Mafia: The Old Country – recenze sicilské gangsterky
-
7,2 mín zase o tolik ne max.
-
Já hrál CP2077 na budget/lowcost AMD 770GTX a největší akce i 15fps ale ve městě by to jelo i přes 60 👍🏻v době vydání 2020
Málokterá nová hra má takovou optimilizaci samozřejmně na novém komplu v HDR 600+ a vše na max +Pathtracing to bylo úplně o něčem jiném škoda že DOgs city mělo tak špatně vybalancované ty kouřící trosky.
-
Unreal Engine does have raytracing, supporting both hardware-accelerated and software-based methods for rendering. While hardware raytracing requires specific supported hardware like NVIDIA RTX or AMD RX cards, Unreal Engine's software raytracing (like Lumen) can run on any hardware supporting Shader Model 5.
You may need to enable it in project settings and ensure you have the
correct drivers and API settings (such as -dx12 for Unreal Engine) to
use these features effectivelyMělo by
-
To nehrál, Indiana jones je první hra která ani NEJEDE už bez RTX má ho implementované ve vlastním engine, takže nejen pathtracing ale celkově vlastní RAYTRACE má problémy tam to má ale nesmyslnou optimalizaci, kdy to jede jak se tomu zachce 😵💫
-
Path tracing je spíše experimentální netestovaná moc technologie
Path tracing isn't mainstream because
of its extreme computational demands, requiring prohibitively expensive
hardware for real-time performance, its limited support in a small
number of games, and the necessity of performance-reducing techniques
like frame generation that can have drawbacks. While
it offers unparalleled photorealism, these factors currently prevent it
from being a widely adopted or practical technology for the average
gamer. -
Za to má Yes, Full High Definition (FHD), or 1920x1080, is the most common display resolution for Steam users, with roughly half of users utilizing this resolution according to recent Steam hardware surveys. While 1080p remains dominant, the popularity of 1440p is growing as users adopt higher-resolution displays
-
A balanc nebo výkon 😂
-
Preodrujou"
-
No i ten závod je docela podobného ražení ale musel jsem ho několikrát opakovat kvůli poslednímu šmejdovy vždy mi ujel
Jediná část kde jsem se zasekl na chvíli
-
Tradiční sicilčtině jo pro fajnšmekry 😉
-
Pokud tě baví různé puzzly, pasti atp tak hra pro tebe
-
Zase v experimentálu potřebuješ silnou grafiku a další updaty to celkem zmrvili i na těch slabších
-
https://howlongtobeat.com/game/155658
14hodin proč ne já dojel za 15,5 to jsem se s tím babral (2dny)
-
Extrémní jízda, Mafia2 Tommyho vendetta+ 😁😎
-
DOufám v podporu novějšího většího dílu tohle vypadá jak AC:MIRAGE odbočka délkou. Jiné podobně uzavřené hry
Je možné že EMPIRE CITY - by mohlo mít prequel pokračování když DLC bylo vyvráceno, protože to neměla být rozšiřující se hra je tam hodně věcí které jsou neuzavřeny.
-
Jako jo asi je to hlavně pro skalní fanoušky kteří bažili o dalším dílu, pro ostatní je třeba čekat tohle je hodně uniformní ucelené s jedním koncem a bez příkras ani odboček dobrodružství které schválně v prodlouženém finále posr5li.
Navíc hra se až nepřijemně škubala, hlavně při delších projíždkách nato že nemá žádné efekty jenom vlastní engine 😬
Celkově dost repetetivní ne nepodobné Mafia 3 (která s dlc hlavně byla clekem vyšperkovaná)
CO se musí nechat eastereggy na různé postavy (malý Sam Trappani z jedničky, Leo Gallante atp...)
Kazí to je nevybalancovaná optimalizace, prázdný ale velký svět, nefér obtížnost a na Mafii sérii až moc plížících pasáží které stejně vyustí v nepřeskočitelnou přestřelku, co na tom že dabing je těměř špičkový dosahující kvalita 1,2dílu
Těším se na frý update volnou jízdu s ůkoly nikoliv explorační mod alá Assassins Creed Odyssey/Origins. Opravy optimalizace kdy i 4090/5090 nedokáže udržet 60FPS ve 4K‼️⁉️
7,5 max spíše pro někoho méně v dosavadním stavu. 15,5 hodin jo a to jsem měl Deluxye edici za 1304,. 😛 i když jen zbytečná změna obleku, a jiný typ auta/koně který se dá koupit i za herní měnu
Jo ty koně by bly taky dobré víceméně jen přibližovadla nikoliv důležité pro příběh, zdlouhavé cesty které nejsou úplně dobře namířené se dají přeskočit to i souboje s bosy.
-
LOL https://www.youtube.com/watch?v=eSmwJkuTO_U
-
Ano, však to je ako keby si povedal že, keď ludia nikdy nepáchali samovraždy "nečumeli na streamy", a dnes páchajú, tak to ale vôbec nič neznamená...to sú celkom zanedbatelné čísla a nech brouka žít, ať páchají...a aby sa nezabudlo túto hru nekrekli, aj keď sa TU o tom nikde nepíše, tááákže horúce komentáre hneď na druhý deň po vydaní, aké je to hrozné...no jasné všetci si to vycucali z prstu, alebo čumia na streamy jáj nie všetci si to hneď kúpili AHA...nová doba a nech brouka žít, ale neviem, prečo ty tu musíš byť stále za blba... !
Keby aspoň dpc napísal, ano, pozeral som stream, a mám taký a taký pocit, nie to by sa tejpek strašne zhodil, že...a ešte napíš že pozeranie streamov néma, ale vôbec žiadny vplyv na predaj hier, a sú to zanedbatelné čísla, tak to si kámo ale celkom uplne nikede inde...😛GENERALIZACE. Vojta má denne 4k ludí na streame, ale vôbec nič to neznamená, šak ludia vždy páchali samovraždy, to je ale riadne POLICAJNÁ logika...😂a ver, že tejpek čo tú hru videl na streame si ju už nekúpi, ale ty tu musíš za každú cenu niečo dokazovať...7k ludí, teda neviem či ty si číňan, ale na české lazy, je to kua DOSŤ velké číslo !!
Ešte jedna vec...Vysvetli mi, prečo največie PINDY sú hneď po
vydaní...to mi ako chceš nabulíkovať že to tejpek hneď kúpil, a za 24
hodín dohral ?? A neni ich málo. Rezenzent mal na to mesiac !! Ale áno
ako vravíš všetci hráči nie su taký, hry dohrajú aj sa im páčia, ale o
mesiac VOE, po tej hre už pes neštekne a pindá sa na úplne iné hry, čo sú
práve TRENDY...
Ja som túto Mafiu kúpil, ale skôr ako za mesiuac to nedám, neni čas... a koho to potom bude zaujímať? Alebo sa tu hádať s blbmi, aké majú tieto komentáre vlastne zmysel. -
"Dnes sa hry nehrajú, ale čumia na streamoch."
Hele, fabujuješ tady nesmyslné záběry. Tak jestli se někdo rád kouká na streamy, tak nech brouka žít. Když je to baví, tak ať se koukají. Tak dlouho dokud normální hráči můžou hrát, tak se nic nemění.
Aby jsi pochopil, jak nesmyslný je tvůj závěr, tak ti uvedu příklad. Vezmeme fakt, že víc než 700tisíc lidí každý rok spáchá sebevraždu (dle dat WHO). Takže z toho můžeš vyvodit nesmyslně generalizovaný závěr: "Dnes lidi nechcou žít své životy, dnes je moderní páchat sebevraždy". 😛
-
:D:D:DD:D::D