Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Copak ono to neni v Xbox obchodě??
  • v této hře nemate volbu jak hrat hra vam to určí kdy jak čím a jak oblečenej :(kdykoliv udělate neco jinak než je pro danou situaci naprogramovane ste death takze pro me total s.....t.

chci hrat okovaneho pomaleho tanka dobře bohužel nedaš 50%bossu jsi sice tezce nadupanej panciře vic jak ten boss ale on tě sejme jednou ranou musis donaha a jak deb letet kolem a bodat bodat bodat az ten boss umře vzteky ztoho že se nemuže pod tou horou podrbat.

chci hrat magii dobre bohužel mrak nepratel je velmi odolných a ty jako mág nejses dobrej na na blizko je to to nejhorší co jsem hrál
    jak je v clanku vše ve hře ma vše perfektně naprogramované a jakykoliv pokus o to hrát podle svého je okamžitě odměněn smrtí i kdyz v mnoha situacich ty jejich SPRAAAAAAVNE taktiky jsou podle me k smichu
    a na závěr těch bugu a chyb ve hře sem neviděl to je alfa test???? *10*
  • Ale tak bavime sa snad o prvom hrani bez navodu a youtube.
  • Sry za OT, ale sháním DLC pro DS 2 na xbox 360. Jde to vůbec sehnat? Jak hledám všude možně, tak narážím pouze na Steam stáhnutelnou verzi na PC.
  • poked jsou nudní bossové pro tobe u Dark Souls 2, tak to u Lords of Fallen musíš doslova šílet...
  • ještě bych měl zmínit, že první díl Souls série mnozí nazývají nejlepším dílem. Japoncům se povedlo vytvořit něco neskutečného hned na první pokus, takže se obávám, že tenhle počin od Poláku skonči v propadlišti dějin.
  • No ako by asi dopadlo, tak ako pri DS2, ktore ma zvacsa otrasny leveldesign, nudnych a aj receklovanych bossov, stale rovnake chyby AI, zle hitboxy...ale je to Souls hra, cize hra s najfanatickejsou komunitou sucasnosti, cize 10/10.
  • Odulin
    U mě spokojenost. Ze začátku trošku nervy s technickou stránkou, už jsem zvažoval i reklamaci, ale teď už je to fajn. Včera vyšel patch 1.2, kterej to zas celý trochu zlepšuje. Osobně jsem rád, že hra je přístupnější než DS.
  • Miserius
    *1* Řekni mi jednoho bosse kterýho si nechápak jak zabít... Možná bych uvěřil Seatha, žes nepochopil že musis znicit krystal (o kterym jsi se dozvedel jeste nez jsi k nemu sel takze jsi vedel ze tam neco takovyho bude - pokud si ctes lore-)
    Lamy... Takovyhle lidi by meli mit zakaz hrani podobnych her, nechápou je ale obviňujou za to hru, že to miliony lidí chápe,umí a miluje je vůůůbec nezajímá *1* *13*
  • Takymto stylom hrania si ale uplne zabil vsetko co je na DS dobre. Pretoze s youtube walkthrough a oklamanim save systemu , ta hra straca aj obtiaznost aj zaujimavost.
  • hmm ale atmosferou, artem, desingem prostředí, desingem zbraní, armorem je Dark Souls před Lords of Fallen tisíce světelných letech... Lords of Fallen je šíleně generické.
  • V pekle je pro takový, jako jsi ty speciální místo
  • Jen trollí, škoda reakcí.
  • ne ja myslím areny, ale o tom jsi asi tady neslyšel, zkus si to zahrát, nevim kolik singleplayerových her nabízí tři areny, coop, invade a další možnosti pvp...
  • to si děláš srandu ne???
  • Dark Souls jsou náročná, ale férová akce? Co je férového na tom, že se prosekáváte k bossovi, který vás ve vteřině setne jednou ranou? A že bez internetu prakticky nelze zjistit, jak ho zabít. Dark Souls jsem dohrál, bez cheatů, ale používal jsem zálohování uložené pozici a obnovoval jsem ji asi tak pětsetkrát. A neumím si představit to hrát jinak, to by byla nekonečná frustrace.
  • Miserius
    *1* Dá se to dohrát i za 8 hodin (neberu vpotaz 2 hodinovy speedruny)... Na NG+ jsem Dark Souls 2 proběhl za 10 hodin a par drobnych
  • Až to budu večer zase sázet tvojí mámě do "passy" (cituji pouze našeho pana prezidenta), tak jí řeknu, ať ti vysvětlí význam slova hyperbola
  • Tak grafika je vedlejší DS hold vyšlo na starou generaci. Fanoušci jsou nepodstatný stejně člověk hraje s neznámí lidmi a na humbuk okolo je jen nepodstatný šum. Otázka je jak dopadne Bloodborn
  • PS4 verze trpí propady fps a tearingem a to i po patchi. Docela to obtěžuje při hraní, jinak je to celkem fajň. Řekl bych o dost lehčí než DaS, IF je tam hromada, takže se dá v pohodě proskákat cokoli, aspoň tedy na začátku hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší