Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato Vy jste pořádná studna blbosti pane Běhounku....
  • Tak aspoň ten hudební doprovod bude za něco stát (jednička a dvojka byla v tomhle ohledu vynikající) , když už je to po herní stránce těžkej průměr . Bohužel je v dnešní době mnohdy hudba lepší jak herní náplň .
  • Je škoda, že to dopadlo takhle. Upřimně jsem tomu věřil, protože jednička byla opravdu něčim novym a bavila mě hlavně i tim, že byla ve sněhu (Vždyť kolik her se odehrava jen ve sněhu? Napada mě jedině The Thing). Dvojka by bez kooperace byla absolutni nuda. Jen diky tomu, že jsem ji hral s kamošem jsem ji projel. A trojka..?

Je to prostě škoda a podle meho to Capcom vubec neměl davat nějakemu neznamemu studiu Spark, ktere už ani předtim ničim vlastně nezabodovalo (Ty hry ktere udělali, mi nic neřikaji a asi je to jen dobře).

No snad se Capcom konečně pouči *4* Ja jdu čekat na dalši dil, pokud ještě nějaky bude.
  • Rhulad
    Sice asi to bude blbost, ale Capcom dostává vždycky trochu nižší známky, jelikož kdyby měla např. série Dragons Dogma před názvem The Elder Scrolls, tak by chytala jen samé desítky.
    • Ristoro
      A to je právě ta ko.kotina, že se lidi dívají na název hry, místo na to, jak se ta hra hraje. Věčně vidím komentáře typu: ,,Kdyby se to nejmenovalo Assasssin´s Creed, byla by to skvělá hra". A podobné hovadiny.
    • To je fakt
    • To je jasný.
  • BoB.2
    A kur*a.
    • chyby cestina?
      • Ano chybí.
  • nemyslim si ze je to tak spatna hra
  • Uz ani neviem kedy capcom vydal dobru hru..
    • Devil May Cry 4 třeba
    • RE4 tusim
    • Dragon's Dogma + Dark Arisen
  • Jack1947
    Tak to byl "Direkt¸¸ tedy, ja cekal aspon 7/10.
    *8*
  • Nevim proc ale bavi me to mnohemw vic nez Derp Space 3 a Doorfighter... na zadny veky bugy jsem zatim nenarazim - mozna ze byl nakej day1 patch kterej u review verze nebyl
  • Hodnocení redakce -------------- objednat na JRC. No to tam nalákáte lidí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit