-
A on tady někdo mluví o tom že hry způsobují násilné chování? Ne. Jen mluvím o tom že nechat hrát dítě brutální hru je prostě špatné rozhodnutí. Nechat děcko koukat na brutální film je špatné rozhodnutí. Vyřešit rodičovskou otázku tím že se děcka zbavím tak že ho posadím před televizi nebo počítač je špatné rozhodnutí.
Víš chlapče hry totiž způsobují závislost. Zvlášť u dětí.
A ne chlapče já jsem z generace která ještě měla dětství. První počítač jsem vůbec viděl ve svých sedmnácti. -
To je právě problém dnešní doby mluvit o tom, že hry můžou za násilí. V Minecraftu se snad nezabíjí??? V dalších hrách bez ratingu je to to samé. Takže hrát hry ne, ale necha děti koukat na filmy je v pořádku??? hrál jsi jako malej hry??? Zanechalo to na tobě nějaký stopy, že jsi tam někoho zastřelil/zabil mečem nebo něco podobného???
-
Nesmíš to hrát jako rubačku, příběh DS2 je hodně rozvětvený, čili bych ho jen tak šmahem neodsuzoval.
-
Tak takové vysvětlení jsem dostal z podpory. Potom co jsem měl modrou obrazovku jsem jim psal. A prý DRM. Proč jim nevěřit?
Co tak vím jde o ultimátní ochranu proti pirátům. Nejmodernější ochrana. Hmmm zrovna koukám na Piratebay a už to tam je no...což je prostě směšný.
Ale zas musím přiznat že DRM jako takový co je v týhle hře je pro mě španělská vesnice. Vím jen že funguje v reálném čase a něco. -
Hodnotim jak na mě svět působí při hraní. Považuju se za fanouška dobrých her a nekleknu si před nějakou jen kvůli jménu.
-
No jo. Nechat hrát brutální hry malé děti vždy bude skvělý nápad. Je vždy skvělý nápad nechat sedět své děcko u počítače či konzole. Uřezávání hlav je přeci zábava pro malé děti.
Hlavně nebýt součástí stáda. -
Taky jsem oba díly dohrál a teď hraju tuhle hru a nemám potřebu na to balit ženský *7* Ženský se chlapče balej na něco jinýho, než na to, jak jsi, nebo nejsi dobrej v hraní *7*
-
ono se dá obecně na nějakou hru sbalit holku???
-
proč dyť ta hra je taková pastelová... pro děcka ok...
-
chlapců bys tu ale na to sbalil jistě dost *1*
-
Já situaci kolem DRM u téhle hry zas tak moc nesleduju, mám to objednané na Xbox.
Jsem myslel, že stejnou DRM má i FIFA 15 a tam problémy nejsou (nebo se to aspoň neřešilo tady *1*). Takže to spíš vypadá na problém vývojáře než samotné DRMky. To je to až tak prů*erové jak svého času ta ruská bomba star force? Jsme myslel, že tyhle doby brutálních DRM ochran už jsou za náma. -
někdo kdo ví jak vychovávat vlastní děti a nepodléhá nějakým moderním pseudotrendům?
-
ok zamyslíme se....kdo podobnou hru nechá hrát svého sedmiletého syna?
-
dela. nadlidi a polobohy.
pre tych co nedohrali DS su dnes robene QTE hry -
Sedmiletý syn hraje hru s ratingem 16 let, skvělá výchova.
-
Dotaz pro zdejší herní bohy a experty, kteří jsou tak skvělí a tvrdí, že dohráli oba díly DS a hrají i tuhle sračku: kolik se na to dá sbalit ženských, že jste dohráli Dark Souls?
-
K obtiznosti posledni dodatek, v DS mate z nepratel daleko vetsi respekt, tady alespon v roli valecnika projdete od 1/3 hry jako tank. Muj 7 lety syn dal prvniho Bose hned na podruhe bez sebemensich problemu v DS by se nechytl. Podotykam, ze prevazne hraje Terrarii a Minecraft, takze s timto zanrem nema prakticky zadne zkusenosti. Srovnani s DS je v dobrem ovladani, motivaci sbirani ztracenych xp a to bych tak rekl je vlastne vsechno. Posledni cast hry byla naopak po dlouhe dobe vyzvou, kdy bojujete proti vojakum, na ktere uz platila zase trochu jina strategie. Ve hre jsem se nesetkal s zadnou pasti oproti DS, kde se bojite seskocit z vyssiho mista aby jste neprisli o postup. Dobra hra, ale prakticky bez zaseku, bose date na 2 az 5 pokus. Pokud prirovnam napr. ke God of War 3 kde jsem se na stredni obtiznost trapil s Diem 3 hodiny. Lords of Fallen je v tomto smeru prochazka ruzovym sadem.
-
tak ty omáčku neznáš a píšeš něco o generickém světě a klišoidním příběhu - WTF, ty si říkáš fan Dark Souls série???
-
To asi ano. Ale jsem staromódní a recenze je podle mne zhodnocení produktu na jehož základě může člověk uvažovat o koupi. A problém s DRM je dokonce tak velký že na oficiálním fóru vývojáři zmínili že v budoucí patch dokonce ochranu odstraní. (nepotvrzeno)
A to myslím ukazuje na dost závažné problémy s hrou.
Edit.
Tahle hra dokáže způsobit poškození Windows. Modrá smrt není nic výjimečného. Což je trochu děsivé.
Já chápu že v recenzi se nemůže zmínit každý drobný bug nebo problém.
Ale pokud kvůli této hře budu muset přeinstalovat Win chtěl bych to vědět. Kdyby šlo o ojedinělý problém. OK v pořádku. Nic důležitého. Ale nejde. -
Recenzent hrál verzi s DRM a žádné bugy neměl. Akorát jednou mu to zamrzlo. Trochen se to probírá o stránku dál.
IMHO kdyby se měly recenze zabývat všemi možnými bugy, tak si recenze lednových her přečteme v létě u vody *1*