-
Především doufám, že žádné DS3 nebude.
-
Technické chyby vyřešil včerejší patch (teda alespoň u mě) a ovládání je v "rámci žánru" standardní. V tý zátoce (mimochodem krásnej výraz *4* ) asi ten patch mít jen tak nebudeš.
-
Jako OK, jde se na to takto dívat, ale ne každému sedí zkoumat každý detail, domýšlet si věci, slídit po internetu a dávat si dohromady náznaky, hypotézy apod. (mmchd, mě to bavilo a baví pořád moc), ale i takoví si to můžou vychutnat naprosto bez problémů. Ta hra je dobře odladěná (co se týče mechanik) a je jen na hráči a jeho skillu jak bude hrát. Jde tam udělat SL1 run (v podstatě jen nejslabší postava bez vylepšováni atributů), jde udělat speed run, jde to dohrát na kytarový ovladač i na ovladač na bubny z nějaké hudbení hry, jde to dohrát jako kouzelník, jako lukostřelec, v podstatě jakkoli, záleží kolik do toho kdo investuje času. Má to skvěle navržený svět (architektonicky), kde to všechno dohromady dává smysl, zkratky apod. nejsou nějak násilné, dovedl bych si to tak představit ve skutečnosti. Někteří bossi jsou opravdovou lahůdkou (i po 30+) a satisfakce z jejich překonání je opravdu velká. Je tam skvěle udělaný multiplayer, jak coop tak pvp, můžeš pomáhat jiným, oni tobě, nebo jim hru "kazit". Pokud do toho člověk investuje kolem 10 hodin a přijde na ty základní mechaniky a fígly (popř. se koukne na internet), tak věřím, že se bude královsky bavit a třeba přijde na chuť i tomu, jak je vyprávěný příběh.
-
myslíš jako DRM, absenci střelných zbraní, nudnějších bossů ještě než u dvojky DS2, klišoidní příběh, generický svět, generický hrdina - příšerné, stejně nudné jako Shadow of Mordor ať se na mě nikdo nezlobí, tyhle dvě hy ukazují jak současným tvůrcům dochazí inspirace ani toho hrdinu neumí vytvořit, to si raději zahraji nějaké to izomtetrické RPG než trávit čas těmito generickými blbostmi, Dark Souls 2 možná vykrádá jedničku, ale pořád to není tak šíleně generické jako současná tvorba.
-
Těšil jsem se, ale ty technické chyby mě odradily. a na ovládání jsem taky neslyšel zrovna chválu. Tohle si první vyzkouším v zátoce, aby mi pak nebylo líto vyhozených peněz.
Graficky to ale vypadá nádherně. Styl brnění jako by vypadl z Warhammeru. Chaos Warriors vs Empire. -
DSII si zdaleka nezaslouží o moc lepší hodnocení než LoF. Oběma bych dal tak 7/10. DSII Kopíruje původní Dark Souls, ale je horší skoro v každým ohledu. Lords of the fallen jde alepoň vlastní cestou přinesli několik zajímavých nápadů a vylepšení.
-
Promin za spoiler, pokud se tam propracujes tak pochpis ze se az tak o velky spoiler bez kontextu nejedna.
-
Nestačím se divit, abych pravdu řekl. Padlo mi to jednou při loadingu, jinak to běželo jako po másle (jde o verzi s DRM). Kdybych hodnotil stabilitu, tak řeknu na základě vlastní zkušenosti, že je v pořádku.
-
ty si odkojený na jednoduché naraci od Bioware, ty to raději ani nehraj, v té hře se ztratíš, chce to úplně jiný přístup k této hře a pokud chceš vnímat příběh, tak to chce hlavu opravdu otevřenou a jak píše recenzent v Dark Souls se objevuje mnoho filozofických témat...
-
OMG příště aspoň označ spoiler *7*
-
Je.
-
Narážel jsem na pár názorů tady v diskuzi, né na všechny ;-).
Tvoje hodnocení chápu, ale stejně jako všechny hodnocení, je to vždycky subjektivní. -
opravdu je ten Dark Souls tak dobrý? Vážně uvažuju, že si to zahraju - na PC s připojeným Gamepadem. Trochu mne odrazuje ta konzolovitost a debilní ovládání (na klávesnici DS ovládat prý nejde, a Gamepady obecně nesnáším, nejsem na ně zvyklý). Navíc graficky ta hra působí dost jednotvárně a zaostalo. Je tam alespoň nějaký příběh? Jen kvůli obtížným soubojům se špatným ovládáním se mi to hrát nechce
-
*27hodin, 2 vecery a vikend. Z teto doby by se dalo odecist cca 4 hodiny bloudeni a 4 - 5 hodin, opakovani stejnych pasazi po padech hry, coz bylo opravdu frustrujici. Obtiznost je v porovnanim s DS cca o 30% niz. Grafika naopak zcela na jine urovni. Skoda, ze takto nevypadaji prave DS. Vadila mi mlecna mlha v exterierech tu si autori mohli odpustit. Jinak hru mohu doporucit az po opraveni stavajici verze dohrano 2.11.2014, tak je mozna uz nejaky patch, ktery to resi (i7, 16GB, SSD, GTX970 Strix). Mrzi me, ze je to opet nedodelany produkt podobne jako WatchDogs, ktere dodnes doskakuji pri jizde v aute. Za me hodnoceni 6/10 diky nekonecnym padum. POZOR SPOILER - Jinak me prijemne prekvapilo finale rozhovor s bohem, kde si uzijete kompletni statistiky sveho pocinani. Warrior LVL 54.
-
ať to hledám, jak chci, tak nic, safra.
-
Přesně tak. Lidem, co dohráli DS určitě patří uznání a nutno říci, že by se hodili do oborů, kde by uplatnili svoji trpělivost a ochotu dělat pořád to samé i přes frustraci, takže třeba k pásové výrobě..
-
souhlas, plus ještě absence střelných zbraní, nejsou luky, kuše apod...
-
to si nikdo nemyslí a Lord Of Fallen si zaslouží tak 5/10, Dark Souls 2 8/10, Demon Souls 10/10 a Dark Souls 10+
-
Tvoje bába byla bug!
-
Jen chci říct pro část diskutujících: To, že jste dohráli Dark Souls z Vás nedělá pařanské hrdiny a nadlidi.
Jinak díky Pavlovi za hezkou recenzi a myslím, že známka 7 je přesně to, co LotF zasluhuje.