Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je budoucnost hraní nezávislého na HW klienta, kdy budu mít svůj herní obsah k dispozici na jakémkoliv zařízení, stejně jako ukládané pozice atd. Je to ale ještě dost vzdálená budoucnost a extrémně zavisí na rychlosti internetu a to jak kabelového tak bezdrátového...
  • Drom
    Mozna se to jeste par let pozdrzi, ale kazdopadne je to ultimatni zbran proti piratum, co se her tyce. Kdyz se pirati nedostanou k souborum, tak si ani nebudou moci udelat svuj hostovany server se hrou.

Jasna budoucnost.
    • Já tomuhle konceptu fandim, taky doma nemam noviny a čtu si je na netu, řadu videí mohu taky sledovat na internetu, poslouchat hudbu, tak proč né hrát hry (nepočítám flashovky). Nevěřim tomu, že by to zníčilo běžnej trh s hrama. Ideální model dle mne by byl, když si koupim hru, tak si za nějakej nízkej obnos můžu spravovat cloud účet, kde budou všechny hry co vlastním, a já je tak budu moci hrát i na mobilu, když nebudu doma, ale doma tu hru klidně můžu mít na svém PC(konzoli) normálně nainstalovanou.
    • pár let? možná tak v USA, ale v zaostalém zbytku světa kam patří i Česká republika to bude spíš otázka několika desítek let, podle mě však všechny tyhle služby časem zkrachují, protože jsou finančně tak nákladné, že se prostě nikdy nezaplatí - budou neustále v mínusu, nebudou mít peníze na další rozvoj.
      • Desitek let? V jake realite pro boha zijes? 19. stoleti?
        • aha, tak co ty strímovací služby už u nás stihly udělat za tři roky svého života? Prd. Co stihly v USA? Menší prd. A co v Rovníkové Guinea? Úplný hovno. Destítky let je tudíž správný odhad.
          • Drom
            co to tu kecas? dyt ja normalne na onlive hraju. Pred par lety nikdo nemel ani mobil, ani internet a ted to ma kazdy. Ty jsi vazne z jiny planety
            • a kolik vás je? a v jaké kvalitě? a kolik her? neměl by jsi soudit jen podle sebe...navíc to jakým způsobem ty teď "normálně hraješ" není plnohodnotný způsob hraní, jakým by v budoucnu onlive (možná) měl a má fungovat...současný onlive je jen nekvalitní a neplně funkční ptototyp, na kterém se snaží firma získat zpět nějakou tu korunu.

Ukaž nějaký stát, kde už stríming plnohodnotně funguje –tím myslím, že je pro každého dostupný na celém území, jsou tam všechny hry, a běží bezchybně v nejvyšším možném rozlišení? Žádný takový stát není, i v USA bude trvat ještě takových 5 let něž se vychytají všechny mouchy. A co potom ve zbytku světa? Kdo to zafinancuje? Ono totiž nezáleží jen na technologickém pokroku. A když vidím jaký přístup mají digitální a online služby vůči České republice, tak si skutečně nemyslím, že se k nám někdo v nejbližší době požene provozovat online stream hraní.
            • Hras onlive? Ako, co? Inac aj pred asi 110 rokmi vznikli elektromobily a dokonca sa aj pouzivali. Kde su teraz? A kde su spalovacie motory? V slepej ulicke. Vsetko ma svoje hranice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit