Přejít na výpis diskuzí
Lovec se stává zvěří v E3 traileru k novému Resident Evilu
5.6.2011 | Martin Bach
28 příspěvků
-
No jo, máš pravdu, na to jsem úplně zapomněl. No nechme se překvapit co se z toho nakonec vyklube. Každý další Resident Evil vítám s otevřenou náručí (ale to ostatně z našich starších konverzací je patrné), tak budu věřit, že to dobře dopadne.
-
Mám dojem, že právě Goblin 6 by měl patřit ženskému charakteru, alespoň se tak prezentuje v Umbrella chronicles, jakmile si zkusíš tu pasáž za Hunka a posloucháš jeho vysílačku, tak ona se ho domáha na pomoci, ale blíže představována nebyla. Jinak OpRC nebude sice kanonicky koncipován, ale i tak to zase vyvolá řadu otázek kolem celé organizace USS jednotek a jejich družstev. O tom, jestli to je už od počátku tvořená zvláštní jednotka USS nebo je to náhodně a narychlo splašený tým speciálně pro Raccoon city záležitost se může jen spekulovat. Každopádně, mají rozhodně netradiční složení oproti jiným družstvům, nehledě na jejich pokrokovější vybavení, které zastiňuje všechno, čím v sérii doposud jiné USS týmy disponovali.
-
On je problém, že hra měla obsahovat cooperativní režim pro 4 hráče, což se nám náhle změnilo. Já nepamatuji díl, ve kterém by jakékoli družstvo bylo tvořeno více než jednou ženskou. Osobně mě nejvíce zaujal právě Vector, ale ta asiatka má také své kouzlo. Jsem zvědav co z toho nakonec vzejde. Jediný charakter, který mi tam vůbec nesedne je právě ta kozatá velitelka. A ať hledám, jak hledám, tak USS nemá žádné ženy, kromě Berthy a teď navíc těch dvou navíc - Beltway, Bertha, Conrad, Derek, Goblin 6, HUNK, Luke, Miguel, Rodriguez, Spectre a Vector. A v UBCS není žádní známá žena...
EDIT: Ještě jsem si teď uvědomil jednu věc, USS Delta squad (Alfa bylo Hunkovo družstvo, zasahovala v Resident Evil Zero a rozhodně tam nikdo z této šestice nebyl - z celé Delty se staly zombies. -
Pro Operation Raccooon city naprosto nové charaktery, ale doposud o nich neproběhlo žádné info, nicméně proč tuhle USS jednotku trochu nerozvinout, že? :) KAždopádně, ať už tato sestava zůstane i do plné hry nebo se bude dále obohacovat, tak i tak se stane unikátní jednotkou v řadách polovojenských útvarů Umbrelly za celou sérii. Nepamatuju díl, ve kterém by bylo družstvo tvořeno takovou koncentrací bab a ještě k tomu, tak šílených. :D Ona kupříkladu právě ta asiatka si to očividně v RC uživá, protože prvotní záběr, kdy si hraje se zombíkem kvůli vzorkům, které mu tahá až kdesi z hlavy, nevnímajíc kolem sebe svět, natož týpky, kteří se stali lovnou zvěří, je hodně zajímavý moment a dává tušit, že zejména v elitních řadách USS jsou to stejně samí magoři. Jak je to s velitelským postem, to mě také překvapuje - jak říkáš, měl to vést Vector, ale očividně byl posunut na druhou kolej, uvidíme....
-
A jen tak mimochodem, nezarazil někoho počet lidí v tom videu? Vector, Spectre, Bertha, Beltway a pak se tam náhle zjeví asiatka, na kterou volá "four eyes" a třetí žena s tím výstřihem? Chlapi jsou jasní, ale kdo jsou ty dvě? Velitel týmu měl být Vector, podle tohoto videa je to ale tak "kozatá" ženská, Bertha měla být medic a přitom tam naběhla na člena RPD s mačetou a asiatka odebírala vzorky, což by s největší pravděpodobností dělal medic. Začínají v tom mít pěkný bordel.
EDIT: Jediné, co mě napadá je, že by toto bylo intro a obě dvě "navíc" by zemřely a velitelem by se stal Vector... -
Chyba, kterou jsem se snažil lidi odnaučit, ale stejně ji budou stále dělat...
-
Bohužel tohle je naprosto normální. Vezmi si, že se v dnešní společnosti považuje za "sexy" muž, který má velké množství svalové hmoty a vypadá jako manekýn a žena, která je hubená (spíše vychrtlá), má co největší poprsí, které musí ukazovat, a pokud možno je co nejvíce zmalovaná... Nemusí se Ti to líbit (a je mi jasné, že se Ti to nelíbí, mně také ne), ale bohužel je to nejlepší způsob, jak nalákat hráče, hlavně mladšího věku. Zamysli se nad tím, co by Tě v pubertě zaujalo více: žena, která by byla oblečená jako Vector nebo kdyby byla oblečená tak, jak je teď? Samozřejmě, že druhá možnost. Správná hrdinka musí mít co nejupnutější oblečení a musí co nejvíce ukazovat - podívej se na sérii Tomb Raider, proč ona nosí oblečení, které více ukazuje než skrývá a Indiana Jones (ze kterého si bere hodně) je oblečený tak, jak je? Protože to upouta mnohem více, než kdyby byla oblečená "pořádně".
EDIT: Proč myslíš, že Jill v RE5 narostlo poprsí a odbarvily se vlasy? Proč myslíš, že je Chris taková hora? Ačkoli u Chrise si to zdůvodnili, tak u Jill ten nárůst poprsí je hodně nevhodný... -
Ano, chceš. Resident Evil 5 měl mnohem větší prodeje, než staré díly, je to přístupnější všem, přiláká to k sérii mnoho nových lidí, což by se klasickému RE nepodařilo. Další problém je, že mnoho fanoušků série by se ke kořenům již nevracelo, protože se toho nahráli až moc a ta změna, kterou přinášejí například Dead Aim, Outbreaky, obě Chronicles nebo RE 4 a 5 jsou mnoha lidmi vítány. Podívej se na RE Degeneration a na jeho prodeje a poté si vezmi například Afterlife - prodeje Afterlife jsou úplně někde jinde, ačkoli se od nich Capcom i fanoušci straní. Pokud chce Capcom vydělávat, tak mu nic jiného nezbývá, než se přizpůsobit trhu. A pokud chceš klasiku, zahraj si REmake a Zero (jelikož nezmiňuješ Rebeccu ani Billyho, tak beru, že si minimálně Zero nehrál).
Zkus se na to celé podívat z druhé strany, kdyby série byla stále stejná. To by tu tato diskuse byla také, ale lidé by si nestěžovali na to, že chtějí zpátky "starého RE", ale že chtějí něco nového. Bohužel se nemohou zavděčit všem.
Resident Evil 6 je navíc na spadnutí, čeká se pouze na to, kdy bude venku nějaké oficiální info a RE Damnation bude venku snad příští rok, takže v další hře bych Leona opravdu neočekával.
A abych to zakončil, k Operation Raccoon City se raději nevyjadřuji, protože už opravdu nevím co od té hry očekávat. Tvrdí se, že to nebude "canon", ale to neznamená, že by nemohl být - čemuž ovšem brání možnost zabít Leona... No řešilo se to myslím již dostatečně, takže hru rozhodně koupím, ale nechám se raději překvapit a od hry nic moc neočekávám. -
Tym ze davaju cernochov a asiatov je asi tym ze casto su tie firmy ohovarane. Tak isto to bolo aj v L4D.... Cernoch do L4D bol pridan az neskor o dost neskor. Povodne tam ani nemal byt.
-
Chci plnohodnotného Resiho, kterého budu hrát za Jill, Claire, nebo Leona.., Resiho kde bude atmosféra ve stylu druhého dílu, Resiho kde jediným způsobem jak zabít zombíky je střelit je do hlavy, Resiho kde bude nedostatek nábojů a strach otevřít další dveře jako tomu bylo v RE2! Chci tak moc?
-
"Resident Evil: Operation Raccoon City" a nie Racoon City, nedavate si spell check pred tym? aj v traileri je to nakonci este vidno
-
sice se v RE nevyznám tolik co ty ale chápu jak to myslíš sám se nestačím divit co za nelogičnosti se v posledních dílech mých oblíbených her občas objeví. Ale v dnešní době to tak hold je když je v nějaké hře tým vojáků musí mezi nimi být alespoň jedna žena s velkým výstřihem jeden asiat a minimálně ještě jeden černoch s pořádným rotačákem takže RE dopadlo celkem dobře
(jinak nejsem rasista ani nemám nic proti klišé ale todle už je fakt moc)
každopádně uvažuju o koupi -
Tak Rambo v nějakým robocop brnění nebo v tanku zabíjejíc stovky v porovnání bezbraných nepřátel by taky asi nebyl tak ego/sexy, což?(no homo)
-
No táák, vždyť se tu nebavíme o doslovném žadonění cpaní 100% reality a 100% logiky do her, ale o aplikování a používání selskýho rozumu v právě tak průhledných a základních maličkostech. Hra nemusí být reálná skrz na skrz, ale měla by působit "uvěřitelně" (což je to správné slovo ) i vzhledem ke svému tématu v některých věcech. Jestliže je někdo členem elitního komanda společnosti, která si může dovolit nejnovější technologie, a která fušuje do virového výzkumu, tak předpokládám že členové takového týmu budou trénováni bez ohledu na jejich pohlaví s tím jak se co nejefektivněji chránit v nebezpečných momentech při střetu s něčím, co sotva připomíná člověka a přizpůsobí při takové akci i odpovídající výstroj. A jestliže nějaká holka jakožto předem informovaná členka takového komanda si nechá stejně z nějakého důvodu nechráněný krk a kozy i přes to, že se pohybuje po městech plného bio organických lahůdek, to přece není důvod, abych to chápal jako něco, co bych v reálu neměl možnost vidět, tak k tomu alespoň uteču do virtuální zábavy.
-
leona se me vubec nebude chtit sejmout :-),radsi bych hral za nekoho z RPD
-
fíhááá....sečtělej so se týče RE jak čtu ty tvoje komenty;)
-
Kdyby všechno bylo tak reálný a logický jak si myslíte že byste chtěli, tak by lidé neutíkali do virtuální reality.
-
Taky mě to už leze krkem....
-
Jinak se mi libí, jak na své přednosti nezapomíná ani chladná příslušnice speciálního komanda Umbrelly, která jde do nebezpečné akcičky a ještě k tomu jako jedna z mála informovaná o tom, že půjde proti divizám nemrtvých, ale přesto si narozdíl od svých kolegů, kteří jsou chránění líp, než robocop, vezme takovou výstroj, kterou stejně odhalí svůj krk a hlavně svůj extra výstřih. :D Hlavně, že má masku. Určitě velmi dobře vybavená pro akci ve virové oblasti plné všemožných zmutovaných týpků a buď doufá, že se k ní nablízko nikdo nedostane nebo tam jede někoho svádět, jinak nevím... :D
-
Dobrej trailer, ale rozhodne je s vetsim odstupem na 3.miste a o prvni bojuje Lara a Prey *3*