Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímě, ty animace (cca5:28) jsou v kontextu možností roku 2013 otřesné. To nemyslím ve zlém, vývojářům držím palce, zvláště když jsou češi, ale přijde mi že se tu všichni plácají po zádech, jaký super engine to je, a nikdo nevidí ty příšerné bugy. Kdyby měl někdo zájem, svoji Armu II mu věnuji zdarma.
    • Prednosti DayZ nikdy nemela byt ta nejlepsi grafika nebo snad animace. Survival,to je oc tu bezi pane.
      • Radioaktivni_surikata
        To jo, hlavně když se běžíš shovat před zombíkama do baráku a půl hodiny se šteluješ do dveří jen proto, aby ti jima stejně pár potvor prolezlo a na cestě ven ti ještě ty samý dveře zlomily nohu *1* Ne jako sorry pánové, já jim s DayZ docela fandím a přeju vám tu radost, ale poslouchat vás se fakt dlouhodobě nedá. Tu histerii na jakoukoliv kritiku na Armu/DayZ fakt nechápu. No tak je to hra z Čech, poséřte se z toho *2*
    • "Spatna" animace neni bug.
    • Ty animace jsou z army 2 a ta vyšla v roce 2009. Vývojáři řekli že na nových animacích dělají, ale nové animace neuděláš ze dne na den a tým dayz navíc teďka měl jimé a důležitější priority než animace. Každý vidí ty příšerné bugy, ale není to enginem ale rozáhlostí a otevřeností projektu, který se v něm dělá. Podle tebe se kvalita enginu rovná počtu bugů,ale to je totální nesmysl.
    • Jestli chceš věnovat, tak se ozývám :D
  • Moc pěkné, především interiéry, které se opravdu povedly, smekám. Velmi se mi líbí potřeba dům pečlivě prohledat, abych náhodou nevynechal nějakou tu konzervu. Neskutečně se těším, až to vypustí do světa.
    *14*
  • Jako Armu 2 jsem miloval.. a tahle samotna hra bude pecka ale jediny co doufam ze zmeni je AI a pohyb Zombie protoze v modu jsou neskutecne rychli menej smer jak nejakej zavodak :-D takze pokud se budou normalne pohybovat a bude ten prechod z chuze do behu realny tak pak to bude pecka a pak bych chtel v tom pripade i vec ktera byla vzdy dulezita a to zabit zombie jde jen znicenim mozku a tak aby to bylo i tu a ne strelit kamkoliv. takze bud hlava nebo ohen. Jo a nevim jak vam ale jeste bych trosku zpomalil ten beh.. chlapik je rychlej jak sv*ne a me to prijde trochu moc.
    • V Dayz nejsou zombici, ale infikovani lide.
      • Vrook
        To vylučuje pravidlo zabití jen zneškodněním mozku, ale pohybovat se "normálně" by je naučit mohli. *4*
        • Stillson
          Mě osobně se právě pohyby nakažených líbili (myslím tím chůze). Sice to připomíná Zombie trochu, ale kdyby chodili jako normální člověk a akorát se na Tebe rozeběhl myslim,že by to bylo k horšímu.

Jinak jak píše Michal ohledně animací (AI). Mají v plánu změnit většinu animací jak nakažených, tak i u tvé postavy. Poupravit dohled,sluch atd. nakažených
          • Vrook
            Já myslel samozřejmě to bugování se a portování se a zastavování se při běhání a klouzání.
  • Mikit
    Zdravím, můžu se jenom zeptat, nevíte jestli to bude méně náročné na HW než Arma 2? Na tuhle hru se fakt těším, ale bojím se, jestli to nějak rozumně na svém noťasu rozběhnu. Arma 2 mi sice funguje, ale na takové úrovni, že to vypadá jako bych koukal na původní Flashpoint skrze zapatlané brýle.
  • koncem týdne kupuju novej počítač... a to kvůli hrám jako je DayZ který si prostě na xboxu nikdy nezahraju.. Těšim se na to
  • Kein
    v Armě postproces vypnout jde, takže tu by měl jít taky.
  • děsně mě bolí hlava s toho rozmazávání při pohybu kamerou doufám že to půjde vypnout.
    • ono to jde vypnout i teď
  • TheFeardemon
    Přemýšlím,že by bylo super,kdyby do samotného DayZ přidali možnosti např.táhnout a převracet stůl nebo třeba ve více lidech táhnout vrak,díky kterému by jste si vytvořili krytí nebo uvolnili nějakou cestu.Taky by to chtěl dynamické změny výskytu zombie a jejich reakci na denní dobu nebo počasí.
  • Škoda jsem myslel že to poběží na jinym enginu než na tom id*otskym z army.
    • Stillson
      Proč si myslíš,že je ten engine idiotský?
      DayZ pojede na vylepšeném Real Virtuality 3 (dalo by se říci,že to bude 3,5, protože ARMA 3 bude na 4).
      Engine bude nejen vylepšen trochu graficky ale taky dost upraven pro potřeby hry. Aby to nebylo takové jaké to bylo. Mělo by být vše svižnější,rychlejší a lépe přizpůsobeno hráči.
      Například už ve videu je vidět,že vyřešil průchod dveřma (nemusíte vejít přímo) můžete koukat trochu bokem a proběhnout šikmo.
      Nevim osobně se mi tento Engine líbí (hlavně je dělaný jako simulator což tobě možná nevyhovuje, ale k tomu Survivalu to podle mě už pasuje nebo alespoň k DayZ,protože si nedokážu předtavit,že by tam byl nějaký Unreal engine a hra by se hrála jako CoD,BF3 nebo jiné podobné střílečky).
      • Protože mu to na tom jeho toasteru nejede *1*
  • Dayz mi hrozne atmosferou a zpusobem hrani pripomina stalkera =) osamelost, hledani jidla a vybaveni, divny veci to zastreleni.

Cim vic nad tim premejslim tim vic mi pripada ze tahle mechanika tak jak je v dayz by krasne fungovala i v zone, s tim ze by pribily anomalie ktery by krasne zamichaly gameplay + taky blowouty. GSC prosrali prilezitost.

Dayz schrabne i stalkerfandy jako sem ja. =) a to je konec koncu dobre aspon kluci v bohemce zas trosku vydelaj.
    • Pete.palis
      ...a zasloužěně vydělaj *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit