-
To víš že jo magore.
-
Herní doba 10-12 hodin z toho tak půlka cut scén.Takže si to ve skutečnosti hrál 6 hodin.
I kdyby to byla sebelepší hra pochybuju, že někdo dá tisíckovku za single hru, kterou dohraje za den. -
Nebude to tím, že to jsou reálné obálky, ne vymyšlené ve dvojce ?
-
Dvojku sem hrál hned po vydání a užíval sem si jí, ten hate šel mimo mě. Jasný, že jednička je legenda ale dvojka byla dost solidní narozdíl od trojky. Menší zajímavost, dokonce Playboye jsou zkopírovaný z dvojky.
-
Bože, to jsou kydy, tady se to vážně sešlo, je radost sledovat podivné individua jako Vesloslav, Meow, LV, spousty různých anonymů pod x nicky, který je jeden člověk. Z toho by byl fajn výzkum :)
-
príbehovo fakt super, lokalita Dubaja krásna len škoda tej klasickej cover shoot hrateľnosti
-
krátke demo bolo možno lepšie než celá hra :)
-
a nevyvoláš ten flame a nevyvoláš Femto, selhal jsi jako lidská bytost i jako troll, double fail *1*
-
skús si Mafiu 2 zapnúť dnes, uvidíš, že tá hra má skutočne neskutočnú mafiánsku atmosféru :)
-
dvojka byla v pohodě. hrál jsem loni a dobrý. trochu nevyužitej potenciál světa, ale co se týče hraní a příběhu, tak ok. ten povyk kolem kvalit té hry jsem moc nepochopil.
-
Mafii jsem měl vždycky rád hlavně kvůli příběhu, nikdy mi nevadila absence vedlejších misí, ze kterých je očividně novej díl primárně složenej, ba naopak. Sevřený vyprávění s ikonickýma misema a momentama, na který nikdy nezapomenu (jedničku jsem hrál naposled tak před deseti rokama a pořád si z ní vybavim hromadu skvělých chvil a hlášek) mi k tomu prostě sedí.
Jestli timhle trojka neoplývá - jakože to vypadá tak, že ne - tak už nemám žádnej důvod ji kupovat dřív než bude na steamu příští vánoce za pět éček...
Doufám, že si teď aspoň konečně lidi začnou vážit podle mě neprávem hejtovaný dvojky... -
Koukal jsem jen na hraní kluků tady a na Hrej. Dotaz: Dá se v menu nějak poštelovat ta vyblitá barevná paleta a přesvícenost? To v roce 68 neexistovaly sytý barvy?
-
Nejen rasista, ale i xenofob, homofob - no prostě typický Čech od piva.
"A ta tlučhuba od tebe fakt sedí"
Taky si myslím, jsem tu jeden z mála, který má rozum .) -
Tož rasisista klidně jsem. A ta tlučhuba od tebe fakt sedí. :-D
-
Docela nepřekvapivě hloupá odpověď hloupého člověka, co je velký rasisista a velký tlučhuba jen a pouze na internetu :)
-
:-D Přiznej se. Každej večer před spaním se koukáš pod postel, jestli tam náhodou není Zeman.
-
Tak jasně... :) gameplay ale zatím hodnotit nemůžu, protože mám odehraných sotva úvod. Ale cutsceny jsou na první pohled kvalitní, dobře zahrany. Především bych vyzdvihl miminku obličejů a to hlavně Sammyho
-
Spinkat, hajat, Apple, Dark Souls, skok z mostu. Proč vlastně diskutuješ, když to neumíš? Už ti naběhla žilka?
-
Tvůj názor tu má opravdu váhu... Hlavně když začneš citovat Zemana :)
-
Mafia 3 – PC Low vs. Medium vs. High detailed Graphics Comparison 1440p
https://www.youtube.com/watch?v=Sk4rGq8IExk
Občas mi přijde, že high a low jsou stejné....