Přejít na výpis diskuzí
Lovec se stává zvěří v E3 traileru k novému Resident Evilu
5.6.2011 | Martin Bach
28 příspěvků
-
Navíc to není canon.
-
S.T.A.R.S. jednotka pro pobočku v Raccoon city už v období virové katastrofy ve městě podstatě neexistuje. Téměř všechny známí členové S.T.A.R.S. buď skončili během událostí v Arklayských horách nebo jsou v této době pryč z města ( Chris Redfield, Barry Burton a Rebeca Chambers ). Jediný, kdo zůstal z jednotky ve městě je Jill Valentinová a Brad Vicker - polit helikoptér S.T.A.R.S., přičemž Brad byl zabit Nemesis a Jill působila v jiné části města. O žádných jiných členech se v této jednotce neví. Zkoušel jsem se dívat i na emblemy, které mají ti týpci na uniformách, které jdou vidět v čase kolem půl minuty videa, ale i přes špatnou kvalitu v tom znak pro S.T.A.R.S. nevidím. Navíc, ti borci mají na zádech vesty s označením RPD, tedy policejní složka Raccoon city, takže budou spíše jen ze speciálních jednotek, koneckonců v Raccoon city byla přítomná i jednotka SWAT, takže se to vylučovat nedá. Ale kdo ví, vzhledem ke konceptu si mohou do hry přimontovat kohokoliv a kdykoliv...
-
...a všichni, kdo se nebudou legitimovat jako über- futurum jednotka se znakem Umbrelly a se "zvláštním" pověřením ke "zvláštní " misi. Sám si nemůžu zvyknout právě na koncept "čističů", kteří budou mít za úkol v Raccoon city uklidit a to doslova. Tedy, ona ta logika - aby nebyli svědkové, tak kromě těch desítek tisíc lidí, co se proměnily v zombies, pobijeme i tu tisícovku od běžných civilistů, příslušníků RPD a US army , která přežila prvotní úder nákazy a vedle toho srovnáme se zemí všechny pro svědectví rizikové budovy, mě nejde pod kůži a nějak mi to nesedí ani k operačním plánům Umbrelly, kdy se bude stávat, že tato jednotka pod vedením otrkané ( ehm, myslím tím zkušenostně.. ) ženské v masce se bude likvidovat i s družinou Tyrantů, kteří jak víme z minulých dílů, byly naprogramování vykonávat své vlastní cíle a úkoly ve městě, například získáváním důležitých materiálů, či sloužili k zastavení speciálních US army jednotek, takže tím celá tahle operace spíše začíná být kontraproduktivní, než nějak užitečná pro Umbrellu...
Ale co, herně to bude asi sranda a v coopu se asi nikdo stejně nebude zajímat o logiku univerza a o to jde především ,že jo. -
vypadá to pěkně....akorát mi nesedí ty futuristický oblečky v Zombie hře...Ale taková už je Umbrella;)...jinak nebudou ti po kterých střílej ze S.T.A.R.S.??
-
No jo, to je ta mentalita a alibysmus. Nicméně o tom zombie žánr je, že můžete střílet lidi které třeba i znáte a bude to správný, protože jsou jiní/nemocný apod.
-
Trochu som nepochopil nepriatelia su zombici a .... ? Inak pekny trailer :)
-
Ono to je hlavne coop. *6*
-
Vypada to fajn, ale trochu mi vadi strilet nenakazene lidi.
Ti policajti asi nemeli ani zbrane, prislo mi to nespravne je sejmout.
Ale co uz, jsem zvedav jak to dopadne, jak se to bude hrat a jestli tam bude i coop.