Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ok. Kmotr byl po valce. Uznavam chybu :P
  • dobre je ze vetsi blbost nez watch dogs to byt nemuže :D :D
  • Nahodou se tesim. Predchozi dily mi moc nesmakovali. Vetsina pribeho co Vavra vybrakoval bylo z filmu odehravajicich se v sedmdesatkach a osmdesatkach. Prostredi podobne z True Detective, alias 70 leta New Orleans - snad se tam objevi nekdo jako Carlos Marcello nebo Jack Ruby. Ted uz by mohli jen spravit ten vyhoupanej magnetickej divnej jizdni model z predchozich dilu.
  • Spousta her z veitnamu???povidej rad si zahraju neco noveho
  • vypadá to fakt tragicky a to nemluvim pouze o grafice.. přehnaně akční hratelnoust, žádná atmosféra a grafika stojí taky za prd.
  • MARTASLJ19
    Je to Vito. Na gamespotu to potvrdilo.

https://www.youtube.com/watch?v=n6enkC6lF0E
  • No to zas bude Amerika.Zlata to mafia 1.......
  • Gampely 6 min je venku
  • Mne sa to lúbi, vyzerá to, že aj Hangar13 používajú vylepšený illusion engine, ktorý mala dvojka a mne osobne sa tie ukážky páčili, to automatické zameriavanie na pneumatiky aút, to mi pripadá ako zhovadilosť, ale som si istý, že je to hlavne kvôli konzoliam, celkovo to vyzerá už teraz viac než slušne, len nech z toho nespravia otvorený svet alá AC alebo Far cry...ja chcem pekne lineárnu mafiánsku hru tak ako predošlé diely.
  • Inquisitor
    Hlavní hrdina mi nepřijde moc sympatickej, ale možná je to tak dobře :)
  • Kdo chce chytit atmosféru, našel jsem teď na internetu nějaké fotky.

http://mafia2.scorpions.cz/galerie/mafia-3-screenshots
  • ty zabery ze hry balancuji nekde mezi zhovadilosti a stupiditou ... strasne
  • Ten chlápek úplně napravo vypadá jako Vito, podívejte na 3:13, to je docela jeho výstižný výraz. Z traileru nejsem zklamán. Jen je takový... no... oznamující.

U M3 mě jen trošku děsí psychika mladíka sedícího v autě. Rodina je základ státu, něco takového by tam mohl říkat, ne to co tam s horkou hlavou říká, nesedí mi to.

To mi zní nepříjemně, hlavní hrdinové v předchozích dílech byli vždy takoví sympaťáci a nikdy snad ne lidé s vážně horkou hlavou.

Doba se mi líbí. Rok 1968, kdy noha nestoupla ještě na Měsíc a na světě se našla novela M*A*S*H atd... Je to zajímavý rok a je téměř nemožné udělat hru v té době bez atmosféry. Jen tohle není zrovna trailer, který by atmosférou vyzařoval, i když soundtrack bude, hádám, povedený.
  • kkING
    pred trailerem jsem byl celkem skeptickej, protoze povalecna doba mi k mafii moc nesedela. ted tu mame pekne video a nejspis hlavni postavu se sopustou kecu o rodine, ktera mi nejvic pripomela trevora z gta5 nekdy "za mlada" nez se mu stala ta spousta spatnych veci *1* a pokud nas autori nebudou nutit hrat za radoby hodneho gangstera ala tommy angelo ( u ktereho to sedelo ), ale spis za nejakeho polo psychouse, tak by to mohl byt zajimavej zazitek
  • Neb se dozvíme, jak se Vito nas*al na své staré italské kumpány (kvůli Joeovi) a pomáhá je novýmu rádoby hrdinovi likvidovat...

Tohle určitě bude dobra a propracovaná střelnice (to ovládání na gamepadu je prostě šíleně debilní, pořád nechápu, jak krabičkáři můžou efektivně mířit a plynule střílet...), možná i se silným příběhem, ale stará vynikající Mafia to prostě být ani nemůže. Připomíná mi to Flashpoint: Dragon Rising / Red River. Značku už defacto vlastní někdo jiný a na tu "pravou" Mafii (pod jiným názvem) si asi ještě počkáme *4*
  • https://www.youtube.com/watch?v=n6enkC6lF0E tak fakt je to Vito ten šedivý chlapík na pravo, dalo sa to poznať aj podľa tej jazvy na brade.
    Mimochodom v tom videu sú aj kratučké zábery priamo z hry a vyzerá to bohovsky, čo ma irituje viacej, sú tie miestami až extrémisticky politicky korektné rečí, ktoré títo dvaja medzi sebou vedú....je mi z toho na grcanie.
  • cumpi3
    Oblicej hrdiny mi trochu pripomina Joa ze dvojky...tak nejaky potomek? Nebo se mi to zda?
    Jinak na me to zase tak hrozny neprislo...ale asi je to tim, ze zatimco na dvojku jsem cekal jako na spaseni...tak po ni na tohle nahlizim jako na "muze jen prekvapit titul"...tak uvidime
  • oprava - ten blues bude spíš teď v 70. letech :D a v New Orleans se odehrávala jedna mise v Hitmanovi (nevim kterej díl) :D
  • Sr_Lobo
    Tak v nejhorsim to jisti soundtrack aspon *15*
  • Mart9
    Z prvního traileru na Mafii 2 jsem byl hrozně nadšený, ale tohle se mnou nic neudělalo.
    Hlavní hrdina je na mě moc velkej rambo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit