Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    *15*

Ještě má tu drzost kecat o tom, že měl rád ovládání auta v předešlých Mafia hrách...
  • maros.goc
    A ja som si naivne myslel, že Vita v čo do nesympatickosti už nič neprekoná a hľa, v tretej Mafii je hlavnou postavou The Thing z Fantastickej 4ky :D
  • Spíš tragikomicky *15* Ze série která si zakládala na uvěřitelnosti udělat 100% arkádu ala Saints Row je určitě krok "správným" směrem..
  • Dolero
    Mně nevadí hrát za Černocha, Japonce atd., jenomže "hrdina" z Mafie III vypadá velice nesympaticky, podobně jako Connor z Assassin's Creed 3...
  • Dolero
    Čekal sem Mafii II s novější grafikou. Jenomže ten gameplay, co byl uvolněn, vypadá strašně a podobá se nejvíce mixu Just Case se Saints Row . Atmosféra je fuč a co se týče hratelnosti to vypadá ještě hůře.
    U gameplayů a trailerů z Mafie II sem skákal radostí, u GTA V taky, i u toho propadáku jménem Watch Dogs sem se mohl uslintat nad tím gameplayem z E3 (asi jako většina lidí)... Gameplay na Mafii III mi dokonale tu hru znechutil, nic od ní nečekám. Ale aspoň je to výhoda, nebudu klamán o tom, jak je ta hra úžasná a skvělá a nepřijdu zbytečně o peníze :)
  • Nic takoveho tam neukazuji. Se na to podivej pozorne znova...
  • Keyz
    Jako již ten rozdíl....

V jízdě když jsem naštval ty mafiány kteří byli v autě (bylo jich tam tuším 4 a měli samopal a pistole), tak to bylo něco. Prostě měli přesilu a také to podle toho vypadalo. Radost jsem měl když jsem utekl, anebo je nějak zabil.

Nemusel jsem je sundat jako nic a za 5 minut sundat rovnou 8 mafiánu abych měl pocit zábavy. To byla zcela jiná zábava.

Jo, a k tomu Mafia speciálu, by někdo měl udělat anglické titulky.
  • Gordar
    Ty vybuchující auta vypadaly už opravdu komicky. Trochu ubrat s tou arkádou.
    Jinak to že se hraje za mulata (černocha) je prima, nechápu proč by to mělo někomu vadit, konečně změna.
  • Doufejme, že to půjde i zde, nicméně ukazovat tyto berličky hned na samém začátku se mi zdá poněkud nešťastné. "Pepíčku, podívej, tohle je nepřítel. Zastřel ho."
  • Keyz
    Bohuže...Vypadá prostě jak se někteří obávali. Hru již přesunuli a je to zcela jiná hra. Americká hra ve špatném slova smyslu. Prostě, jak jsi to popsal. Ta nutnost mít ihned zábavu a ihned vše, ihned se něco musí dít, musí něco bouchat, musí tam být černoch co má drsné kecy atd.... Bohužel se asi podíval na to co letí a to podle toho, to dělají.

Prostě jako když se točí průměrný AAA mega film. Mrkne se co letí a podle toho se to nějak dělá.
    Mafia 1. Borci měli nápad a ten udělali. Věci zjišťovali za pochodu. To je rozdíl. Cíl byl hra podle jejich vize.
    A další památné hry. Měli to stejně. Nehleděli tolik na co by tam podle průzkumů měli být aby to potěšilo všechny.

Namísto toho, udělali to co chtěli dobře a prostě uvěřitelně.. Nelze se zavděčit každému a roubovat to tam na tvrdo je špatný. Jako ty špatné restaurace kde mají od všeho něco a dohromady hnus.

Tohle vidím i u Witcher 3, ale tam chytře dali věci tak, že to není nutné dělat a jsou to drobnosti. Karty. Karty dnes letí a tak tam máš karty i když by tam být neměly. Tuna "?" po mapě kde máš nějaké poklady. Nemusíš to dělat a většinou to je na prd. Když to tam již dali, tak zde to nevadí. Ale případ FC, watch dogs, kde musíš odemykat nějaké věže atd... to musíš a je to nelogické.
    Jestli to bude i zde, tak to bude tedy paráda...
  • Vetsina helpru se da v jinych hrach povypinat...
  • Tomu, komu se ještě nějak líbil trailer se dopuručuju podívat na tohle video od 4.minuty a zjistíte, jaká to je vskutku sr*čka *3*

https://youtu.be/n6enkC6lF0E?t=4m

Se slzou v oku vzpomínam jak jsem v Mafii 1 nemohl vyjet kopec díky reálnýmu jízdnímu modelu aut z 30. let *13*
  • První Mafia je něco jako Boardwalk Empire...
  • Neni duvod, proc by mel byt center of mass na podvozku (nebo dokonce pod)... Je to blby, nelogicky a neprirozeny...
  • Jestli mi chce někdo říct, že TOHLE https://www.youtube.com/watch?v=KCxXOSZABLc jsou záběry ze hry rok před vydáním, budu nejspíš zvracet. Pro jednou pominu technickou stránku věci, která je překvapivě mizerná (mají dámy a pánové ve třináctém hangáru vůbec na zdi kalendář a zaznamenali, že píšeme rok 2015?) a zaměřím se pouze na "hratelnost".

Na úvod jednoduchá otázka: WTF?! Co to má být za mizernou arkádu? Copak se dnešní herní svět úplně zbláznil? Chápu nezbytné úlitby krabičkářům, kteří si svými páčkami chtějí také rozumně zakroutit, ale tohle je snad příliš. Červené blesky nad hlavami nepřátel - jsou snad hráči retardovaní, aby sami nepoznali, že postava, která po nich střílí, se s nimi nechce kamarádit a nehodlá je zvát na pivo?

Nikdy jsem neměl rád GTA, ale jeho páté pokračování jsem si zamiloval. Mafii jsem miloval i přes neslaný nemastný druhý díl, ale teď mám pocit, že je to vše najednou pryč. Do vydání sice zbývá rok a možná i něco více, za tak krátkou dobu se však obvykle změní jen velmi málo věcí. V tomto případě zřejmě bohužel.

Jo, to mám jako vážně hrát za černocha? Děkuji pěkně...
  • Pivot nikdy na středu auta nebyl.
  • Radkaa
    Proboha tohle je co ? Nějaký psychicky narušený jedinec s fixací na rodinu se vrací z války ? Ten hlavní "hrdina" je nesympatický až to bolí, už jenom kvůli tomu bych to hrát nemohla... Jsem myslela, že mafie je něco jako Broadwalk Empire a ne tohle. *8* *13*
  • trochu domnenek: typek ktereho popravili byl nejspiš italsky mafian, ten samej co podpalil ten kram, asi kvuli vypalnemu (stejny boty). no a pritom zabil kamoše z vojny našho hrdiny. Takže asi nebudeme hrát za mafii ale spíš budeme proti ní.
    otazka je jakou šancu na uspech by takovy odboj proti mafii ve skutečnosti tehdy mel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší