Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle me tak Mafie 3 nebude navazovat na Mafii 2. bude to pry ze 70. let minuleho stoleti *9*
    • promin že jsem taky Mafian ja sem nevěděl že se tak menuješ
    • Podla mna to bude takto :
      Mafia1 skoncila v roku 1938 zacala 1930 cize 8 rokov hrania
      Mafia 2 zacala v roku 1943 a skoncila v 1951 tiez 8 rokov
      Skok medzi mafiov 1 a mafiov 2 je
      5 rokov (1938 m1 1943 m2)
      Takze m2 skoncila 51 tak mafia 3 asi bude v 1956 (5 rokov skok)a koncit by mala v 1964 (8 rokov hrania)
      Co sa tíka pribehu podla mna su 4 moznosti: 1.mafia bude pokracovat pribehom dvojki alebo 2.sa vratime do lost heaven (cca 50 rokoch +-) nové rodiny zmienka po salierim a spol.3.vratime sa v case ked salieri a morelo pracoval pre peponeho.alebo taka menej pravdepodobna moznost ale sanca tam je 4. Pribeh bude zasadeni este ked bola vojna medzi vinčim a morettim.Alebo nove mesto novi ludia par spomienok na minule diely
  • do prčic
    ja už chci mafii 3 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* ja už to asi nevidržím *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16*
    • Suhlasim stebov uz to nevidrzim ani ja chcem opet zažit tú atmosferu
  • Počujte Mohla by byť Mafi 3 už urobená tak že ste v tom aute ( koniec Mafie 2 ) a zabijete Lea aj toho Pepeho vodiča sa otočite a pojdtete sledovať kam chceli zobrať Joea a keď ho budu chcieť zabiť tak ho Vito zachráni mohlo by to být velmi dobré
    • Jack1947
      http://games.tiscali.cz/tema/spekulace-mafia-iii-se-mozna-bude-odehravat-v-louisiane-65621

Nemohla asi nejspis... Bude to usekle nadobro. *7*
  • Mafie by měla pokračovat , to protože na konci měl umřít Joe a já chci vidět jesli zemře nebo ne , chci aby vyšla MAFIA III
    prosím *14*
  • ja nevim ale už mam mafi 3 doma
    *5*
    • ja nevim ale takoveho pičusaka sem ješte nevidel
    • ty si určitě z budoucnosti dame mulayer ja už ju mam taky doma *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • mafia 2 je dobra, ale nevim co se stalo na konci s joem poradite mi ?? jestli ho zabili a pak bude mafia 3 a tam bude zit tak to je poradna plbost *13*
    • zabijou ho protože třeti mafii je bude hlavni postava luka takže luka zabije joe a vitta a pak zabijou všechny gangy vinci a tak dal
      • to by tak mohlo byt no
  • Kdy přibližně vyjde Mafia 3 ?
  • čest,podle mne by se mafia 3 mela odehravat v 80.letech.podle mne to taky bude protože to 2k czech oznámilo na jedné konferenci.má to své pro a proti.např už to nebude mít ten retro náboj pokud víte co myslím ale zase jsem pro aby tam byly např auta s 80.let a rock an roll,zase to bude jiné a myslim ze by se to mohlo libyt;) ale chran 2k bůh jestli m3 bude krátká jako m2 *16* *16* *16* *10* *16* *10* *10* *16* libi se mi nazor od torok makto 25,taky bych to tak viděl ale takhle to melo byt v m2,m3 už bych se m2 nezabyval i přesto že desítky tisíc idiotů nepochopilo konec m2 *4* sry pokud sem se nekoho dotknul *9* ale je to tak.taky bych byl pro aby tam zůstaly sbírky wanted plakatu a playboe.človek si nekdy musi odpočnout *1*a pořádně si ho vyh... *1* ani multiplayer nebo dlc bych u m3 uvítal *3* snad hra bude dobrá.jsem moc moc zvědav *4*
  • čágo lidi.já si myslím že by mafia 3 měla navazovat na m2,volné pokračování.Např.Leo Galante převezme rodinu Vinci poté co dostane frank vinci ionfarkt a eddie převezme zbytek rodiny falcone a vito zachrání joea nebo ho vinciho lidé nezabijou jenom mu zakazou pobyt ve meste kvůli dealovanim drog s vitem.vito prežije jen proto že se s leem zná.Moje verze;).Ale m2 mně sere.podle mého by měla vypadat takto:co se týče misí tak bych tam udělal základní příběhovou linií(kapitola 1,2,3,4,5,6 atd.)poté bych tam smyslel aspon 30 misí jako je v dlc.jd nebo jv jz(jimmyho zrada atd.)poté bych vylepšil svobodu ve městě např.ježdění taxíkem nebo metrem do různých čtvrtí,dále bych tam umístil větší počet zbeaní a taky zbraně na blízko atd.také více aut a třeba i to co bylo v původní hře jako např.reputace,zabitím civilisty se vám sníží a když dáte dolar bezdakovy tak se vám zvýší.Dale bych tam vylepšil město,např.více obchodů a taky by se mi líbilo že bych mohl nakupovat nemovitosti např jako v gta 5 online.Takhle by podle mně měla m2 vypadat ale čas se nedá vrátit ale kdyby tak vypadala m3(podobně;))byl bych rád.
  • Ahoj lidi myslim ze by se dej nemnel odehravat v 80.letech 20. Století ale že by to mělo být volné pokračování m2 a taky vetsi svoboda např.ojizdeni štětek,zmena vzheludu či ježdění vlakem do lost heaven atd. Proste svoboda hrani jako např.v GTA.tam je to fajn.muzete jezdit taxikem atd.diky za názor na můj komentář:)
    • Njn, ale to si rovnou můžeš koupit GTA a nevyrábět kvůli tomuto Mafii 3 ;-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší