Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochopil jste to. Byl to normální vztah se vším, co k němu patří včetně společného bydlení. Hry a překlady byly náš společný koníček. Jenže co chtít od trola, co ženskou viděl akorát na fotce.
  • Četl sem tu recenzi podruhé a je to zkrátka hrozně povrchní...zobecněné cosi v podstatě "lehčí DS". Ale nějáké rozebrání principů, kterými se hra liší to ani trochu. Přitom je co vyzdvihovat. Nicméně je vidět, že Pavel nejspíš hrou prolétl aby mohl napsat recenzi a tím to končí protože ve hře je toho víc k objevování a i co se příběhu týká!!!! Ale uchytilo se tupě opakovat "nemá to příběh respektive je nudný a fádní". Přitom je hra prošpikována odkazy (svitky, popisy zbraní, tajné schopnosti zbraní, eventy apod.) které na sebe pěkně navazují a dávají smysl. Tenhle typ her, dovolím si je zažánrovat mezi "soulovky" běžné hráče neosloví, protože ti nemají chuť hrát stále dokola, nalézat finty, skryté itemy, řešit jak zabít bosse abych dostal bonusovou, procházet segmenty nejlépe jak to jde a dostat se nejdále bez toho abych hru ukládal (tím dostávám víc exp a lepší kořist = výborná mechanika) a tak hrou projdou, označí za barevnou a fádní (je to fantasy a příběh je klišé ale je okořeněn přídavky v podobě po světě rozesetých zrnek informací) a zabalí jí ještě než vůbec projdou NG+ a NG++, které vám otevře cestu k dalším předmětům atd. Mě tato hra baví daleko víc než DS2 která my příjde o moc sterilnější než tento počin.
  • xH4wK
    ak je pre teba spolupraca s niekym zbalenie.. tak si dost natvrdly :D
  • Ano. Kdysi jsem na Zaklínače a první Mass Effect sbalil holku a pak s ní 4 roky překládal hry. Jenže krátce po dokončení překladu DLC Citadela pro Mass Effect 3 jsme se rozešli. Takže ano, jde to.
  • A proč by sis přál aby nebylo? Jsou lidé, kteří by ho hráli..a nepřát to těm od tebe není pěkné..
  • Ty jsi prase, Prase :D
  • No, ale vyrostl z tebe Vogon, to je ještě horší!
  • Pokud uvážim, jak dokonale musí mít člověk při hraní Dark Souls zvládnutej prstoklad, řek bych skoro, že celkem dost.
  • Na torrentech máš jen image hry, ten si můžeš stáhnout do PC a to je tak všechno, co s ním můžeš dělat, stejně jako u FIFA 15 :)
  • Vogon
    Já jsem v dětství hrál Dooma a vrah ze mě nevyrostl, takže tak.
  • Hra je to výborná. Rozhodně doporučuji, zabaví to na dlouho! Co mě osobně nejvíc vadilo bylo "ovládání"! Díky tomu nedomr.dku mi to posunulo obtížnost hry hodně dál. Nezvykl jsem si na to nikdy, ale hra jinak vtáhne sama po všech směrech.
  • ááááááá alfasamec. *1*
  • Tvoje bába balí dědky na Dark Souls!
  • DS Pff to je nic panebože, co takové LoL, Dota 2, Worlds of Tank, WoW - to jsou teprve asociálové.
  • Miserius
    Jenze na prvni hrani bez pomoci internetu nemas sanci vse tohle prave objevit... Nehlede na to ze spousta veci se otevre az pri NG+ nebo ++ diky tomu, ze z duše bosse se da udelat vice itemu
  • 0 když to hrají pořád dokola a tedy nemají ani čas na nějaké "balení" holek. *1*
  • He7he
    Ale když jseš dobrej v hraní na kytaru, tak to už se dá. Moje paní by mohla vyprávět, ale kdybych si to nepojistil účtem, tak nevím, nevím. To "hraní" asi fakt nic moc....
  • Ani nie ti najhorsi a najnudnejsi su presne na urovni vacsiny z DS2. Tank & spank bez nejakeho napadu.
  • MrSanta
    Koukám psychický vývoj dítěte mezi 5. a 7. rokem musí být velmi výrazný. Má 5letá neteř se 'klepala strachy' o mého panďuláka v Eschalon Book 1 a říkala ať do té tmavé jeskyně nechodím, když mě tam můžou zabít.
  • kennyB
    Škoda slov, jen napíšu, že je mi 30+, tak mi prosím přestaň říkat chlapče. Taky jsem měl dětství, chodil jsem si hrát ven, měl kroužky atd. Ale máš pravdu v tom, že někteří nechají výchovu svých dětí na hrách/televizi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit