Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted se objevují zprávy, že torrenty s touhle hrou byli sledovane a nekterí lidé již dostali vyzvu na zaplacení pokuty
    • Veskoslav
      Ale hovno:D Jak chceš někoho kontaktovat, když si stáhne torrent? Mám zaprvé anonymní adresu, za druhé netuším, kam by mi to poslali, když můj poskytovatel neposkytuje bez soudního příkazu adresu a mail jsem nikdy na torrentech nedával:) A to nejpodstatnější. Kdo by takovou s prominutím sraččku stahoval? Možná někdo, kdo si říkal, že po průměrné dvojce přijde zase dobrá trojka, co naváže na skvělou jedničku.
      • uz zase trolujes ?

1) rec asi nebude o CZ, oni jsou i lide zijici za hranicemi naseho plocheho sveta zvane Cesko
        2) treba v takovem nemecku se torrenty bezne sleduji a vuzivaji toho spolecnosti jak napr. WeSaveYourCopyRights GmbH, ktera vinikum rozesila prikazy k uhrade vznikle skody... dozvedel jsem se o tomhle od jednoho byvaleho spolustudenta, kterymu na stazi v nemecku dosel pokyn k uhrade 2000eur protoze sdilel nejaka data pres torrent... ty dokonce ani v nemecku nestahl, ale uz si je dovezl v notebooku z ceska
        • tak tohle se ted stalo moji sestrence, ale pokut "jen" 1000e za dva filmy *16*
        • Veskoslav
          Proč bych měl ksakru trolovat?

1. Už vidím, jak to obesílají, vymýšlejí a hledají.
          2. Myslíš tu firmu, která dostala loni tak mastnou pokutu, že málem zkrachovala? Ta samá firma, která vydírala lidi, kteří například ani neveděli, co je to Torrent? Nebo ta samá firma, co hodlala žalovat Berlínskou státní univerzitu a všichni se ji vysmáli? Tohle se v Německu řeší soudně. Nikdo ti nepošle obsílku na 2000 Euro. Tam i k debilní pokutě za 50 euro máš přesně dané, co jsi porušil a máš tam ověřené razítko úředníka. Což tahle pochybná firma sotva má:)
          • Jack1947
            Na druhou stranu, sdilejici a hromadne ty uz dopadly a nemuseli nak extra setrit, proste a jednoduse sledovali adresu no a to co nahraval pak to nak vydedukovali a dotycny skoncil ve vazbe, odebranim inkriminovaneho hardweru a s mnoha milionovou pokutou , odnetim svobody az na 2roky ( nebylo to tak davno) je pravda , ze to mneli i trochu jako zdroj obzivy ale zase to uz je na tom dotycnem. Takze zas tak nerealne to nevidiom je pravda ze " Anonymni ¸¸ udani , se resi tezko a protoze jsme cesi - ( byl by to jedine komplic , nebo s nejvetsi sanci a dosvedcit u soudu ale prosim vas na urovni USA jeste davno nejsme.)
          • Trisska
            Veskoslav - Utěšuj se čím chceš, ale policie už je ti na stopě. *3*
            • Trisska
              Neutekl. Pustili tě schválně, protože jim kvůli tobě klesala návštěvnost. :)
            • Veskoslav
              Tobě taky. Prej utekl šimpanz z Pražské zoo;)
          • postradam smysl tveho druheho bodu
            jinymi slovy pochybna firma neposle prikaz k uhrade 2000eur ? takze se asi prepsali o dve nuly
            *7*
            • Veskoslav
              Poslat může, ale pakliže nemá soudní příkaz či Tě nepředvolají k soudu, což je v Německu nad 500 euro a vždy si informován dopisem do vlastních rukou, tak to můžeš vesele ignorovat:) A kdo jim to zaplatí, tak je s prominutím hlupák. Tyhle firmy z toho žijí. Pošlou náhodně X tisíc dopisů a čekají, že někdo jim ty peníze zaplatí, aniž by se soudil. Spoléhají na nenávist lidí k soudům a to, že ne vždy mají daní lidé jak se říká čisté svědomí:)
      • Anonymní adresu jo ? :D Možná přes nějaký Tor nebo něco podobného těžko dohledatelného, ale to by si stahoval asi měsíc. Jinak poskytovatelé v některých zemích velice rádi vše poskytnou :D
        • Jack1947
          Nejsem si uplne jistej, pokud by slo o vylozene trestni cin a asi i by mneli soudni prikaz ( co ja vim) tak uz by to nejak slo. Asi pravda no.
      • http://games.tiscali.cz/tema/stahnete-si-zaklinace-2-a-pujdete-k-soudu-54271
        • Veskoslav
          Co tahle Joe si zjistit, jak to bylo dál? Možná ti časem dojde, že informace, co jsi poskytnul jsou poněkud zavádějící a hlavně zastaralá.
  • Veskoslav
    Jak se říká, aspekt na zklamání roku. Naopak mě potěšil poslední SC, kdy se to přiblížilo k původním dílům. Škoda jen, že prezentovaná videa ukazovala pravý opak a mohla spoustu lidí odradit.
    • Aspekt? O ty dobra v pouzivani cizi termit.
      • Veskoslav
        Slovo aspekt (z lat. aspectus, pohled, náhled) může znamenat :
        -hledisko, stanovisko, úhel pohledu (zorný úhel) na nějakou skutečnost
        -vzhled, podoba, stránka nějaké věci

A ne, nechtěl jsem napsat aspirant;)
        • Adept, ty svlíklej žalude!
        • Hezký jak si tu vyjmenoval veškerý vystvětlení a ani jedno nesedí do tvé věty *1* chtěl si spíš napsat adept ne ? :D
        • ?? vysvětil si co znamená slovo aspekt, bravo potlesk za umění používat wikipedii to je pořád víc než dle písemného projevu dokáže většina diskutujících, ale ani po osvětlení tohoto pojmu stejně věta nedává smysl
  • zdeeneek
    Na eurogameru 6/10 - recenze x360 verze.
    • rancor1223
      Britský EG dal také 4/10.
    • Miserius
      To vis, Xzone potrebuje prodavat *3*
      • Hej, a to mi níže tvrdili, že se podobné praktiky v ČR nedějí.
        • Aha, takže jsem si prošel recenze na Eurogameru za poslední půl rok.

10/10 pro Bioshock Infinite a ve verdiktu "Ano, říkám tu, že BioShock Infinite je bezchybná hra, ...". Tohle mi stačilo vidět a už Eurogameru nevěřím ani že 2+2=4.

Ale místních 9/10 má podobný efekt, když zvážím, že Infinite je tak na 5/10 maximálně. Ale to se nesmí říkat, já vím, spousta z vás si tu hru koupila, tak mě umínuskujte.
          • Pravdu BI naprosto přeceňovaná hra.
          • Mám takový pocit že jsme nehráli stejnou hru :)
            • Ne, to jen ty máš hrozně nízky standardy a nepoznáš, co je až urážlivě průměrná hra. Je to Bioshock Infinite.
          • TheGGG
            LoL řekneš že bioshock je špatná hra a jako příklad dobré FPS udáš fear? FEAR = Hnus, šeď, koridor, opakující se lokace. 4/10
            • TheGGG
              V čem? Je to dost obyčejná hra se škaredým prostředím a nijakým příběhem?
            • Drž pysk. Ano, jediná výtka na FEAr je, že je skoro celej zasazen do kanceláří. Nebýt tomu tak, tak je to nejlepší FPS všech dob.
          • Veskoslav
            Nic proti, ale 5/10? Vážně? Nemusíš ji milovat, může ti vadit spousta věcí, můžeš ji nenávidět, ale ta hra rozhodně není průměrná. Vždyť podobnou známku dostala poslední sraččka z dílny MoH jako 5/10 a to byla fakt tragédie. Tudíž tvá averze vůči této hře pramení z naprosto nepodložené věci. A prosím, nesrovnávej to s Bio 1 a 2. Na nich dokáže také každý hnidopich najít důvod, proč by to mělo mít známku 5/10:)
            • Pravda taky se musim přidat BI je takové nablýskané pozlátko s hezkým světem a atmosférou ale to je asi tak vše. Naprosto tupá koridorovka.
            • Jack1947
              Achjo, Veskoslave ty tak mas rad trolly, ze by sis je nejradsi ochocil *15* .
            • Veskoslav
              Obě jsou to skvělé hry. Fear souhlasím. Ale Return? Maximálně 8/10.
            • Return to Castle Wolfenstein
              FEAR + datadisk
            • Veskoslav
              Jelikož mám Bioshock 3 za 699 Kč jako klasickou krabicovku, tak je tvá poznámka o obhajobě prakticky v prdeli. A můžu se tedy zeptat, které hry dosáhnout v oblasti FPS na 9/10 a 10/10?
            • Bio 1 a 2 jsou hezký 7/10. Prakticky jediná vážná výtka je existence Vita komor, což se dá vypnot na vyšší obtížnost, pokud si vzpomínám.

Ale chápu tě. Dát přes litr za Bioshock Infinite by mě taky sakra mrzelo a bránil bych tu hru v diskuzích, abych si mohl ospravednit svou ztrátu peněz. Bioshock Infinite je asi ta nejprůměrnější hra za poslední dobu. Jen to dokáže umně maskovat a ošálit lidi jako jsi ty. Ale dál to nemá smysl diskutovat, tvou post-purchase ratinalization neporazí nic.

BTW MoH: Warfighter je tak na 3/10.
        • Miserius
          Tak ja to taky rikam s nadsazkou, ale je to tam minimalne podivný
    • Veskoslav
      Eurogamer je kapitota sama pro sebe:) Tady jsme na games, tak bych to neřešil.
      • Keyz
        Tak podobné hodnocení dal Polygon a IGN.
        • Ano, dvě z nejhorších stránek s herním "žurnalismem".
  • Za mno povedená hra, oplývající doprovodnou hudbou na úrovni filmového hororu. Dost mi to připomínalo epický dead space, za mne 8/10 *16*
  • MidnighT91
    Sry omylem jsem u tohoto příspěvku nedal reagovat...
    • Jack1947
      Trosku , ses netrefil jinak asi souhlas no. ( ja to jen zkusil) Mozna kdybych hral dyl...
  • TheGGG
    Takže něco jako chystaný titan fail?
    • Jack1947
      Mimoto, zrovna ty si zarnym prikladem ¸¸Decka COD" a Titanfall by mnelo byt neco jako cod ne, aspon z tve mysli....
    • Fail je, že při oplodňování tvé nebohé matky tvým nebohým otcem z těch milionů spermií si vyhrál právě ty.
      • TheGGG
        nebreč, tvůj otec si asi přiskřípl varlata ve dveřích že ses mu narodil zrovna ty?
        Jinak gaybox fanoušci vždy byli arogantní, ale prostoduší, tudiš mě urazit nemůžeš *3*
        • Přesně to co tady popisuješ, vidím já na tobě. Prostoduchost a arogantnost vůči čemukoliv, co není od Sony. Jen ti dávám ochutnat tvojí vlastní medicínu TheGGG.
          • Skylight je tady za nejnovější etikářskou srandu, co tak sleduju. Snaží se prosazovat "pravdu", nastolovat "pořádek" a bojovat proti "zlu". A fandí Veskoslavovi. Fuj, že se nestydí. Leda, že by byl nějaký alter ego někoho z nás domorodců, ale to nehrozí. Veskoslav už všechná svá zveřejněná schizofrenní části snad zahubil.
            • :D
          • TheGGG
            Tak to bys musel být tak o 20 let starší a o pořádný kus chytřejší, abys mě mohl nějak vážně nasr*t *1*
        • Jack1947
          Gaybox ? Takze ty si vezmes do huby, Xbox jo, rad rozvirujes flamy a ze prostodussi.
          Na to muzu rict jen - " Watch and learn , watch and learn ... ( trolling)
          • TheGGG
            pfff, tvá neschopnost napsat smysluplnou větu mě nepřestává fascinovat *5*
      • Trisska
        Ale ale. Trocha úcty k životu by ti neuškodila. *7*
        • Jack1947
          Ucty a ke komu THEGGg, dit to je failtrol , a hodne spatnej.
          • Miserius
            Jacku, jsi slovák? Ja ti porad nevim *1* Obcas pises tak a obcas tak ze clovek nevi jestli neumis psat nebo co se to děje nehlede na to jak děsivě delas uvozovky, dělej " na obou stranach, tedy "ukulele"
            • Jack1947
              Ja vim ze ne, ptat se muzes ( ty nepatris mezi ty slabousske debilky, co kdyz jim dojdou argumenty zacnou vypichovat nedostatky a prudit). Neboj ja ani proti tobe , vsem rozumnym nic nemam. *3* ( tak sorry jestli to tak vyznelo, ja sem se jen snazil popsat jadro problemu.)
            • Miserius
              Ja se do tebe nenavazel jen se ptal *3*
            • Jack1947
              Ok, beru na vedomi a jsem cech, psani mi delalo problem, bohuzel se nekdo narodi s poruchou psani tak uz to tak byva a neda se s tim nic delat. Nez jen s tim zit a na klavesnici , pisu jen takhle rad to taky nemam moc.
  • jo aha není to indie dáme tomu 4. trapáci *12*
    • Fuck capitalism, yo.
  • Polášek na porade: joo Bohonku náš najväčší odborník na hry, tu máš LP3, napíš svoju klasickú kinderecenziu, niečo také generické ako na Crysis 3 (čo bola tiež len blbá strielačka) a daj tomu nižšie hodnoteníčko nech sa nepovie, že dávame len dobré známky.

Capcom na nás tu v Čechách netlačí ako EA, tak sa vyblbni, Dead Space 3 si nevšímaj, to muselo byť, inak by sa v EA nahnevali...
    • Veskoslav
      Ano EA tady solí redakci tak těžké prachy, že si všichni jezdí ve Ferrari a nemají nic na práci než zničit tak skvělou hru jako je LP3:-D

Vymýšlíte to jako celý pokoj nebo si hodíte mincí, který z Vás bláznů napíše něco pěkně "drsného"?:-)
      • a keď neveríš mne, Vávrovi by si mohol, čo sa pohybuje v hernom priemysle už desiatky rokov to tiež spomínal, i vo Fight Clube...nie konkrétne úplatky, ale tlak...EA má v ČR a SR najsilnejšiu lobby spomedzi všetkých....taký Capcom tu ani nemá pobočku a promo kópie tiež neposiela pravidelne každému.....
      • písal som recenzie na menší portál a ver, že si nikto nedovolil dať nikdy výrazne nižšie hodnotenie hrám od EA a partnerom....nám to pekne vrátil šéfredaktor, žeby nám už neposielali promo a poslali nahnevané emaily....

ale v pohode, ži ďalej v naivnom svete....
        • Že jsi psal na portál, kterému šéfoval srab, je tvoje smůla... Ale nevnucuj svojí zkušenost ostatním, jo? Třeba Simcity tu dostalo 5...
          • smejki
            a dyť nikam nepsal.
        • smejki
          teď tu o Karkulce.
          Já byl tuhle zase na Měsíci a ta vlajka tam není, ani stopy, ergo je to podvod, věřte mi.
  • Jestli myslíš, že v Lochu je to jako doma v obýváku, a že si tam pustíš počítač a hraješ hry, tak nemůžu brát recenzi na Lost planet 3 od tebe jako objektivní. V lochu jsem neseděl, ale určitě si muklové nepřipadají jako doma v obýváku. S některými nedokonalostmi ve hře musím souhlasit, a však hra to není až tak špatná. Co se grafického spravování týče a to si zapomněl zmínit, a ve hře hraje významnou roli, je při nejmenším chvalitebný.
  • Odulin
    Zkusil jsem warez verzi a nejlepší je pro mě stále 1. díl. Škoda.
    • God-of-War
      První díl pecka... Dvojka měla celkem dobrej co-op. Tohle bohůžel smrdí.
      • shefield2
        A rybina to nebude... *7* *1*
        • God-of-War
          Spíš ty Akrydi nebo jak se jim nadáva *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit