Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První díl byl svěží závan do kategorie akční hry -ale zbytek??? Když si vezmu, že za finance vynaložené na tyto nepovedené hry mohlo vzniknout něco lepšího - remake, pokračování slavné značky, indie věci... Co naplat, stane se.
    • Indie věci..
      Proboha, jenom to ne!
      • No např. Papers, Please mě hodně nadchlo :), stejně jako Sir, You Are Being Hunted.
        • Jo, ale to nejsou zas až tak zcela "INDIE" věci
  • No co by se dalo očekávat od špatné značky jako je Lost Planet?
    Co jsme mohli čekat když ne konzolovou graficky ucházející píčovinu?
  • Pete.palis
    ...a pod známkou ta naivní reklama na JRC obchod *1*
    • Veskoslav
      A přitom má games vlastní obchod. To mi prostě hlava nebere. Bych raději propagoval prvně sebe než zaplaceného inzerenta.
      • *1* Hmmm kdopak asi stojí za tímhle rozhodnutím ? Tvrdím , že šmudlové stojící za Games do rozhodnutí Tiscali raděj moc mluvit nebudou ;)
    • Ano, velmi výmluvné.

Podělím se s vámi všemi o velmi poučný článek. Popisuje totiž všechny podobně absurdní praktiky herního žurnalismu. Chyták? Článek vyšel v roce 1995.
      http://www.gamechup.com/wp-content/uploads/2012/11/amiga-power-scan.jpg

A neberte to jako útok na Games, spíše povzdechnutí nad tím, jak ten herní žurnalismus obecně není nic víc než glorifikovaná reklama. Hlavně ten světový.

Hodně oči otevírající je taky toto. Ukazuje to, proč je většina recenzí naprosto zbytečných.
      http://www.somethingawful.com/news/movie-game-review/
      • to byla zalezitost mozna pred deseti lety, dnes na kazdou hru vyjde tolik pozitivnich i negativnich recenzi a review vcetne videii na youtube, ze by tim clovek stravil dva tydny
        • To naopak nahrává oné "záležitosti", neboť lidé zahlcení počtem recenzí budou vstřebávat pouze ty nejpopulárnější. Takové IGN a GameSpot, Kotaku a podobné...
      • smejki
        Právě že jedině na velkých trzích, tam to má i smysl a nepopírám, že se tak zjevně mnohdy děje. Ale u nás? Ech.

4/10 + pro zájemce automaticky generovaný odkaz na spřízněný obchod
        ->
        "žurnalismus obecně není nic víc než glorifikovaná reklama"

logika téhle implikace mi nějako stále uniká
        • Logika této implikace spočívá v tom, že podobné odkazy jsou velmi "shady" u extrémně pozitivních recenzí. Ano, u 4/10 asi o nic nejde.

U nás? Ano, asi se nic moc neděje. Proto jsem specifikoval, že mluvím obecně.
  • Díky bohu že jsem si to nekoupil ale jeden čas jsem chtěl...
  • Miserius
    Tohle musel cekat kazdy jeste pred vydanim... Mozna ne az tak moc nizký cislo ale stejne...
  • "Jinak jde o prachobyčejnou střílečku plnou frustrujících chyb, kterou jste v bleděmodrém hráli už nesčetněkrát."

Doufám, že budete mít koule a tohle napíšete při vydání nového CoD a né jako vždy to odbýt 7kou aby jste náhodou někoho neurazili
    • Ale prosím tě. Toto hodnocení by se hodilo na tuny her (tedy s obměmou slova určujícího žánr). A kterým ho skutečně dají? Jen těm, u nichž ví, že to nikoho nenasere. Jako toto.

A není se čemu divit, že to je paskvil, když to bylo outsourcnutý Spark Unlimited. Ti teda nemaj žádný extra portfolio.
      • Jen říkám, že kdyby to mělo název CoD, AC nebo Battlefield nebo podobná dojná krávaa tak to dostane mírumilovnou 6 nebo 7 tak to chodí bohužel žádné překvápko..(to si dělaj prdeel odkdy je zakázané slovo krávaa ? )
        • Ano, můj post říká v podstatě to samé. Je zajímavé sledovat ten posun. U nás je zatím míromiluvná 6-7, ve světě bych řekl, že ono mírumilovné hodnocení pro vyhypované dojné kráávy je tak 8-8,9.

Krááva předpokládám zakázaná, protože tak můžeš urazit nějaké slečny. Případně dojnice.
          • Jo jo to by byla strašná tragédie kdybych někomu napsal, že je krávaa jen s jedním "a" místo těch dvou co teď používám. Ono to má už vlastně úpně jiný význam *15* Nenávidím tyhle přiblblý moralisty..
    • shefield2
      V to doufám poslední 3, možná už 4 roky! *5* (I když v jednom z posledních LEVELů pod Burdou, mi to přání splnil Jarda Möwald a jeho recenze BOII *4* )
      • Kolikpak dostal ? mírumilovnou 6ku ? s tím, že nepočíta MP ? *15*
        • shefield2
          Číslo si nepamatuju, ale v textu to zdrbal slušně. *1*
  • shefield2
    Oh, sh!t. Čekal jsem další Dead Space a dostalo se sem spíš něco, co se jako DS jenom tváří *13* . Srajdu takových rozměrů jsem věru nečekal. *13* *9*
  • jasné nie je to EA tak si kopneme...je to lepšie než Dead Space 3...
  • God-of-War
    Holy Shiiiiez *1* .
  • Odulin
    Zkusil jsem warez verzi a nejlepší je pro mě stále 1. díl. Škoda.
    • God-of-War
      První díl pecka... Dvojka měla celkem dobrej co-op. Tohle bohůžel smrdí.
      • shefield2
        A rybina to nebude... *7* *1*
        • God-of-War
          Spíš ty Akrydi nebo jak se jim nadáva *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit