Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Soros, filantrop a zastánce svobody a demokracie, které financuje neziskovky, jejichž cílem je šířit svobodu a demokracii."

LOL. Kvalitní faktoid. To si opsal ze Sorosova deníčku?
  • Nech uz těch lží, tohle snad nemaš zapotřebi *4*
  • Přesně tak, mísení kultur je staré jak lidstvo samo a v evropě potomci přistěhovalců žijí už mnohou generaci, to neni nic nového, jen si na tom teď někdo přihřívá polívčičku, imaginárními problémy se zakrývaji ty skutečné a ovečky to zbaští, klasika
  • Tak ty máš dobře vymleto... *15*
  • XorxoxTalarius
    Par set let? Opravdu? :D A hadam ze po milionech ze?
  • Ti jezdí do evropy už pěkných pár set let, jen zas někdo objevil ameriku
  • XorxoxTalarius
    Poprve hranice Evropy vojensky prepsalo NATO v Srbsku, to jen tak na okraj.
    A to ze udaval zidy a prodaval zidovsky majetek nacistum je neco cim se sam Soros chlubi a je to napsane i v jeho biografii, stejne tak je to neco za co mu nejsou v Izraeli schopni prijit na jmeno.
  • KrPa
    hodny sorosek, ktery vozi do evropi vsechny ty male africanky
  • Co čekat do cikána a čtenáře cikánského rasistického webu romea....
  • Ta hra byla dost zvláštní... Nepřesná.

Stačilo označit větu na blogu a již se to bralo jako důkaz a osoba šla sedět....Přitom člověk v ten moment neměl dostat důkazů a prostě něco musel vybrat. Velice hloupé. Navíc to musel vybrat ve stylu: Pošleme jí do vězení nebo ne. Možnost dopracovat se pravdy nulová.

Pak jsem tam prostě jen klikal a nějak to dopadlo.
  • na idnes už nechodím asi 7 let nebo tak nějak. Jistý Banga tam začal provozovat cenzuru a poté co mi asi 2x zrušili účet za zcela bezvýznamné věci, jsem idnes odebral ze záložek a vůbec je nečtu. Jinak si ale nemyslím že idnes jsou ruský desinformační web, jen diskuze jsou zaplevelené ruskými trolly, tak jako všude, a nejen v ČR
  • stačilo napsat do googlu Soros a nacismus a hned na mě vyblaflo desítky ruských desinformačních zdrojů. Buď máš hošíku vymytou hlavinku (pak si rychle vem červenou pilulku) nebo se aktivně podílíš na šíření desinformací. I kdyby to byla pravda, tak Soros je nepodstatný, je starý a zachvíli umře a co dělal před šedesáti lety je mi jedno. Důležité je že na východ od nás se nachází nepřátelská mocnost, která poprvé od 2.SV vojensky začala přepisovat hranice států v Evropě a že tato mocnost u nás zasahuje do veřejného mínění a do politiky. 2 kremelští agenti jako prezidenti by myslím stačili.
  • Sr_Lobo
    iDnes simulator 2017
  • XorxoxTalarius
    Bavite se o tom hodnem panu Sorosovy ktery zbohatl na spolupraci s nacisty a pokud vam Black Lives Matter prijde ze rozsiruji svobodu a demokracii, tak se vam nekde po ceste vysypaly kolecka.
  • ja zkusil demo a myslel jsem že budu trollit a posílat nevinné do vezení, ale bylo to dost svázané (co se týče možností) a bez ohledu na to jak jsem delal veci, vždycky to skončilo stejne. Pak mi nekdo napsal že pozdej se projeví dusledky vašich voleb, ale stejne... čekal jsem víc svobody. Opakuju, soudím jen z dema.
  • to že papouškuješ ruskou propagandu ti nevadí? V jedné větě používáš hned 3 ruské desinformace. 1) termín eurohujer rozšířený GRU již před mnoha lety, ještě za dob Kikiny 2) Soros, filantrop a zastánce svobody a demokracie, které financuje neziskovky, jejichž cílem je šířit svobodu a demokracii. není divu, že je hlavním nepřítelem Ruska a jejich propagandy 3) Presstitut, nejspíš další termín šířený ruskou propagandou a třeba i Zemanem, jeho cílem je zdiskreditovat média, aby se lidé spíš obraceli na tzv. alternativní weby - rozumněj kremlem placené desinformační weby jako třeba Sputnik, Aeronet, Parlamentní listy

http://hlidacipes.org/exkluzivni-rozhovor-s-reditelem-ceske-kontrarozvedky-bis-o-dezinformacich-propagande-a-ruskem-vlivu-v-cesku/
  • TheGGG
    defakto simulátor eurohujerských soudruhů a sorosem placených presstitutů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit