-
Zato Vy jste pořádná studna blbosti pane Běhounku....
-
Tak aspoň ten hudební doprovod bude za něco stát (jednička a dvojka byla v tomhle ohledu vynikající) , když už je to po herní stránce těžkej průměr . Bohužel je v dnešní době mnohdy hudba lepší jak herní náplň .
-
Je škoda, že to dopadlo takhle. Upřimně jsem tomu věřil, protože jednička byla opravdu něčim novym a bavila mě hlavně i tim, že byla ve sněhu (Vždyť kolik her se odehrava jen ve sněhu? Napada mě jedině The Thing). Dvojka by bez kooperace byla absolutni nuda. Jen diky tomu, že jsem ji hral s kamošem jsem ji projel. A trojka..?
Je to prostě škoda a podle meho to Capcom vubec neměl davat nějakemu neznamemu studiu Spark, ktere už ani předtim ničim vlastně nezabodovalo (Ty hry ktere udělali, mi nic neřikaji a asi je to jen dobře).
No snad se Capcom konečně pouči *4* Ja jdu čekat na dalši dil, pokud ještě nějaky bude. -
Sice asi to bude blbost, ale Capcom dostává vždycky trochu nižší známky, jelikož kdyby měla např. série Dragons Dogma před názvem The Elder Scrolls, tak by chytala jen samé desítky.
-
-
A to je právě ta ko.kotina, že se lidi dívají na název hry, místo na to, jak se ta hra hraje. Věčně vidím komentáře typu: ,,Kdyby se to nejmenovalo Assasssin´s Creed, byla by to skvělá hra". A podobné hovadiny.
-
To je fakt
-
To je jasný.
-
-
A kur*a.
-
-
chyby cestina?
-
-
Ano chybí.
-
-
-
nemyslim si ze je to tak spatna hra
-
Uz ani neviem kedy capcom vydal dobru hru..
-
-
Devil May Cry 4 třeba
-
RE4 tusim
-
Dragon's Dogma + Dark Arisen
-
-
Tak to byl "Direkt¸¸ tedy, ja cekal aspon 7/10.
*8* -
Nevim proc ale bavi me to mnohemw vic nez Derp Space 3 a Doorfighter... na zadny veky bugy jsem zatim nenarazim - mozna ze byl nakej day1 patch kterej u review verze nebyl
-
Hodnocení redakce -------------- objednat na JRC. No to tam nalákáte lidí :)