Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád mě nejde do hlavy proč spousta z vás nechápe nebo by chtěla vyjasnit příběh.
    Myslím že to tvůrci dali dosti najevo ne? Joea prostě zabili ukázali jak to chodí ve skutečnosti jak by to prezentoval kde jaký Film.Mafia 1 byl dobrá ovšem co se týče příběhu trochu velká pohádka dvojka je více reálná a poukazuje na to jak Mafie funguje.
  • já bych chtěl , aby joe a vito přežili. pak by se mi libylo ,aby se spřístupnili více budov. taky by se mnělo umožnit vykradat domy a třeba aby se historie opakovala třeba by vito šel do korei
    tam by se z někim seznámil v korei a představil joovi pak by se dalo cestovat mezi městy. pak by se zjistilo že kamos je zradce a snazil se dostat knim a zabit je,ale joe a vito by ho dostali a pomstili by se.
    • Pane bože Joea Trefí do hlavy a řekne :D Ten buzeran: mě trefil já ho zabiju :D Joe je nesmrtelný určitě je tam pozabíjí :D a nebo Vito vyskočí z auta a pozabíjí je :D
  • Podle mého názoru jak v kapitole 15, kde Joa odvezli někam za roh mělo znamenat rozdělaný příběh, který zakončí nějak Mafie III. Rád bych byl, kdyby byla III a vše vyjasnila, neboť mě II velice zklamala co se týče příběhu.
    • Mě si zase zklamal ty tím svým komentářem
  • bylo by dobrý kdyby ta hra skončila tým co skončila mafie 2 ale jak jsem se dívala na youtube na trailer tak se mi to líbylo ta grafika ten zvuk . Můj hrdina je nej nej lepší je Vitto
    ten konec mě mrzí doufám že joe nebude mrtvý protože s Vitem byli od děství nechci aby byl mrtví . *16* *2* *1*
    • to je zajimavý
      • A hlavně jaký by to bylo bez Joeovo hlášek? *3*
  • Bylo by dobrý kdyby příběh hry začal tam kde skončil předchozí takže u rozdělení aut.Vito by zachránil Joea a potom by začal shánět s Joem práci ,(ale bylo by to jiný město co já vím třeba San Francisco) během toho by byli různé problémy třeba by se zrovna v nesprávnou chvíli na špatném místě ,ze kterého by se dostali ,ale třeba jen o chlup a zároveň jak by šel čas tak by Vito a Joe stárli samozřejmě ne sami s jejich ženami kterým zatím nevymyslel jméno. Potom po nějakých těch letech co by měli už děti by Joeovu a Vitovu rodinu zlikvidoval ,ale jejich děti by přežili po nějakých dalších letech v dětském domově by vyrostli a postupem času zjišťovali kdo a proč jim zabil rodinu (to jsem zatím nevymyslel ale je to jen čistej návrh) jakmile by to zjistili bylo by to jen a čistě na POMSTĚ *16*
    • prominte za hrubky psal jsem rychle
  • c
  • Jednička byla skvělá, dvojka ještě docela dobrá, trojka bude nejspíš katastrofa. Podle mě s příběhem dvojky nebude mít nic společného, což by bylo dobře. Někde jsem slyšel, že se bude odehrávat v současnosti.
    • Možná jo ,ale bude tam ten postup času z 70 let do skoro dneška
  • Kdy vyjde mafia III ?
  • nejlepší by bylo kdyby tm joe s vitem zustaly a ten příběh by byl na tobě,vždycky by si měl na vyběr víc odpovědí a tk to mužeš hrat několikrat a vždycky jinak :) tkhle by to bylo super :)
    • to zatim neni jistý
  • ja doufam ze 3 prijde co nejdriv *13*
    hru mafii musi milovat kazdej čech a kdo ne tak je to peknej blb
    na tu 3 budem cekat asi fakt jeste dlouho ale musime doufat ze uz to bude za chvili *3*
    nezbejva nam nez cekat cekat a cekat *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit