Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesmysl, Disney náhodou poslední dobou co koupil ( ve filmu ) tak dál režisérům a scénáristům docela volnost. Já jsem rád že Disney koupilo Lucasarts, aspon budou další hvězdný války, Lucas by do žádných už nikdy nešel. Takže je tu šance 50:50 že to bude dobrý :)
  • Tafaraj
    A dvojčata shodily teroristé že...
  • Veskoslav
    Pravda, Kennedyho zabil Kennedy, když mu Kryton dal do ruky útočnou pušku:)
  • Tafaraj
    Nemyslím si,je to jen jeden z mnoha názorů *2*
  • Tafaraj
    Jo, já zapomněl,že pravda je jen jedna..a to ta vaše že *3*
  • Veskoslav
    Akérát, že kdo chtěl, tak o prodeji věděl cca 2 měsíce předem než se to důkladně začalo probírat v médiích. Ale spi dál a naivně si mysli, že za zrušením hry může být Disney *1*
  • Kozy
    A teď tu o JFK
  • Tafaraj
    Jo,to nám dali možnost se to dozvědět (prodej)..jinak je tolik věcí o kterých nevíme..
  • Veskoslav
    Akorát, že Bf III už je zrušený nějaký ten pátek a to před prodejem Lucasarts Disneymu;)
  • Tafaraj
    Zabil to Disney...i s Lucasem
  • Ježiš, to je aféra jak s chlapci v Řecku. Ale zrušení je škoda, kolik jsme se dvojky na lankách nahráli, o jé... Asi si to na Steamu stáhnu a na protest proti blbosti to budu hrát :)
  • Veskoslav
    A až ho najdou, doufám, že ho popraví světelným mečem!!! Viděl jsem obrázky a tak mě to mrzí....Oba Bf mám doma a i přes své stáří si je občas zahraji:)
  • *15* To je jako ta hra "Na vraha", kdopak z nich asi lže (nejvíc)? *4*
  • God-of-War
    Spíš sem zvědavej, kdo to zas oživí *4*
  • cumpi3
    1) Májové neprorokují konec světa a za 2) je už úplně jedno, kdo za to může, jelikož ta hra je prostě mrtvá...a je to škoda, první Battlefront byla super hra...navíc je to jenom hádka, kdo tu hru zabil, kdyby jim na té hře záleželo, tak je dávno dodělaná a už ji pařím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit