-
http://m.zing.cz/novinky/25286/velmi-brzy-ma-dojit-k-oznameni-nove-mafie pozrite si to dufam ze to je pravda :)
-
Co se stalo s Joem?
-
-
:(((
-
Skapal! ..... Dufam ze nie ale tak to vädcinov byva :(
-
-
Neskapal :) přežil vitoho ho zachránil vyhostili je oba z ameriky do evropy na sicili a potom v baru nějakém joeho zabili :( měl no čti sám/ama http://www.playzone.cz/blog/pospiii/mafia-ii-pokracovani-konce
-
-
-
chtěl bych aby tam byla ukázka jak se Vitovi narodí dítě a až bude dospělý tak by jsme za něj hráli nebo by jsme si vytvořili vlastního mafiána *4* *5*
-
Prosím odepište na tx moje včerejší otázky
-
Chci se zeptat jestli někdo neví jestli bude v M3 také Vito Scaletta? A neví někdo co se stalo na konci M2 s Joem Barbarou?
-
Co jsem se dozvedel tak by mela mafia 3 vyjit 2016-2017
-
-
Blbost 2015 někdy v zimě příbech je hotov uš jen to dat na pc
-
-
Obě dvě mafie jsou dobré, ale mají smutné konce :-D. Z konce mafie 2 jsem nemohl usnout 4 dny :-D. Ale mají supr příběh, to se musí uznat. Ale mafia 3, to bude určitě supr a bude mít smutný konec :'-( :-D
-
Přesně tak:- Myslím že kdybys vzal děj AD z M1 -M2 a šel do ameryckých kryminalistických
archyvů tak tam u obou případu najdeš spisi !!
Dle nich byly oba dva díly vytvořeny !!
Dle členu co porušily omertu jak tito členové dříve či později dopadly asi všichni víme
" ale to je vedlejší " -
-
mikimjutanta na tebe...
-
-
Podstatné je že Vavra si dal jistě mnoho prace aby tyto spisy pečlivě nastudoval
potom podle toho sestavyl scenaře a chybějící časti doplnil !!
Zaměrně píši scenáře protože pokud bychom neměly Vavru mame nejspíš jen M1 !!
Protože když Vavra odchazel nechal jim tam scenař M2 tak na to že to ze scenáře
převedly v realitu mužem byt radi že to "tak dopadlo"!! -
Přtom je amerika tak rozsahla a ma tolik měst přičemš je ve vetšině znich za cela desetiletí
mafie a skoro všude naký člen co porušil omertu..!
ZKRATKA V ARCHYVECH JE JISTĚ MNOHO REALNYCH NAMĚTU NA HRY typu M1- M2 !!
Toď má doměnka !!
Třeba se pletu ale myslím že né !!