Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyber hudby znamenity. Uz len, aby sa nenechali zlakat tym, ze z toho urobia GTA klon. Vyber doby je podla mna super. Ocakavam paradnu ganagsterku nieco na sposob scareface reznuty pulp fiction. Skoda, ze nebude aj cesky dabing.
  • tak to budes nejspis zklamany .. zatim jedina pozitivni vec, kterou jsem schopny najit je zasazeni do zajimaveho prostredi
  • GTA pět a půl v roce 2016 paráda :-D
  • Trailer je dobre udelanej, ma to atmosferu a hlavne dobrej vyber hudby. Zato gameplay zabery vypadaji naprosto tragicky, na prvni pohled strasna arkada, kde budete kosit nepratele po desitkach. Nemluve o plovoucich autech, ten jizdni model vypada priserne. Na druhou stranu, zasazeni do New Orleans na prelom 60. a 70. let je docela neokoukany, takze hul nad tim nelapu. Kazdopadne gameplay zabery okamzite zchladily nadseni vyvolany tim CGI trailerem.
  • píše se to gempaly
  • Z tech hernich zaberu to spis vypada jako genderove a rasove vyvazena Kobra 11 *15*
  • Podle mne je to fantasticke. Takhle to vypada, kdyz se produkce chopi nekdo kto tomu rozumi. pribeh vypada skvele, realizace (gameplay) taky tak ted uz jenom cekat na vydani!
  • Celkom sa tesim, ani Mafia 2 nebola uplne marna. Nebola ako Mafia 1 ale stale bola dost odlisna od vecsiny vtedajsej produkcie. Ale prave pri pozerani gamplayu Mafie 3 (pozriet po nete) tak nejak sa mi straca vynimocnost a atmosfera mafie. Zacina to vyzerat ako hocijaka open world akcna hra. Nehovoriac ze koniec 60tych rokov a New Orelans mi moc s mafiou nejde. Skor s organizovanym zlocinom, nez s klasickou talianskou mafiu. Lenze podobnych hier tu je docela dost, uz len to najcastejsie spominane GTA.
  • h0p3
    *EDIT* Nic, už jsem si všiml gameplay videa.
  • vzhledem k gameplay zaberum je to ten misenec
  • Sorry, dal jsem jiný odkaz, tohle je malý sestřih, však si to dohledejte :p
  • I kdyz v nemcine a v podani dechovky, to snad ani tak nejde brat :D :D
  • https://www.youtube.com/watch?v=Lxrw8xziSkQ

Tady je čerstvý gameplay.
  • Vegen
    Ta drsně stojící trojice v pozadí je jako pěst na oko :D Na promo fotku super, ale do traileru prosím ne :D
  • Sorry, scratch that :D moje prevelika chyba...myslels radiove stanice.takze oficialni omluva :D :D
  • Specialne, kvuli tomuhle prispevku jsem si nasel soundtrack k New Order....kde tam je hendrix a House of Rising sun? nebo Rolling Stones?...
  • Pfft, co ja vim :D ja to nehraju :D googli a bude ti doprano :D ale to je jedno i kdyby z vietnamu byl fakt jenom ceskej vietkong, tak je to o jednu hru vic, nez tech, jako bude tahle :D
  • Tak podle gameplaye mi to dost připomíná dvojku. Myslím tím animace, postavy, střelba, výbuchy, jizdní model.
    Hlavní hrdina vypadá moc tvrďácky, zbytečně velkej hromotluk. Jinak graficky moc hezký, město má dobrej feeling....zatim pro mě dvojka v jiným kabátku, takže vlastně ok.
  • Rovnaky sountrack ako v traileru a aj priamo hre wolfenstein new order...originalne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit