Přejít na výpis diskuzí
Mafia III video představuje zločin a násilí v jednotlivých čtvrtích města New Bordeaux
11.8.2016 | Václav Pecháček
28 příspěvků
-
Gangsterka 3 *3*
-
At radeji zase udelaji Mafii z obdobi prohibice. Desitky misi, sympaticky hlavni postava(y) a 100+ hodin herni doby. Hratelnost podobna jako v prvnim dilu, arkadove-realna nebo jak to rict. Za to jim klidne ty dva tisice dam s usmevem.
Tohle nevypada zle, ale proste Mafia je pro me neco trosku jine. -
Neviděl bych to tak černě :-P
-
Nemám nič proti černochom. Ani proti číňanom. Sleeping dogs aj San Andreas som si užil. Ale do mafie sa hodí nejaká talianska mafia nie černošský gang
-
těším se i bojím
-
-
No, já se spíš bojím. Nevadí mi černoši, ale nigga gangsta styke mi nesedí, přesto, že k té době to patří. Mafia má být zkrátka o italské Mafii ať už je kde je. Že je to rasově pestré by mi vlastně ani nevadilo. Čeho se bojím víc je, že to bude odnož GTA, kterou prostě nemusím.
-
-
Keby bol hlavny hrdina taliansky mafian a ukazali by presne to iste video tak by tu vsetci chvalili.
-
-
Bohužel v tomto je hráčská populace mozkově velmi variabilní (kupodivu bez ohledu na věk nebo herní zkušenosti), co prostě musí mít ve hře problém s naprostými prkotinami. Jestliže se najdou tací, co nějakým prapodivným zdůvodněným nemohli tak odehrát ani obyčejný GTA San Adreas jen proto, protože je tam černoch, tak mě ani nepřekvapuje, že se najdou tací, u kterých je schopnost si zařadit podobně laděnou postavu do kontextu Mafie totálně nulová. Ale ono když to není černoch, tak je to moc Američan nebo moc Rus nebo moc Japonec nebo moc Čínaň nebo zase málo toho a nebo onoho, takže tyhle klasický breky bych vůbec neřešil.
A tak alespoň bude třeba ten dabing, tak by to pro některý umělce mohla být zase trochu Mafia...
-
-
Pro hráče předchozích dvou dílů to asi nebude nic moc a zase pro vyznavače GTA apod. to bude zajímavej titul. Já se osobně řadím mezi první katergorii, jedin´á věc na,kterou se těším je soundtrack protože ten bude peckovej *1*
-
Jedna velká kulisa pro kravinu... bohužel. Mafie a hrajeme za gang černochů, mafie a vozidla vypadají dost arkádové...
Zřejmě to zabaví publikum watch dogs 2 apod. modelů.