Přejít na výpis diskuzí
Magicka se prodává jak rohlíky, ale kde je naše recenze?
6.2.2011 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
multak jede taky celkem v pohode, staci si bud pockat na nezamcenou hru, nebo se pripojit do skupiny na Stemu a s nekym se domluvit. Obcas to padne, ale neni to nic hrozneho.
-
mě to na integrovaný grafice funguje tak tady nešiř bludy
-
-
Pane Honzo, tady je oficiální FAQ:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1739863
Pokud ti to jede na integrovaný grafice, tak buď rád, že máš štěstí, protože podle slov autorů na většině IGP Magicka prostě nejede...
-
-
mě to na integrovaný grafice funguje tak taky nešiř bludy
-
mrtve herne PC.
-
Magicka je skvělá, ale má více bugů, např.: nepodporuje hraní na integrovaných grafických kartách :(
-
-
To ale bug není *1*
-
No ono ani na hodne dedikovanych kartach hra nebezi dobre. Autori sami psali, ze vzhledem k malemu poctu vyvojaru maji hodne neoptimalizovany engine. Ale ten je neoptimalizovany opradvu HODNE. Coz je skoda. Relativne jednoducha hra, na kterou ale musis mit relativne silne PC. Na desktopu asi ok, ale drtiva vetsina notebooku do 30 tisic ma smulu, ac si na nich jinak zahrajete docela dobre.
-
-
doufejme, ze magicka vydela tolik, ze pokracovani bude mit mene bugu
-
-
oh yeah!
if GPU!=AMD
disablegame;
else if GPU!=nVidia
disablegame;
else
rungame;
ORLY? -
-
S niecim takymto by sa to ale nespustilo na ziadnej GK *4*
-
-
co? buď jsem opilý nebo unavený, ale vidím opak. pozn.: "!=" znamená "nerovná se"
přeloženo:
pokud gpu není AMD, znemožni zapnutí, nebo pokud není nVidia, znemožni zapnutí, jinak umožni zapnutí.... -
-
No ale pokud je jedna z těch podmínek splněna, tak se vyhodnocování celýho bloku ukončí (aspoň v běžných programovacích jazycích).
Čili pokud budu mít grafiku od nVidie, je splněna podmínka GPU!=AMD, vykoná se příkaz disablegame a přeskočí se na řádek pod "rungame"
Pokud grafiku od od MAD, tak podmínka GPU!=AMD není splněna, otestuje se další, tedy if GPU!=nVidia, ta splněna je a opět proběhne disablegame
Ostaní výrobci budou probíhat stejně jako nVidie...
Nemůžu uvěřit, že tohle tady řeším :> -
-
šmarjá *1*
-
-
-
-
-
-
Pekna, ale nehoranze zabugovana hra, ktera kdyby vysla o mesic pozdeji, ale prosla nejakym betatestem, tak by mohla byt skvela.
-
Když jsem hru kupoval, nikde nebylo ani píp o tom, jaký je peklo si to zahrát po netu. Dodnes se mi nepodařilo připojit se na nějaký server a hrát dýl jak 5 minut, aby to něco nevyvedlo. Kdyby byly dedikované servery, bylo by to taky super, protože se zdá, že tam je největší kámen úrazu, a ke hře se prostě neproroutujete. Jinak hra je to slušná, ale je to i slušnej lamoprst, tak se připravte. Pokud Vám šlo guitar hero, tak si k tomu domyslete další čryři struny a to je magička. :)
-
-
Kdybys mel zajem tak si me pridej na steamu Killer Cz ale kdyz to acceptnu tak mi napis pac ja to jinac zapomenu :D
-