Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ne, pokud, ta hra se někde neinspirovala a co komu to vadí. Evil within taky je přirovnán k Resi atp... a právem tak co by nebylo i tohle. K DS.
  • o polovinu? Mě první průchod DS2 zabral kolem 85 hodin s občasným mp, ale většinu času jsem hrál offline, tohle jsem dal za 22 hodin. Na RPG dle mého kratké, ale je pravda, že já jsem se u Dark Souls 2 ze začátku flákal, dá se to stihnout i za těch 50-60 hodin...
  • Jack1947
    Trotlů, trollů? a né to by jsme přecenil. *15*
  • To vecny prirovanvani k jinym hram je uz dost trapny. Pokud nekoho hra bavi, tak je to dobre. Pokud ho nebavi a neni pro nej dost dobra, tak ji kurna nehraje.
    Hra je o zabave a pokud tento zazitek poskytne a uspokoji potreby jednotlivce, tak splinla svuj ucel.
  • Wow! V Hradci mají Trolly? A já myslel, že si budu muset počkat do Norska!
  • ..a s druhým v řiti.. umíš totiž gamepad skvěle ovládat rty a jazykem..
  • Cosi
    Počkat, já myslel, že ty jsi jejich králem.
  • Jo jo a Dark Souls je pro kluky, protožééé? Vážně, hejčkat si svou maskulinitu skrze počítačový hry je hodně smutný *9*
  • Já jsem byl rád u dark souls 2, že to nebylo tak stresující jako první díl, ten jsem nedávno hrál podruhé a skončil jsem někde v půlce. Zato dvojku jsem dohral na NG+. Je fakt, že lords of the fallen jsem dohrál na poprvé za 25 hodin se všemi vedlejšími aktivitami, což je tak o polovinu míň než v dark soul 2.
  • Jack1947
    To abys sem už nechodil, když tě rozhází pár hladovejch trol/tlů. *7*
  • Jack1947
    "smrt pirátům...každopádně doufám,"

"jestli někomu můj komentář přijde pokryteckej" tak to je určitě omyl"

*15* *15* *2* *1*

Made my day?
  • píše zloděj nicku, předpokládám, že je to nějaká malicherná pomsta od Veskoslava...
  • popravdě ono ani Dark Souls 2 není tak úplně Dark Souls a je to občas docela lehké, od Lords of Fallen jsem právě očekával těžší hru a ono je to ještě lehči než Dark Souls 2...
  • nechápu tvůj přísvěvek. Dark Souls nemá naraci, takže ano vše se odehrává napozadí, jak tomu říkáš nebo možná lépe bych to nazval okolo tebe tečou infromace o světě a ty musíš PRVNÍ natáhnout tu ruku, aby jsi ty informace dostal, pokud to neuděláš, ochudíš se o skvěle vytvořený svět...
  • Hru už jedu na new game+ a je to fakt dobrá akční hra, na podruhe je to snad ješte lepší, hlavně když už mám dost v atributech abych mohl mít ty nejtěžší zbraně, jako třeba obří kladivo, který proráží štitý nepřátel.Jsem trochu rád, že to není dark souls, protože dvě dark souls hry v jednom roce bych asi nedal.
  • Cosi
    Ano, pardon, hledal jsem Alík.cz ale omylem jsem zabloudil na kompost.cz. tedy, na diskuzi na games.cz kde se jen hatuje a trollové se tu krmí jako v Hradecké Zoo.
  • Myslím, že by mělo být v recenzi zmíněno, že platícím hráčům tvůrci ukázali prostředníček v podobě DMR ochrany, která způsobuje crashe, fps propady i na výkonných sestavách, sám jsem zažil crash několikrát u bossů. Možná je to umělé navyšovaní obtížnosti? .) Samozřejmě Dark Souls zdaleka nepřekonáno, bohužel čekal jsem to daleko lépší, aby to vyplnilo čas na Bloodborne a nic. Rada tvůrcům, lepší než DRM je udělat kvalitní multiplayer, desítky hodin času jsem ztrávil v DS2 v arenkách, tohle pvp je lepší než ve většině mmorpg a hned by nemuseli řešit DRM a podobné podrazy na zákazniky, bohužel Poláci jsou nepoučitelní, že si nevzali příklad z nepovedené DRM okolo Witchera 2.
  • njn pláč nooba
  • BF3 multak, Heroes and Generals, Dota 2, Koupil sem Grimrock 2 ktere hraju uz druhe tyden, mraky hodin mam ve War Thunder, Koupil sem za par kacek Titan Quest i s datadiskem tam mam 35 hodin. Tropico 3 bylo zadara na steamu, clovek ma tolik moznosti co hrat, a nemusi to byt nadhodnoceny AAA hry
  • Draken69CZ
    A co hraješ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit