-
První díl byl svěží závan do kategorie akční hry -ale zbytek??? Když si vezmu, že za finance vynaložené na tyto nepovedené hry mohlo vzniknout něco lepšího - remake, pokračování slavné značky, indie věci... Co naplat, stane se.
-
-
Indie věci..
Proboha, jenom to ne! -
-
No např. Papers, Please mě hodně nadchlo :), stejně jako Sir, You Are Being Hunted.
-
-
Jo, ale to nejsou zas až tak zcela "INDIE" věci
-
-
-
-
zas recenzia plna minusov a len aby hraca odradila to kupit, NEBUDTE UZ BLBY
z mojej strany tiez nuda vymazal som to aj to kvoli tomu ze sa to stale opakovalo tie iste lokacie a bolo to take suche aj pribehovo aj repetivny nepriatelia, ale aj tak by som tomu menej jak 6/7 nedal !
payton je dobre napisana postava, plna emocii sympatizmu, no je nevyuzity a to je skoda , ostatne postavy uz nemaju vobec ziadne vyuzitie ale za vyskusanie tato hra stoji lebo je stale lepsia nez strielackova dvojka v dzungli -
To je to opravdu tak zoufalé? Minulý díl, který jsem nehrál ale taky vypadal jak rubačka.
Když se podívám jaké hry zde dostali stejnou známku, tak ta hra musí být naprosto zoufalá.
Přitom graficky to je slušné. Tedy o to víc musí být zoufalá. -
-
Hratelnost mozna trochu stereotyp, ale vylozene jen tupa strilecka se to nazvat neda.
-
Já nevím, ale pro mě osobně je hodnocení 5/10 jako průměrná hra, která nepotěší, ale taky nabídne zábavu na jedno či dvě odpoledne a následně na ni člověk zapomene. Já nevím, proč tak zdegenerovalo číselné hodnocení a 5/10 je bráno jako odpad:)
-
-
Pro mě to taky tak je, ale zde to tak není. 5 je sra*ka. To zde bylo několikrát řečeno. Proto tohle je tedy extra sra*ka. Se podívej jaký hry tady mají 4. To jsou perly.
-
-
"Několikrát řečeno" to zde bylo tak možná v diskuzích. Pro hodnotící škálu Games platí, že pětka odráží průměrnou hru.
-
-
I Martin Bach ve FC řekl, že tuším dokonce pod 6 se to bere jako sra*ka.
A hry co zde mají 4 na to vypadají :( -
-
A co hodnoceni prestat resit, stejne to nikam nevede.
-
to si holt nepomůžeš, když první tři hodnotící stupně prakticky znamenají, že je dílo nekonzumovatelné, anžto nefunguje. To u filmů, hudby, whatever nemáš.
A Martin mluvil o tom, jak šestku vnímají konzumenti, ne jak to berou recenzenti, tím méně na Games. -
"..se to bere" ve smyslu "jak to hráči mívají tendenci vnímat".
-
-
Pán Grygar, fakt? Já myslím, že pouze občas.
-
*15* *15* *15* To určitě.
-
Co si tak pamatuji, vetsinou to tak zpravidla bylo.
-
-
No legendární otvírač dvěří! Tedy poslední MoH:-D Já tomu možná dám šanci tak za rok, kdy se na mě bude usmívat cenovka 200 kč:)
-
-
Se simulatorem otvirani dveri nemusis cekat na za rok a za dve stovky, ted to je v humble bundle za libovolnou cenu.. a ne samo. Ja si doplnil DS3 a BF3, ktery bych jinak asi nekoupil.
-
-
-
-
-
Škoda... celkem jsem se na to podle prvního gamaplaye těšil a vidím, že fakt zklamání. No co už. Ted vyjdou lepší hry, které to jistí *3* !
-
POrad, radsi tenhle dil nez ta minula radoby strilecka, s vojaky ta se vazne nepovedla.
-
jasné nie je to EA tak si kopneme...je to lepšie než Dead Space 3...
-
Oh, sh!t. Čekal jsem další Dead Space a dostalo se sem spíš něco, co se jako DS jenom tváří *13* . Srajdu takových rozměrů jsem věru nečekal. *13* *9*
-
Tohle musel cekat kazdy jeste pred vydanim... Mozna ne az tak moc nizký cislo ale stejne...
-
No co by se dalo očekávat od špatné značky jako je Lost Planet?
Co jsme mohli čekat když ne konzolovou graficky ucházející píčovinu? -
dalsia somarina z konzole co ine sa dalo cakat