Přejít na výpis diskuzí
Mafia III patch 1.01 odemknul nastavení fps. Tvůrci nastínili obsah, který vydají v dalších týdnech
10.10.2016 | Petr Poláček
132 příspěvků
-
Ale ne, on vymejsli jak tomu dat objednanych 9/10, takze sepisuje neco na tema "vsak oni to mozna opravi", pripadne "kdyby to uplne jinak fungovalo a uplne jinak vypadalo, ... je to vlastne dobra hra ..."
-
Az na to, ze tohle si nezahrajes na vubec nicem.
-
FPS lock je v tomhle pripade ten naprosto nejmensi problem, stejne z toho vic nez 10 nevyzdimes, takze je to uplne jedno.
-
Koukam ze o clanek vejs diskuse radsi zamkli, aby tam vsici nenapsali jaka neuveritelna s.cka to je ... za tohle davat prachy muze jedine chocholouskuv chovanec kteryho drzej 24/7 v kleci a davaj mu elektrosoky v kombinaci s polejvanim ledovou vodou ...
... slideshov je to i v tech 1024 v cemz se to spusti, protoze soudruzi zjevne neobjevili ejste tu hitech technologii zeptat se na rozliseni systemu. Ani se nikdo nesnazte to prepnout vejs ... hnusny je to jak rit bez ohledu na nastaveni, rozmazany aby nebylo videt jak je to hnusny, a 1 Mafia vypadala a stale vypada 100x lip!!!. Jo, jestli mate v lasce vsemozny ty lego hry, tak tohle ma presne jejich vzhled, plastovy auticka, plastovy panaci ... dmece kam se clovek podiva, znacky u silnic sou ... virtualne mizici ... lol
Nikomu neva ze prevalcujete par chodcu, chodci prechazej kazdejch 30m a vylozene lezou pod auto (kdyz zastavi, tak stojej a cumej taky) ...
Zacatek hry je pak fakt bozi ... proste manik ... pridete k nemu, zmacknete pismenko a odpraskente ho .. proc a zac? Netreba resit, hlavne ze tece krev ... lol -
Vavra jednicku zvladl, dvojku pohrbil, 2k prevzalo oteze, no. Jede se dal... :-D
-
Hochu, Oblivion svého času byl jednou z nejnáročnějších her, která dala zabrat na vyšší detaily i novým mainstreamovým grafikám. Ale šlo i o procesor a operační pameť. Proč myslíš, že vznikalo kopec módů, který různě upravovaly grafiku, aby se to rozjelo i na slabších strojích.
-
Ale update nepřinášel opravy bugů *16* Jen odemkl fpska, kde se následně zjistilo, že hra je neumí udržet a dochází k obrovským dropům i NASAlike počítačích
-
Arkham Knight? To je rok stará hra a na mý mašince jede dobře... o něco hůř než Zaklínač :D
-
Souhlasim, každopádně rozjel jsem na něm zatím vše vč. titulů týden starých. Nevím proč byla Mafie takový skok kupředu - takový lagy jsem ještě neviděl :D
-
25 fps nebyl v roce 2006 urcite standart, standart to bylo tak max pro ty co zkouseli hrat hry nekde u taty v praci, pro takove co nikdy nehrali na nicem lepsim nez je integrovana grafika se samozrejme nic nezmenilo ani v roce 2016, ale standart to opravdu neni
-
Taky jsem hraval na monitoru co mel 14 palcu a prezil jsem to ale dneska uz si to nedokazu predstavit...
-
Jestli říkáš drop, dropu z 60 na 45 fps, tak co maj říkat ty co hrajou hry na 15FPS?
-
spis doba se zmenila, prestalo se programovat efektivne (prestalo se optimalizovat), prestoze ve hrach pribyla od ty doby jen o neco hezci grafika a zbytek zustal pri starym (pri nejlepsim), tak i s tim vykonejsim hw to jede zle nedobre
kdyz vemu, jak vypadala mafia1 tenkrat, tak to bylo jak zjeveni, kor v mistnich podminkach -
hochu když vyšel oblivion na pc, tak na foru byli hráči rádi za 25 fps. sam jsem to hrál v 25 a pohoda. hold dneska je jina doba a hráči reší kraviny typu jestli maji dvere panty nebo zustavaji na zemi naboje *7*
-
hold notas není herní platforma, alespon ne pro nejnovejší narocne AAA hry
-
rikam to furt, ze konzole ku*vi hry, ve 30 fps jsem hraval hry pred 20 lety, takove ty radoby 3D hricky co jeli pod win95, dnes se z toho dela pomalu standart, protoze trh ovladli bezmozci s ovladacem, vydat neco takoveho na pc je vazne k proliskani
-
Tak to u mě vede poslední Batman *1*
-
Nez neco napisete, prectete si ve hre nebo na webu titulky a pak je porovnejte s prvnim a druhym dilem ;)
-
Co tam chceš týden dělat ? Mám to za sobotu a neděli dohrané.
-
pravdepodobne mas CPU bez podpory SSE 4.1/4.2 a musis pockat na patch, su to suflikanti :
http://steamcommunity.com/app/360430/discussions/0/343788552534301993/?ctp=56
https://twitter.com/mafiagame/status/785186405764911105
Hey guys, we're aware of this issue and are looking into it.