Přejít na výpis diskuzí
Lucius – opravdu znepokojující hra za ďáblova syna
18.8.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Osobně na tom nevidím nic hrozného, ve filmech jsem viděl i strašlivější výjevy (vždyť je to v každé druhé detektivce!) a v každé hře z Druhé světové se taky hromadně zabíjejí Fricové, co jsou dost možná milujícími otci od rodin. Se zdravým člověk hraní tohohle nic neudělá, a pokud nějakej magor vyvraždí rodinu a bude se odvolávat na tuhle hru, tak je problém u něj, ne u téhle hry.
-
-
+1
-
-
Námět je dost zajímavý a trailer vypadá skvěle, já se na to těším. Radši ani nechci vědět v kolika zemích to nepustí *1*
-
Ne že bych takovou hru chtěl někomu zakazovat ale sám ji hrát určitě nebudu a osobně na tokovémto druhu zabíjení nic atmosferického nevidím. Myslím, že takováto hra může akorát znásilnit hráčův intelekt, k tomu bude jistě velmi dobrá.
-
-
Znásilnit intelekt :D
Tobě ten intelekt asi taky nekdo znásilnil jak se tak dívám :D -
Tak zřejmě nejsi natolik rozumný, že se necháš ovlivnit hrou.
-
-
Ocividne nejsi sam jeste rodic, jinak bys mozna pochopil postoj lidi, kterym se tahle hra moc nezamlouva.
Ale beru ze po krvi lacnici teenageri z toho budou mit vitr. -
-
nejsem rodič ale v tv se vraždí od rána dovečera ale to nikomu nevadí... *2*
-
A ty jsi zase typickej priklad rodice... co je najednou plnej zodpovednosti a hned po narozeni prvniho ditete zapomel jakej byl on sam... ses uz davno mimo misu tatko, decka uz te pravdepodobne davno predbehly ;-)
-
-
-
-
No inak samozrejme, jedna z tých hier, ktoré sa chcú uživiť negatívnou reklamou spôsobenou úchylným námetom. Všetky zakomplexované "lowIQ" deti to budú masovo kupovať. Vďaka tomu sa ani nemusia moc snažiť, ľahko zarobené peniaze. No v mojej zbierke taký odpad nemá čo hľadať.
-
-
Z tvojho kokotizmu sa mi dvíha žalúdok...
-
-
Díky. Mne zase z tvojej pobožnej matere, čo mala toľko odvahy ťa vyprdnúť *1*
-
-
imbecil na druhou=nukleárny uchylný krtko
-
Ty budeš asi jeden z tých "low iq" jedincov.
-
-
-
-
Trailer vypadá dost dobře. *16* *2* i zajímavý nápad na hru. Zabiju tam kohokoliv vždyt je to jen hra. Ale jen aby to nezákazali jako Manhunt 1,2 ten je zakázaný skoro všude.
-
-
JJ taky jsem si rikal...no Nemecko si asi nezahraje, leda ze by jim misto zabijeni pomahal s uklidem...ale tady urcite nebude problem ;)
-
-
Jo v Německu a Novém Zélandu maji smůlu. Ale když si to budou chtít zahrát tak si to bez problému stáhnou.
-
Tam maj problém i když si někdo odře koleno
-
-
-
Od ted budou vsechny vrazdy a dalsi zlociny nezletilych pripisovany teto hre.... GTA padlo *1*
-
Tak pro začátek, tenhle rok ji rozhodně neuvidíme, když trailer našeptává jaro 2012, ale jako námět a nápad rozhodně zajímavý a originální. Na tohle se hodně těším. Hororová, vražedná adventura v roli zla? Proč ne, už těch superhrdinů co zachraňují denodeně svět je přespříliš !!!
-
to bude protestů
-
No neviem, od pohľadu strašne primitívny low-end... Asi ako ten teplý Postal. Ale nábožným deťom sa páčiť bude. Uvidíme *3*
-
-
Zdá sa ti bezdôvodné vraždenie normálne?
-
-
Očividne si môj post nepochopil, to mala byť kritika samoúčelného násilia a zároveň pobožných zasranov, nudím sa no *1*
-
-
A zbieram mínuska *2*
-
-
Odeme mas nahore minus, protoze si urazil muj milovanej Postal a za tohle plus, pac mas smysl pro srandu... patologie na tebe muze byt hrda ;-)
-
-
-
-
-
Nechutne a deviantni tema. Planovani vrazd. WTF?
-
-
Jakoby Hitman byl o zachraňování světa....
-