Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ta hra má jeden z nejsilnějších herních momentů, co jsem ve hře našel.
  • Vše je dílo Boží, synu
  • nightborne
    Spec Ops: The Line je výborná hra. Z prvních deseti minut může bejt člověku dost nevolno, protože se to tváří jak Call of Duty 457 v blěděmodrym s hrdinnými americkými hochy v hlavních rolích... ale naštěstí nejsou všechny věci, jak se zdají =). Rozhodně taky doporučuju, ta hra je vážně až překvapivě dobrá.
  • Femto
    To jsou aspoň argumenty :) Hlavně si to proklikej, aby ty argumenty byly o to pevnější.
  • Taky to ve vás vůbec nevyvolá ten ''mafiánskej feeling'', co podle mě i Mafia 2 dokázala alespoň trošku navodit? ://
  • asocial.dwarf
    Díky za tip :)
  • Zir074
    Ironie je, že 2K vydalo podobnou hru. Lineární TPS Spec Ops : The Line, ačkoliv byl příběh zajímavý a hra docela zábavná s velice pěkným audiovizuálem, tak širší publikum na tuhle akci reagovalo docela vlažně. Osobně se mi moc líbila, pokud jste nehrál doporučuji.
  • walltar
    Já bych řekl, že když vyšla Mafie 2, tak hromada z nás vzpoměla na to jak jsme si užívali Mafiu 1 a ono to prostě nebylo ono. Taky sem tehdy nemohl Mafii 2 přijít na jméno.

Ale tohle je už hrůza.
  • Veskoslav
    Chceš zase rozjet debatu neexistující DS příběh vs slabý příběh W3? Jdi si on*novat se svým Applem a hrej při tom DS. Uděláš tak všem okolo radost, protože nebudeš hnít tady.
  • Femto
    To je pravda, ty jsi jasný důkaz :) Jinak nechápu, proč na mě znovu reaguješ a ještě takhle. On snad Zaklínač 3 má něco jiného než sotva průměrný příběh?
  • SimcaJB
    Musím Mafii 3 ohod­no­tit níz­kým ohod­no­ce­ním, které pro­stě výš dát nejde. 50 % je pro­stě málo a stu­dio, které tuto hru stvo­řilo, by se mělo zamys­let na tím, jestli má být nějaké pla­cené DLC, nebo zdarma. Asi bude pla­cené, ale kvůli kva­litě zpra­co­vání celé hry, bych si přál, aby pří­davné balíčky byly zdarma, aby vše, co tvůrci zapo­mněli a do hry nedali, bylo zdarma. Updaty, pří­bě­hové DLC i nová auta.http://www.zk4.cz/7n
  • Ale ty cut scény jsou prostě boží...
  • Ja jsem nad M2 zlomil po prvnim DLC s "freeridem" hul. Mozna je cas to znova nainstalovat. DIky za tip.
  • Veskoslav
    Blb zůstane blbem.
  • Lukass
    Nejlepsi mise z cele hry byla v jednom DLC a odehravala se nad mestem na prehrade. Na tu si vzopiman ze vsech nejvic, paradni mise.
  • Mafia 2 se totiz krome skvelych cut scen mohla pochlubit i moc peknou grafikou, dobrou fyzikou aut a nadherne udelanou "znicitelnosti" prostredi. Pamatuju ze i par misi na me zanechalo docela dojem.
    DLC co z nich po vydani lezly byly hrozny a bylo videt jak si hru pred dokoncenim pekne naporcovali ale proste porad mela svoje kouzlo.
    Obavam se ze do trojky se krome cut scen uz nic z predeslych dilu asi neveslo (mozna ta DLC politika z dvojky ale to jeste uvidime).
  • Femto
    Něco jako Zaklínač 3. Jak říkám: " retrospektivní howno je pořád howno..."
  • maros.goc
    ako hovorí kolega hore, priemerný príbeh podaný podmanivým spôsobom.
  • maros.goc
    Ďakujem games.cz za triezvy pohľad na túto frašku :)
  • Veskoslav
    A to proč? Průměrný příběh, který je kvalitně zpracovaný. Nevidím v tom nic divného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit