Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Taky nejsem nadšenej když vyjde zabugovaná hra a na zásadní probémy by se mělo v recenzích upozorňovat. Jenže to by taky, v rámci spravedlivého posouzení, chtělo od recenzentů důslednější testování. Hlavně u PC, kde se část bugů projeví pouze na určitých sestavách. Jenže pak je tu problém, že se dělá recenze z verze pro jednu platformu, ale hodnocení se všeobecně bere pro hru jako takovou, ne pouze třeba pro PC verzi.

Viz tahle hra - na PC probémy (které nepotkaly všechny), na konzolích běhá normálně. Takže vrazit nižší hodnocení kvůli bugům, které nepotkají všechny by nebylo spravedlivé. Jak sám píšeš: 'Hodnotit hru podle stavu, který může, ale taky nemusí nastat, je přece absurdní'.

Poslední dobou mám pocit, že spousta recenzí vznikne hned při prvním hraní, aby to bylo na internetu co nejdřív. Čas na testování jak hry samotné, tak jejího fungování není. Někdy to hře uškodí, někdy pomůže. Přijde mi, že před internetem, když se psali recenze pouze do papíru na to recenzování měli novináři víc času.
  • graficky to Souls sérii posvačí a ještě zbyde na nášup, herně by to ještě měli doladit ale až se bude dělat třetí čtvrtý díl jako u Souls tak věřim že to bude srovnatelná pecka ne li větší, ale bez té zfanatizované zaslepené komunity co se okolo Souls točí což je další plus
  • Počkám, co vydají Japonci. Každopádně, pěkná recenze!
  • O duvod vic, proc by recenze nemely technicke problemy zamlcovat.
  • Osobně mi tam chybí variabilita prostředí dvě mapy jsou prostě málo. Hlavní hrdina taky moc hře nepřidává a o příběhu radši ani nemluvím. Co se ale gameplay týče tak když pominu chyby (nerozbitné stěny a to i ty co mají jít rozbít a vypadájici hlasy) tak se jedná o zábavnou akci jen škoda toho potenciálu
  • Musíš pochopit, že s lidmi jako je on se v běžném životě nikdo nebaví, tak to zkouší alespoň tady. *3*
  • Spíš chybou je to kupovat když to není hotový produkt ale vaše peníze a váš mozek ...
  • MickeyMutant
    Ne, proč by měli? Je chybou vydavatele, že pustí na trh extrémně zabugovanou hru, neměl by spoléhat na shovívavost a mlčenlivost kritika. Pokud se problém podaří časem odstranit, může vyjít samostatný článek s touhle informací. Hodnotit hru podle stavu, který může, ale taky nemusí nastat, je přece absurdní. Kdyby obecně na autory nepřicházela kritika od zákazníků, novinářů, fanoušků, jaký by měli důvod, aby na hrách cokoliv opravovali? Proč by se zdržovali se záplatováním, když by tahle práce neměla žádný ohlas? Z dobroty srdce?
  • MrSanta
    No jo, ale co až ty problémy budou odstraněny? To v rámci objektivity a spravedlnosti později do recenze připíšou, že problémy už nejsou a hodnocení zvednou?
  • Oni mají nové ovladače od NVIDIE nějaký vliv na plynulost hry? Vím že Patch 1.2 hru dost vylepšil co se týče FPS ale oni pomohli i ovladače? Pokud myslíš Nvidia tak budu jen rád...

Jen aby opravily ty pády hry...
  • Musím říct, že po prvních techických potížích, které odstanili tvůrci a nové ovladače je hra parádní. Srovnávání s DS 2 my nevadí ale to by člověk musel srovnat víc aspektů než Pavel v recenzi. Zmíní se jen o tom co je v LotF horší než v DS2 ale, že je tam i pár věcí, které LotF řeší lépe než DS2 o tom zmínka není. Do hry autoři přidali nějáké svoje vlastní nápady, které mě mile překvapili a klidně bychje rád viděl v DS3. Jako negativum opravdu vidím to pohodlí které tu je všude..Celkové s hodnocením i souhlasím a za mě spíš tak 7.5 - 8. Uvidíme v NG+ a dál co hra nabídne.
  • del0
    Očividně si toho moc nehrál. Jsou těžší hry, než nějaký DS. *5*
  • del0
    Ano, příběh a lore se odehrává na pozadí. Asi jako v Diablu...
  • Mne zabral DS2 45h a LoF zatial takych 17...treba ale dodat, ze LoF nema ziadne behanie k bossfightom od 5 min vzdialeneho ohniska a ma checkpoint kamene o dost castejsie.
  • Combat je podobne dobry ak nie lepsi ako DS. Grafika je lepsia tak o 2 generacie. Vo zvysku je DS lepsi.
  • MickeyMutant
    Ne, zásadní technické problémy jsou něco, co je pro hodnocení podstatné. Mělo by se hodnotit to, co je teď pro hráče k dispozici, ne to, co bude možná na trhu za nějaký čas. Zdůrazňuju "možná". Kdyby tohle recenzenti brali víc v potaz, třeba by pak firmy nemohly tak byzostyšně vydávat nedokončené a neoptimalizované tituly.

"Hejbat s hodnocením, protože mi hra spadla" nesmysl je. Hejbat s hodnocením, protože mi hra padá, shazuje Windows a seká se jak vlak bratří Lumiérů, nesmysl určitě není.
  • no to je argument ze to opravdu se nestacim divit jak se neco takovyho muze narodit
  • pvp v DS2? Myslis tim to radoby pvp na obtiz, ktere otravuje kazdyho normalne hrajiciho hrace a kde jak pako postavas na moste? Ahaa.
  • technicke problmy jsou pouze docasnym stavem a tudiz nepatri do objektivniho hodnoceni, tudiz nepatri do recenze. Je naprosty nesmysl hejbat s hodnocenim protoze mi hra spadla.
  • MickeyMutant
    Proč jsi, Pavle, nezmínil obrovské technické problémy, které hru provází? I když jsi měl třeba štěstí a sám na ně nenarazil, tak bys před nimi měl potenciální zájemce stejně varovat. Je to věc, která může hráče donutit až k reklamaci sebedokonalejší hry a do recenze určitě patří. Možná se je autorům časem podaří zalátat, ale v současnosti jsou pády a dokonce zamrzání systému hlášené nezvykle často. Příčiny (DRM) si můžete na Games nechat třeba do samostatného článku, ale následky (pády) by bylo tady dobré popsat. Příště prosím recenzi i s těmito podstatnými informacemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit