Přejít na výpis diskuzí
Mafia III patch 1.01 odemknul nastavení fps. Tvůrci nastínili obsah, který vydají v dalších týdnech
10.10.2016 | Petr Poláček
132 příspěvků
-
Tak, vzhledem k tomu, že se - pokud vím - neposkytovaly novinářské kopie, tak zatím moc času neuběhlo, u velké open-world hry je podle mě na místě, hrát to třeba týden pak až vydat receni, to mi přijde OK.
-
Jo, ale na to musíš mít taky hodně peněz, dostatek lidí a taky dodržovat nějaké termíny. Hra už měla být venku, jestli si dobře vzpomínám po prvních oznámeních (a to myslím kompletní hru, ne tu rozkouskovanou) a zatím ta 1/3 hry vypadá jak v nějaké pre-alpha fázi. Ale tak jestli mu to sponzor ještě furt žere a dodává finance, proč ne, že.. Do důchodu ještě daleko a nějak se živit musí.
-
s
-
Když už nic jiného, tak se Mafie 3 alespoň dostala na první místo v žebříčků "Nejnáročnější hry který jsem na svůj noťas nainstaloval" s krásnými 0,1 FPS (aneb krásné desetivteřinové lagy :D) a tím posunula AC Syndicate na krásné druhé místo :D
-
Zkus smazat App data - jakou jsou savy a obrazové nastavení
-
Vavru nemusim (a ze hodne). Ale nemyslim, ze by vydal nekvalitni titul. Dela to co by vetsina studii chtela - piplat se s tim do posledniho pixelu. Otazkou je, zda to uzivi cele studio.
-
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1291583
-HardcoreGamer - 4/5
-Bit-Tech - Recommended
-TheGuardian - 2/5
-VG24/7 - No Score
-Forbes - 8.1
-GameBlog.fr - 5/10
-FunkyVideoGames - 7/10
-RectifyGaming - 7.8
-GamersGlobal.de - 7.5 -
Během pátku a soboty hru pořádně dohrát (neříkejte mi, že to je na víc jak 16 hodin + teda nějaký ty vedlejší mise) a v neděli v klidu sepsat kvalitní recenzi, je málo času.. Ale jestli to na Games funguje jak v klasické práci a o víkendu se nedělá, pak to chápu :-) A zde bude recenze z PC verze, nebo z PS4?
-
sorrač asi tvuj pc je stary *13*
-
P.S.
drobná ochutnávka:
https://www.youtube.com/watch?v=09RPXcDYd6A -
dohrát hru a napsat o ní během čtyř dnů? good luck
-
Uz jste ve hre otevreli dvere? Pojem "rozrazit dvere" se tady hrave uplatni. Mimochodem, dvere nemaji panty.
-
Trochu OT ale vyzkoušejte na Steamu hru f2p Fractured Space. Lidé to prirovnávají k mixu world of tanks a moba a je to paráda. (já nemužu soudit protože moba ani wot nehraju) Souboje vesmirních lodí.
-
Já nehrál Mafii 2, žádný díl GTA ani watch dogs. mafii 1 jsem hrál a líbila se mi. Možná si zahraju Watch dogs 2, které zatím vypadá celkem kvalitne.
-
Osobne tipuji ze Kongdom Come bude kvalitou jeste niz nez Mafia 3.
-
Já si toho všimnul až po hožení odkazu. Taky to byl jako první koment (na poslední stránce).
-
ochutnávka:
http://www.hrej.cz/recenze/mafia-3-5534/ -
Pěkný video, ale Sr_Lobo už sem odkaz dal dřív.
-
Pořád ještě doufám, že PS4 verze bude v lepším stavu, ale pomalu přestávám věřit. A navíc je mi záhadou, proč ještě nevyšla recenze, když už je to skoro 4 dny venku. Asi zákaz od vydavatele, dokud se neprodá dost kusů.. A nebo je to tak super, že recenzent pořád jen paří a nemá čas nám to sepsat?
-
Myslím, že po tom, co Vávra předvádí s Kingdom Come (které podle mě nikdy nevyjde, a když, tak určitě ne ve slibované podobě a kvalitě) má už utrum a na žádné AAA hře ho už pracovat neuvidíme..