Přejít na výpis diskuzí
Lucius – opravdu znepokojující hra za ďáblova syna
18.8.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
hlavne to stejne nebudou jeho pravi rodice, tihle mali pekelnici jsou vzdycky adoptovani :)
-
''Je to bezesporu zajímavý nápad, ale osobně se přiznám k jedné věci. Nevím, zda chci hrát za malého chlapce, který zabíjí nevinné lidi (nu, to by ještě šlo), ale pokud dojde i na zabití rodičů... nevím, zda to na mne není příliš morálně nestravitelné. ''
teraz autora nechapem on si tam prida svojich rodicov a zmasakruje ich alebo co?:D co je natom preboha divne ze postava v hre masakruje rodinu ??? je to rozdiel oproti gta kde zrazate chodcov strielate policajtov? niektory ludia by sa mali fakt preliecit a uvedomit... -
nejsem rodič ale v tv se vraždí od rána dovečera ale to nikomu nevadí... *2*
-
A ty jsi zase typickej priklad rodice... co je najednou plnej zodpovednosti a hned po narozeni prvniho ditete zapomel jakej byl on sam... ses uz davno mimo misu tatko, decka uz te pravdepodobne davno predbehly ;-)
-
Odeme mas nahore minus, protoze si urazil muj milovanej Postal a za tohle plus, pac mas smysl pro srandu... patologie na tebe muze byt hrda ;-)
-
Tuhle hru sleduju už delší dobu, dost se na ní těším.
-
Jakoby Hitman byl o zachraňování světa....
-
něco mi říka že v americe zas matky vyrazí do ulic (Matky proti násilý, Matky proti sexu, proti videohrám) nebudou se tam nudit heheheh
-
imbecil na druhou=nukleárny uchylný krtko
-
+1
-
hohoho moralista vsadím se že paříš GTA nebo něco podobného a nemyslíš na rodiny těch zmasakrovaných civů a vojáků a poldů že ne
-
To bude zajímavé. Vlastně se hodně těším na vymýšlení postupů, jak někoho zabít svýma schopnostma a využít k tomu obyčejné věci z baráku tak, aby to vypadalo jako náhoda. Jen se bojím toho, podle čeho se bude určovat to, jestli je to náhoda nebo ne. Tipuju na na nascriptovany místa, kde půjde někoho odpravit a mám strach, že moc možností nebude a na druhé hraní to bude nuda protože víte, že v kuchyni to jde noži a na zahradě sekačkou. Ale i tak jsem zvědav
-
Ocividne nejsi sam jeste rodic, jinak bys mozna pochopil postoj lidi, kterym se tahle hra moc nezamlouva.
Ale beru ze po krvi lacnici teenageri z toho budou mit vitr. -
Celkom si vystihol podstatu tejto hry. Inteligentnejší pochopia tvojej narážke. *3*
-
Verim,ze teenagerum se myslenka vrazdeni rodicu muze pripadat jako super cool, me ale prijde dost debilni uz jen na tohle tema delat hru.
Nechces treba hru, kde bys telekinezi zabijel tehotne zeny, nebo batolata?
To byla hlina co? *7* -
Ty budeš asi jeden z tých "low iq" jedincov.
-
Okey začnu s tvojí rodinou.
-
Jako herni koncept je Lucius velmi originalni (mozna je to forma o oziveni adventurniho zanru) co se tyce brutality tak musim podotknout ze ani me se nelibi neustale ocernovani her protoze film dokaze byt nekdy daleko horsi a nechapu jak si "citliva" spolecnost nechava libit ze v TV vysilaji 3 kriminalky po sobe kde jsou nejen lidska tela samozrejme ale i u her plati vseho s mirou ja osobne jsem zkousel hrat 5 dnu jen strilecky a velmi rad jsem zmenil herni zanr - zajimave je ze kdyz je nejaky hrac v televizi ma na monitoru z 99 procent stilejici FPS zajimave ze?:) pokud se clovek chova slusne ke svemu okoli a nikoho neotravuje at si hraje takove veci i 12 hodin denne a takzvane se vybije agrese ..... jinak sklanim se pred tvurci za kuraz nicmene ja se na tento pocin nechystam protoze nesnasim horory :) PS: vzpomente si kdyz zacinala serie Hitman ale negativa po case vysumely do ztracena... jen proto ze hraju fotbal nejsem dobry sportovec jen proto ze si obcas zastrilim nejsem nasilnik proto hrajme mejme se radi a menme cas od casu zanry jj a samozrejme respektujme se ve vsech smerech!!! nejdulezitejsi je kdyz clovek pouziva rozum a srdce na nicem jinem nezalezi ....
-
Čo tam po nejakej blbej hre... Skúste si to naostro, to napätie, tá reálnosť, tá fyzika a tá grafika!
-
Ako odpadlý katolík sa neviem dočkať *16*
Ale teraz vážne , stavím sa že tý čo tu kážu o intelektuálnej zakrnelosti a amorálnosti tejo hry inak velmi radi a bez problémov v GTA len tak na ulici bezdôvodne vraždia chodcov vo velkom. Mne sa to zdá byť ovela debilnejšie ako hra v ktorej neide o bezmyšlienkovité sekanie anoymných polygonových pajácou polygonovou motorovkou , ale o premyslené zabíjanie postáv s určitým "skutočným charakterom. V takej hre totiž hráč musí aj riešiť morálnu stránku veci a je plne konfrontovaný s následkami svojich činov a to je očividne to čo vám vadí a zdá sa vam zvrhlé ale v skutočnosti je to ovela normálnejšie než masakry len tak " pre radosť " skoro v každej inej hre. Navyše hráte za antikrista , stelesnenie zla , je tedá logické že nebudete pomáhať starenkám cez prechod. Naproti tomu v mnohých hrách a filmoch sú hrdinovia čo páchajú absolútne zverstvá často vykreslený ako " tý good chlapíci " ale nad tým sa samozrejme vôbec nikto nepozastavuje . Je síce dosť možné že tá hra bude úplne tupá , ale jej koncept do značnej miery nastavuje zrkadlo a to dosť nepríjemné *1*