Přejít na výpis diskuzí
Magicka se prodává jak rohlíky, ale kde je naše recenze?
6.2.2011 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Takze jinymi slovy nelze zrecenzovat hru, protoze pan recenzent nema zadne kamarady/kolegy, se kterymi by si hru mohl zahrat, a ani neni schopen hru sam hostovat a zahrat si s nejakymi nahodnymi hraci ... ?
-
to jsou keci.. hrajem po steamu tzn pres net.. v pohode... asi se tu ceka na uplatek od autoru.. nebo nevim :D
-
Neřikám že se nestalo že sem nemohl založit hru, že sem se nemohl připojit, že mi záhadne zmizeli savy a tuny dalších bugů. Ale hru sem dohrál a bavil sem se královsky.
ALE stejně je dle mého názoru dobře že recenze ještě není, protože jak sem napsal tady se nejedná pouze o MP ale bugy celkově. Té hřy bych dal klidně 9/10 třeba i o půl bodu navíc. Protože to je nehorázně zábavná hra. ALE ty bugy tu hru hrozně srážej, klidně někam k 6/10 . A to bych vážně nechtěl aby vyšla nějaká taková recenze. Budu radši když recenze vyjde až potom co bude hra řádně opatchovaná a odbugovaná a odnese si skore které si zaslouží. -
Třeba to jako kouzlem začne fungovat.
-
Pekna, ale nehoranze zabugovana hra, ktera kdyby vysla o mesic pozdeji, ale prosla nejakym betatestem, tak by mohla byt skvela.
-
mě to na integrovaný grafice funguje tak taky nešiř bludy
-
mě to na integrovaný grafice funguje tak tady nešiř bludy
-
-
Pane Honzo, tady je oficiální FAQ:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1739863
Pokud ti to jede na integrovaný grafice, tak buď rád, že máš štěstí, protože podle slov autorů na většině IGP Magicka prostě nejede...
-
-
multak jede taky celkem v pohode, staci si bud pockat na nezamcenou hru, nebo se pripojit do skupiny na Stemu a s nekym se domluvit. Obcas to padne, ale neni to nic hrozneho.
-
vyslo 8 patchu zacinam verit ze je delaji denne sice sem to zacal hrat od verze 1,0 dokoncil na nejake verzi 6 nebo 7 byla to dobra hra co me bavyla ale byla ze zacatku tezka naucit se instinktivne mackani komb je problem. Osobne sem to projel s M60 s jedne ruce co sem nemusel drtit kouzli tak to sem prostrilel. Jinak tam je i Svetelny mec. A celkem by me zajimalo jetli recenzent projede vsech 21 casti a ne jne 12 chapter me se povedlo jen 16/21.
-
-
to nejsou casti, ale kolik si nasel magick
-
-
Hra (demo) mě nefunguje na ATi kartě. Padají mi neustále drivery. Doufám, že to doladí.
-
-
Mám x1950 a taky v pohodě.
-
To je celkom normalne, sleduj web ATI k fixom na tvoju kartu a budes bez problemov.
Ati karty maju najcastejsie problemy s hrami ale vyrobci sa o to staraju a opravy su skoro vzdy ked ich treba :+) -
Me to na ATI Radeon HD 4870 a bezi to v poho.
-