-
Ta hra má jeden z nejsilnějších herních momentů, co jsem ve hře našel.
-
Vše je dílo Boží, synu
-
Spec Ops: The Line je výborná hra. Z prvních deseti minut může bejt člověku dost nevolno, protože se to tváří jak Call of Duty 457 v blěděmodrym s hrdinnými americkými hochy v hlavních rolích... ale naštěstí nejsou všechny věci, jak se zdají =). Rozhodně taky doporučuju, ta hra je vážně až překvapivě dobrá.
-
To jsou aspoň argumenty :) Hlavně si to proklikej, aby ty argumenty byly o to pevnější.
-
Taky to ve vás vůbec nevyvolá ten ''mafiánskej feeling'', co podle mě i Mafia 2 dokázala alespoň trošku navodit? ://
-
Díky za tip :)
-
Ironie je, že 2K vydalo podobnou hru. Lineární TPS Spec Ops : The Line, ačkoliv byl příběh zajímavý a hra docela zábavná s velice pěkným audiovizuálem, tak širší publikum na tuhle akci reagovalo docela vlažně. Osobně se mi moc líbila, pokud jste nehrál doporučuji.
-
Já bych řekl, že když vyšla Mafie 2, tak hromada z nás vzpoměla na to jak jsme si užívali Mafiu 1 a ono to prostě nebylo ono. Taky sem tehdy nemohl Mafii 2 přijít na jméno.
Ale tohle je už hrůza. -
Chceš zase rozjet debatu neexistující DS příběh vs slabý příběh W3? Jdi si on*novat se svým Applem a hrej při tom DS. Uděláš tak všem okolo radost, protože nebudeš hnít tady.
-
To je pravda, ty jsi jasný důkaz :) Jinak nechápu, proč na mě znovu reaguješ a ještě takhle. On snad Zaklínač 3 má něco jiného než sotva průměrný příběh?
-
Musím Mafii 3 ohodnotit nízkým ohodnocením, které prostě výš dát nejde. 50 % je prostě málo a studio, které tuto hru stvořilo, by se mělo zamyslet na tím, jestli má být nějaké placené DLC, nebo zdarma. Asi bude placené, ale kvůli kvalitě zpracování celé hry, bych si přál, aby přídavné balíčky byly zdarma, aby vše, co tvůrci zapomněli a do hry nedali, bylo zdarma. Updaty, příběhové DLC i nová auta.http://www.zk4.cz/7n
-
Ale ty cut scény jsou prostě boží...
-
Ja jsem nad M2 zlomil po prvnim DLC s "freeridem" hul. Mozna je cas to znova nainstalovat. DIky za tip.
-
Blb zůstane blbem.
-
Nejlepsi mise z cele hry byla v jednom DLC a odehravala se nad mestem na prehrade. Na tu si vzopiman ze vsech nejvic, paradni mise.
-
Mafia 2 se totiz krome skvelych cut scen mohla pochlubit i moc peknou grafikou, dobrou fyzikou aut a nadherne udelanou "znicitelnosti" prostredi. Pamatuju ze i par misi na me zanechalo docela dojem.
DLC co z nich po vydani lezly byly hrozny a bylo videt jak si hru pred dokoncenim pekne naporcovali ale proste porad mela svoje kouzlo.
Obavam se ze do trojky se krome cut scen uz nic z predeslych dilu asi neveslo (mozna ta DLC politika z dvojky ale to jeste uvidime). -
Něco jako Zaklínač 3. Jak říkám: " retrospektivní howno je pořád howno..."
-
ako hovorí kolega hore, priemerný príbeh podaný podmanivým spôsobom.
-
Ďakujem games.cz za triezvy pohľad na túto frašku :)
-
A to proč? Průměrný příběh, který je kvalitně zpracovaný. Nevidím v tom nic divného.