Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemyslim si ze je to tak spatna hra
  • Prosim vas, hodte po me kamenem, vysvetlete mi, divajice se na me shora, ze na grafice nezalezi, a tak podobne, ale opravdu se mi to jen zda (z videji, neplanuji nakup), ze to proste vypada hur nez Lost Planet jedna?
  • Prosím Vás, koupí hry v JRC podpořím games.cz, respektivě redakci LEVELu?
    • ale to dobrodiní tě bude stát o 150-300 korun víc než když si tu hru koupíš jinde *1*
      • Pokracuj s takovym myslenim, a jednoho dne si budes stezovat, ze nic na trhu neni ceskeho... kdyz jdu do obchodu a vidim 2vyrobky +/- stejne kvality vedle sebe s tim, ze jeden je z "Polska" a druhy Ceska, s rozdilem ceny +/- 5-10%, tak radeji volim Cz. Tady mas skoro to same... rad ctes Games.cz? Chces at existuji? Neprima pomoc nasobena 1000x lidi dokaze udrzet WEB po mnoho let. A rikat si, ze ti to maji dobre spocitany... jo, maji, ale ne na mnoho let.
        • lol tak to je vskutku neprůstřelá argumentace :D
        • Whoossain
          Pokud vidím 2 výrobky stejný kvality, tak kupuju ten levnější samozřejmě. Nevidim jediný důvod, proč bych měl platit vyšší cenu za něco, co mi nenabízí žádnou přidanou hodnotu oproti levnější konkurenci.
        • takze kdyz si tu hru koupim v JRC, tak je to cesky vyrobek, ale pokud si ji koupim v nejakem jinem eshopu a dostanu hru krabicku puvodne urcenou pro polsky trh, tak je to cizi vyrobek??? *1*
        • Jako by nestačilo , že se reklama spustí i po přehrátí videa . Teď tu ještě bude strašit růžové JRC zašlé slávy Pavlíčka kam se podíváme :( *11*
  • jo aha není to indie dáme tomu 4. trapáci *12*
    • Fuck capitalism, yo.
  • MidnighT91
    Sry omylem jsem u tohoto příspěvku nedal reagovat...
    • Jack1947
      Trosku , ses netrefil jinak asi souhlas no. ( ja to jen zkusil) Mozna kdybych hral dyl...
  • Tak aspoň ten hudební doprovod bude za něco stát (jednička a dvojka byla v tomhle ohledu vynikající) , když už je to po herní stránce těžkej průměr . Bohužel je v dnešní době mnohdy hudba lepší jak herní náplň .
  • MidnighT91
    Jednička byla perfektně atmosférická a předvedla něco nového, dvojka byla extrémní nuda, nedostal jsem se snad ani do třetí mise. Řeknu jedno, právě vychází Castlevania lords of Shadow...
    • TheGGG
      Castlevania je rozhodně lepší investice a PC verze se vážně povedla.
      • MidnighT91
        Souhlasím, už jí stahuju ale rozodně do ní půjdu když mi pojede bez problému, dost jsem se na to těšil...
        • TheGGG
          Jinak pokud tě bude bavit určitě ji kup. Nebo se pro příště vývojáři na PC verzi vyse*ou. *3*
          • MidnighT91
            Už na ní mám prachy bokem, koupím jí určitě. Jen radši každou hru předem zkusím jestli běží jak má. Každopádně pro mě must have, tenkrát mě strašně na*ralo že zrušili pc verzi...

Zrovna nedávno jsem dohrál God of War 1, 2 přes pcsx a dlouho jsem se tak nebavil, tyhle hack and slash na pc vůbec nejsou, dal bych si i Danteho ale toho už se asi nedočkám...
            • MidnighT91
              Já mám právě dost dobrou zkušenost, hrál jsem iso z torrentu a neměl jsem jedinej problém, žádné fps dropy až mě to překvapilo, navíc mi to jelo v 6x native rozlišení což je tuším 3072 x 2688, musíš uznat že to už je sakra rozlišení. Grafika mi právě přišla dost dobrá na to že už to má nějakej rok. Samozřejmě u pcsx si musíš hodně hrát s nastavením ale potom to bylo bez problému hratelné i na klávesnici....
            • Jack1947
              Hral jsem 2dil, GOD ale v tom emulovanym rlsu to byla spise bolest, navic ta grafika z PS2 vazne stara ale jinak je to super hra (vzdyt PS2 stale mam). *15*
        • TheGGG
          Hraji a žádný problém jsem nepostřehl. Jen je lepší si připojit gamepad, klávesnice se ale taky dá zvládnout.
    • Veskoslav
      Já se přiznám, že jedničku a ani dvojku jsem nikdy nedojel:( Ale co Vás tak čtu, tak se vrátím a jedničku dohraji, když ji všichni tak chválí:)
      • MidnighT91
        Jednička byla moc dobrá, hrál jsem to i když mi to tenkrát stěží jelo asi v 15fps, ale hrozně se mi to líbilo tak mě to netrápilo. Pořád to origo mám a i dneska si to rád zahraju když je nálada. Měli se konceptu jedničky držet a nebo udělat jinej žánr, třeba strategii...

Ale nemyslete si že to tahám do nebes. Ta jednička je průměrná střílečka, nahoru to táhne atmosféra nekonečného sněhu a mrazu, mechové a to že vám nostop hrozí zmrznutí, zvlášť na vysokou obtížnost. Navíc ta grafika byla ve své době krásná...
        • Jack1947
          Ma oblibena hra na X360ce proparil jsem tehdy, dne a hlavne horke noci pred lety jen abych zabil dalsiho bosse, a mohl jit rano s cistym svedomim jit na kute *15* .
      • Jack1947
        Jn, ja si asi tu jednicku dam ( ale nejdrive sparim tu trojku *15* )
        2jku jsem dojizdel, az do noci s upenim vsech mych sil tehdy, brr to byla hruza , uz bych podruhe asi nezvladl
    • Jack1947
      Ja doparil druhej dil, 1 jsem jen hral (tehdy to bylo narocne) Vychazi no Kompletni edice se vsemi DLC.
  • Jack1947
    POrad, radsi tenhle dil nez ta minula radoby strilecka, s vojaky ta se vazne nepovedla.
  • Polášek na porade: joo Bohonku náš najväčší odborník na hry, tu máš LP3, napíš svoju klasickú kinderecenziu, niečo také generické ako na Crysis 3 (čo bola tiež len blbá strielačka) a daj tomu nižšie hodnoteníčko nech sa nepovie, že dávame len dobré známky.

Capcom na nás tu v Čechách netlačí ako EA, tak sa vyblbni, Dead Space 3 si nevšímaj, to muselo byť, inak by sa v EA nahnevali...
    • Veskoslav
      Ano EA tady solí redakci tak těžké prachy, že si všichni jezdí ve Ferrari a nemají nic na práci než zničit tak skvělou hru jako je LP3:-D

Vymýšlíte to jako celý pokoj nebo si hodíte mincí, který z Vás bláznů napíše něco pěkně "drsného"?:-)
      • a keď neveríš mne, Vávrovi by si mohol, čo sa pohybuje v hernom priemysle už desiatky rokov to tiež spomínal, i vo Fight Clube...nie konkrétne úplatky, ale tlak...EA má v ČR a SR najsilnejšiu lobby spomedzi všetkých....taký Capcom tu ani nemá pobočku a promo kópie tiež neposiela pravidelne každému.....
      • písal som recenzie na menší portál a ver, že si nikto nedovolil dať nikdy výrazne nižšie hodnotenie hrám od EA a partnerom....nám to pekne vrátil šéfredaktor, žeby nám už neposielali promo a poslali nahnevané emaily....

ale v pohode, ži ďalej v naivnom svete....
        • Že jsi psal na portál, kterému šéfoval srab, je tvoje smůla... Ale nevnucuj svojí zkušenost ostatním, jo? Třeba Simcity tu dostalo 5...
          • smejki
            a dyť nikam nepsal.
        • smejki
          teď tu o Karkulce.
          Já byl tuhle zase na Měsíci a ta vlajka tam není, ani stopy, ergo je to podvod, věřte mi.
  • Hodnocení redakce -------------- objednat na JRC. No to tam nalákáte lidí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit