Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Jinak jde o prachobyčejnou střílečku plnou frustrujících chyb, kterou jste v bleděmodrém hráli už nesčetněkrát."

Doufám, že budete mít koule a tohle napíšete při vydání nového CoD a né jako vždy to odbýt 7kou aby jste náhodou někoho neurazili
    • Ale prosím tě. Toto hodnocení by se hodilo na tuny her (tedy s obměmou slova určujícího žánr). A kterým ho skutečně dají? Jen těm, u nichž ví, že to nikoho nenasere. Jako toto.

A není se čemu divit, že to je paskvil, když to bylo outsourcnutý Spark Unlimited. Ti teda nemaj žádný extra portfolio.
      • Jen říkám, že kdyby to mělo název CoD, AC nebo Battlefield nebo podobná dojná krávaa tak to dostane mírumilovnou 6 nebo 7 tak to chodí bohužel žádné překvápko..(to si dělaj prdeel odkdy je zakázané slovo krávaa ? )
        • Ano, můj post říká v podstatě to samé. Je zajímavé sledovat ten posun. U nás je zatím míromiluvná 6-7, ve světě bych řekl, že ono mírumilovné hodnocení pro vyhypované dojné kráávy je tak 8-8,9.

Krááva předpokládám zakázaná, protože tak můžeš urazit nějaké slečny. Případně dojnice.
          • Jo jo to by byla strašná tragédie kdybych někomu napsal, že je krávaa jen s jedním "a" místo těch dvou co teď používám. Ono to má už vlastně úpně jiný význam *15* Nenávidím tyhle přiblblý moralisty..
    • shefield2
      V to doufám poslední 3, možná už 4 roky! *5* (I když v jednom z posledních LEVELů pod Burdou, mi to přání splnil Jarda Möwald a jeho recenze BOII *4* )
      • Kolikpak dostal ? mírumilovnou 6ku ? s tím, že nepočíta MP ? *15*
        • shefield2
          Číslo si nepamatuju, ale v textu to zdrbal slušně. *1*
  • Pete.palis
    ...a pod známkou ta naivní reklama na JRC obchod *1*
    • Veskoslav
      A přitom má games vlastní obchod. To mi prostě hlava nebere. Bych raději propagoval prvně sebe než zaplaceného inzerenta.
      • *1* Hmmm kdopak asi stojí za tímhle rozhodnutím ? Tvrdím , že šmudlové stojící za Games do rozhodnutí Tiscali raděj moc mluvit nebudou ;)
    • Ano, velmi výmluvné.

Podělím se s vámi všemi o velmi poučný článek. Popisuje totiž všechny podobně absurdní praktiky herního žurnalismu. Chyták? Článek vyšel v roce 1995.
      http://www.gamechup.com/wp-content/uploads/2012/11/amiga-power-scan.jpg

A neberte to jako útok na Games, spíše povzdechnutí nad tím, jak ten herní žurnalismus obecně není nic víc než glorifikovaná reklama. Hlavně ten světový.

Hodně oči otevírající je taky toto. Ukazuje to, proč je většina recenzí naprosto zbytečných.
      http://www.somethingawful.com/news/movie-game-review/
      • to byla zalezitost mozna pred deseti lety, dnes na kazdou hru vyjde tolik pozitivnich i negativnich recenzi a review vcetne videii na youtube, ze by tim clovek stravil dva tydny
        • To naopak nahrává oné "záležitosti", neboť lidé zahlcení počtem recenzí budou vstřebávat pouze ty nejpopulárnější. Takové IGN a GameSpot, Kotaku a podobné...
      • smejki
        Právě že jedině na velkých trzích, tam to má i smysl a nepopírám, že se tak zjevně mnohdy děje. Ale u nás? Ech.

4/10 + pro zájemce automaticky generovaný odkaz na spřízněný obchod
        ->
        "žurnalismus obecně není nic víc než glorifikovaná reklama"

logika téhle implikace mi nějako stále uniká
        • Logika této implikace spočívá v tom, že podobné odkazy jsou velmi "shady" u extrémně pozitivních recenzí. Ano, u 4/10 asi o nic nejde.

U nás? Ano, asi se nic moc neděje. Proto jsem specifikoval, že mluvím obecně.
  • residentevilfans
    Capcom je tedka ve velke sracce! *16*
  • Vážím si upřímné recenze ale hoši ten odkaz na obchod je fakt k smíchu :D
    • pročpak? třeba někoho zrovna právě baví bezduché střílečky, tak si ji hned koupí...

kolik má fanoušků třeba takovej CoD...
  • Prosim vas, hodte po me kamenem, vysvetlete mi, divajice se na me shora, ze na grafice nezalezi, a tak podobne, ale opravdu se mi to jen zda (z videji, neplanuji nakup), ze to proste vypada hur nez Lost Planet jedna?
  • Whoossain
    Jako jo, všechno jasný, jenom přemýšlím nad jednou věcí: v recenzi čtu, že hru dělalo studio Spark, který dělalo bídnou hru Legendary (zdejší hodnocení 3/10) a ještě bídnější hru Turning Point (zdejší hodnocení 68/100). Nemůžu si pomoct, ale Turning Point mi dle hodnocení vychází jako lepší hra, než Legendary. A dál se tu píše, že Lost Planet 3 je nejlepší hrou studia (a to s hodnocením 4/10). Matematicky mi to zkrátka moc nesedí a ať na to koukám, jak chci, tak se mi jeví čistě podle hodnocení nejlepší jejich hrou Turning Point. Ale co, to jsou jenom čísla. Důležitý je, že vydavatel může dát na booklet nebo do reklamy citát "Vrchol jejich tvorby." - tiscali.games.cz...
    • MickeyMutant
      To je "Turning Point: Fall of Liberty". Ta dostala trojku, takže všechno ok*3*
  • maros.goc
    myslim si ze sa vsetci zhodneme ze 1tka bola este slusna :)
  • Prosím Vás, koupí hry v JRC podpořím games.cz, respektivě redakci LEVELu?
    • ale to dobrodiní tě bude stát o 150-300 korun víc než když si tu hru koupíš jinde *1*
      • Pokracuj s takovym myslenim, a jednoho dne si budes stezovat, ze nic na trhu neni ceskeho... kdyz jdu do obchodu a vidim 2vyrobky +/- stejne kvality vedle sebe s tim, ze jeden je z "Polska" a druhy Ceska, s rozdilem ceny +/- 5-10%, tak radeji volim Cz. Tady mas skoro to same... rad ctes Games.cz? Chces at existuji? Neprima pomoc nasobena 1000x lidi dokaze udrzet WEB po mnoho let. A rikat si, ze ti to maji dobre spocitany... jo, maji, ale ne na mnoho let.
        • lol tak to je vskutku neprůstřelá argumentace :D
        • Whoossain
          Pokud vidím 2 výrobky stejný kvality, tak kupuju ten levnější samozřejmě. Nevidim jediný důvod, proč bych měl platit vyšší cenu za něco, co mi nenabízí žádnou přidanou hodnotu oproti levnější konkurenci.
        • takze kdyz si tu hru koupim v JRC, tak je to cesky vyrobek, ale pokud si ji koupim v nejakem jinem eshopu a dostanu hru krabicku puvodne urcenou pro polsky trh, tak je to cizi vyrobek??? *1*
        • Jako by nestačilo , že se reklama spustí i po přehrátí videa . Teď tu ještě bude strašit růžové JRC zašlé slávy Pavlíčka kam se podíváme :( *11*
  • Díky bohu že jsem si to nekoupil ale jeden čas jsem chtěl...
  • MidnighT91
    Jednička byla perfektně atmosférická a předvedla něco nového, dvojka byla extrémní nuda, nedostal jsem se snad ani do třetí mise. Řeknu jedno, právě vychází Castlevania lords of Shadow...
    • TheGGG
      Castlevania je rozhodně lepší investice a PC verze se vážně povedla.
      • MidnighT91
        Souhlasím, už jí stahuju ale rozodně do ní půjdu když mi pojede bez problému, dost jsem se na to těšil...
        • TheGGG
          Jinak pokud tě bude bavit určitě ji kup. Nebo se pro příště vývojáři na PC verzi vyse*ou. *3*
          • MidnighT91
            Už na ní mám prachy bokem, koupím jí určitě. Jen radši každou hru předem zkusím jestli běží jak má. Každopádně pro mě must have, tenkrát mě strašně na*ralo že zrušili pc verzi...

Zrovna nedávno jsem dohrál God of War 1, 2 přes pcsx a dlouho jsem se tak nebavil, tyhle hack and slash na pc vůbec nejsou, dal bych si i Danteho ale toho už se asi nedočkám...
            • MidnighT91
              Já mám právě dost dobrou zkušenost, hrál jsem iso z torrentu a neměl jsem jedinej problém, žádné fps dropy až mě to překvapilo, navíc mi to jelo v 6x native rozlišení což je tuším 3072 x 2688, musíš uznat že to už je sakra rozlišení. Grafika mi právě přišla dost dobrá na to že už to má nějakej rok. Samozřejmě u pcsx si musíš hodně hrát s nastavením ale potom to bylo bez problému hratelné i na klávesnici....
            • Jack1947
              Hral jsem 2dil, GOD ale v tom emulovanym rlsu to byla spise bolest, navic ta grafika z PS2 vazne stara ale jinak je to super hra (vzdyt PS2 stale mam). *15*
        • TheGGG
          Hraji a žádný problém jsem nepostřehl. Jen je lepší si připojit gamepad, klávesnice se ale taky dá zvládnout.
    • Veskoslav
      Já se přiznám, že jedničku a ani dvojku jsem nikdy nedojel:( Ale co Vás tak čtu, tak se vrátím a jedničku dohraji, když ji všichni tak chválí:)
      • MidnighT91
        Jednička byla moc dobrá, hrál jsem to i když mi to tenkrát stěží jelo asi v 15fps, ale hrozně se mi to líbilo tak mě to netrápilo. Pořád to origo mám a i dneska si to rád zahraju když je nálada. Měli se konceptu jedničky držet a nebo udělat jinej žánr, třeba strategii...

Ale nemyslete si že to tahám do nebes. Ta jednička je průměrná střílečka, nahoru to táhne atmosféra nekonečného sněhu a mrazu, mechové a to že vám nostop hrozí zmrznutí, zvlášť na vysokou obtížnost. Navíc ta grafika byla ve své době krásná...
        • Jack1947
          Ma oblibena hra na X360ce proparil jsem tehdy, dne a hlavne horke noci pred lety jen abych zabil dalsiho bosse, a mohl jit rano s cistym svedomim jit na kute *15* .
      • Jack1947
        Jn, ja si asi tu jednicku dam ( ale nejdrive sparim tu trojku *15* )
        2jku jsem dojizdel, az do noci s upenim vsech mych sil tehdy, brr to byla hruza , uz bych podruhe asi nezvladl
    • Jack1947
      Ja doparil druhej dil, 1 jsem jen hral (tehdy to bylo narocne) Vychazi no Kompletni edice se vsemi DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit