Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
No povahově svatej určitě nebyl, stejně jako Tommy z jedničky. Ale prostě i když byl hajzl, tak mi byl nějak sympatickej. To je spíš daný vzhledem, tady toho "borce" jsem viděl minutu a nesympatičnost z něj jen sálala + naky klišé kecy o rodině k tomu už nikoho fakt nedojmou. Vůbec mě neláká za někoho takovýho hrát, natož "soucitit" s nim.
-
Me je putna ze se hraje za mulata, me stve ze je mi (alespon dle traileru) tezce nesympatickej a chova se jak nejakej rodinnej psychonaut, coz mi k Mafii sedne asi jako veprovy kotley ke krupicovy kasi.
-
Za mě zklamání. Citím v tom ten nechutný amerikánismus..přesně to, proti čemu jde vlastně Vávra.
Nacpeme tam černocha, aby nebyl problém. Nacpeme tam míšence, aby nebyl problém. Zatočíme to kolem rodiny a vlastenectví a bůh ví jakých sraček, které tu má každý u pr*ele.
Z traileru jde cítit úplně jiná mentalita lidí/vývojářů v USA a u nás..prostě je to naprd. Nemá to duši, nápad. Je to GTA v kabátu Mafie.
Rozrážení aut za jízdy jako nějakým bagrem? WTF!
Okamžité výbuchy? WTF!
Střelba zbraní do motoru = exploze auta? WTF! -
V DLC pribude jeste lesbicka vietnamka, ktera zachranila hlavnimu hrdinovi zivot ve Vietnamu vcetne retrospektovnich misi.
-
Lepšie by som to snáď ani nepovedal :)
-
mne taky pripomina Joa, ma takovou stejnou papulku.
-
Pravda, ale já bych neřekl že mi vadil. Jen si myslím, že lidi si ho moc idealizují.
-
Ta dechovka je tam prave naprosto genialni!B-B
-
Mě teda nevadil a ať byl jakej chce, tak furt lepší než vyžraná rambo gorila na kterou se nedá skoro dívat..
-
Bože, co je to za Chicharita *7* *7*
-
protože ti krabičkářští noobové mají asistující auto-aim *6*
btw vcelku souhlasím, ale já si od té hry nic nesliboval od té doby, co na tom nedělá 2K Games Czech -
mě momentálně názory lidí na tu Mafii příjdou stejné, jako na Assassin's creed III vůči AC II :D A kde že jsme to v té hře hráli a za koho? Náhoda, nemyslím si :D
btw je mi líto Čechů, co si od amíků slibovali hru s českou duší -
Jak to tady pročítám, tak mě zaujala jedna věc. Vážně jsem jedinej, komu byl už Vito neskutečně nesympatickej ?
Vždycky jsem ho měl za línýho spratka, pro kterýho bylo zabíjení apod. líp placený než poctivá práce.
A tenhle pán na mě působí dost podobným dojmem což neříkám, že je špatná věc. Protože třeba si konečně lidi uvědomí, že né všichni to byli starší strejdové v oblecích, kteří to dělali jen z rebelie vůči "nespravedlivému" systému. -
2Pardon
Tak to je snad jasný. Jinak trailer hodne brutální, snad by tam mélo být i varování aby na to nekliknul nějaký mladistvý nebo dítě -
lol, trochu lacinost
-
To mě spíš ihned připomněl hrubej ošklivej ksicht Ala Caponeho.
-
Tohle je přesně věc kterou by si měli lidi uvědomit. Že lidi v tomhle světě většinou nejsou kluci z plakátů, kteří se v něm ocitli omylem. Ale lemplové pro který je poctivá práce moc namáhavá a špatně placená.
Což vám už mohl dokázat Vito ve dvojce, pro kterýho bylo pár minut "smrtelnýho nebezpečí", finančně zajímavější než 8-12 hodin denně v práci.
Na jednu stranu díky tomu pro mě Mafie (herní) ztratila kouzlo. Na druhou jsem rád, že na tohle poukazují. -
Ja nejak nechapu, co vas rozciluje. Vypada to stejne jako Mafia 2. Takze technicky moc hezky, ale jinak naprosto priseny. A co jste jako cekali?
-
dalsi mestska akce jakych jsou miliony dneska, opravdu nevim s čím chteji prijít když se chcou na tomhle trhu prosadit.
-
Jelikož nežiju v minulosti a navíc nepovažuju první Mafii za nejbožejší hru, co kdy byla a bude udělána (to spíš dvojka se k tomu blíží víc), mě jak traler, tak i následný kousek gameplaye velmi zaujal, takže rozhodně těším a nemyslím si, že by vývojáři něco totálně mohli zvrtat. Hratelnostně se to bude blížit určitě ke dvojce, což taky je velké plus.