Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau Veskoslave nebo ti mám říkat krasavče???
  • smrt pirátům...každopádně doufám, že ten crack už brzo bude, docela bych si to rád zahrál..jestli někomu můj komentář přijde pokryteckej, tak to je určitě omyl
  • Retarrd detected *7*
  • Ano haha jsem Veskoslav dlouho to tu nebylo. Jinak hlavně nenápadně, nenápadně v klikání.
  • není nad to hodnotit hry dle videa a zrovna např. Manus tě na pár ran a takových bosů je v DS většina, ale co bych ti povídal, zabloudil jsi do špatné sekce...
  • Proč pak by se Veskoslave u kopírky Dark Souls neprobírala jeho skvělá mytologie, tak krasné legendy se ve hrách dlouho neobjevily, ale co ti budu povídat, ty jsi to nehrál... Je fakt krásné, že si každý den zvolíš nový trolovací účet, ale co z toho sakra máš???
  • Inquisitor
    Tak určitě.
  • No a nebo to maji jako ja, kdyz me bylo 15 piratil sem kazdou sr@cku, at shorim v pekle, ale kdo je bez viny at hodi kamenem ze.
    Tedka uz moc nepiratim, obcas neco nevydrzim a stahnu, ale kdo ne. Co chcu rict je to ze pred 15 rokama bych piratil, Mordor, Ryse, CODAW, a tohle taky. Dneska uz me tyhle sr@cky nestoji ani za to stazeni, a tak to ma podle me vic lidi.
  • Veskoslav detected...
  • DS klikač dorazil.... *7*
  • Dogkiller
    Dohrál jsem jen jednou, žádná NG. Tolik času zase nemám, hrát jednu hru 7x. *6*
  • houmrhoumr
    copak panove koukam zatim ani jeden postreh ze hry.. jo ahaa on jeste neni crack *5* hlavne se pak zas vsichni kasejte jak byste nikdy nic neupiratili *3*
  • Dogkiller
    Pffff, tohle je holčičí verze Dark Souls, to dohraju s prstem v nose. *6*
  • Jack1947
    Ds zůstalo kupodivu nepřekonáno, tohle bych si tedy zahrál "casual" DS. *5*
  • Cosi
    Pro mě je Lords of the Fallen zajímavější než Dark Souls. Ne tedy podle toho 5-ti hodinového videa, co ukazoval ten lets player před vydáním, ale podle videí, které ukazovali sami tvůrci, kde tuhost bossů byla nastavena o řád až dva výše, a zásah od nich bolel o poznání výše.
  • Draken69CZ
    A čemu říkáš dohrál? NG, NG+ nebo NG+7?
  • To jsi teda velký kluk, nechceš sušenku ?
  • *1*
  • Tvoje bába byla moje teta!
  • že je to kopírka by mi nevadilo, ale je to takové barevné a brnení predimenzované jako v hrách od blizzardu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit