Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkoukl jsem nějaký gameplay, pak dojmy od worth a buye. Nechápu, koho to bude bavit, je to kravina jak mraky. Jasně, je mi 40+, ale stejně si nedovedu představit, že bych to ve dvaceti dokázal hrát déle jak hodinu.

    • Mně je 27 a asi po 25 minutách jsem to musel prostě vypnout a smazat. Kromě docela ucházející grafiky (hráno na PS4 Pro) je to těžce nezábavný brak.

    • Nechápeš  nový bussiness model dnešních her. :-D Dřív se hry dělali s cílem je udělat tak kvalitní, že si je budeš chtít tak moc zahrát, že budeš ochoten za to hraní zaplatit (jít do obchodu a koupit krabičku).

      Jenže pak přišel někdo s geniálním nápadem, že když uděláš pořádný marketing, který lidem vnukne myšlenku "tohle si přece musím zahrát" a uděláš ji dostatečně nudnou a špatnou (což je jednodušší), tak lidi budou ochotní zaplatit (opakovaně) za to, aby to nemuseli hrát. Z jistého pohledu naprosto geniální myšlenka :-D Člověk by až nevěřil, že to může fungovat, ale skoro všechny hry s mikrotransakcema ukazují opak. Hra ti sice nabídne možnost se někam vypracovat hraním. Ale to hraní je tak nudné, že ti nabídnou možnost to přeskočit (exp boostama, loot boxama, ....) a lidi rádi zaplatí, že nebudou muset tu hru hrát, aby ty věci získali tím nudným hraním :-D

      Takže ta hra ani nemůže být zábavná. Představ si, že by to lidi bavilo tak moc hrát, že by si ve hře všechno chtěli odemčít hraním :-D

      • Carnage666

        Ještě že tahle hra není ten případ o kterým píšeš 😀 jediná věc kterou budeš platit za real money jsou jen některé skiny na postavy. Jinak každá mapa a hrdina je bude free. Teda až na spidermana tam musíš koupit celou konzoli.

        • "jediná věc kterou budeš platit za real money jsou jen některé skiny na postavy."

          Takových už tady bylo :-P

          • Tohle říkali pokud si dobře vzpomínam i u Street Fighter V, před vydáním, že ve hře vše odemkneš hraním, a že nebudou žadné jiné edice. No nejprve přišla Arcade Edice, pak Champion edice, nedávno byl ohlášen nový season pass, a je jasné že bude na PS5 nějaká další edice. Fakt věřit těm PR řečím se mi moc nechce. Osobně to vidím tak, že dají do hry 3 hrdiny gratis vždy jeden po měsíci, a pak od nového roku se za ně už bude platit, případně za nové lokace, oblečky, xp boosty. Nevěřím že udělají hru a budou jí podporovat zdarma jako třeba Japonci Gran Tursimo Sport, které považuji za unikát z hlediska podory novým obsahem zdarma.

  • TheGGG

    no měli možnost udělat pecku, jakou byly arkham hry, místo toho se vydali cestou "hry jako služba" online sociál braku. Já stáhnul betu na PS4pro, okamžitě na mě vyskočila nutnost nějaké registrace, zadání emailu, nebo ofocení QR kódu a tak to bez mrknutí oka šlo zase z disku.

    Dle gameplay videí jsem ani o nic nepřišel a dle plánů to stejně vypadá na festival (z velké části) hrdinů druhé a třetí kategorie, kteří ani neprodají vlastní komiks, tak se je snaží marvel a disney propagovat skrz tuto hru.


    • SalemCZ

      co myslíš hrdinů druhé třetí kategorie? Jako Iron Man, Hulk, Thor?

      • TheGGG

        ne, myslím těch jako captain marvel, falcon, kamala, kate bishop, quake, mockingbird atd. vše rumorované postavy, které jsou (na rovinu) druhé a třetí kategorie

        • SalemCZ

          Ale furt tam budou i ta první liga, Spiderman, typuji že tam bude i Ant Man když Pym už ve hře vlastně je(+Cap). Koho bys tam ještě z té první ligy rád viděl.  

          Tak bude tam Hawkeye tak je jasný že tam dají příležitost i Kate, Quake a Mockingbird prostě budou zastupovat Shield. Kamala tam hraje vlastně se dá říct zatím hlavní roli, která se pokusí dát tým do kupy. Falcon třeba převezme štít po Capovi.

          Co jsou podle tebe první liga co tam není?

          • TheGGG

            ono by úplně stačilo, kdyby tam těch postav bylo míň a dobře se za ně hrálo. Ono spousta těch trapných vedlejšáků viz kamala je tam úplně zbytečně. Ale chápu, toto je kvantita a ne kvalita. Já bych radši ucelenou hru ala batman arkham s pěti skutečně skvěle zpracovanými postavami a né tunu postav v generické hře jako služba. Zatím to vypadá, že se snaží propagovat postavy, které ani nejsou schopny prodat své komiksy, protože tam marvel aktuálně hodně failuje. A chybý mě tam Namor nebo Quicksilver, ghost raider atd. ale chápu, že na ty kašlou....

            • SalemCZ

              Ghost Raider a Namor zas tak často nejsou členy Avengers, vlastně když vezmu že tam bude Hawkeye, Mockingbird a War Machine, tak ty jsou vlastně členy West Coast Avengers, jelikož se to hodně odehrává kolem San Francisca tak je logický že by tam měli být.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                to je pěkné jaký to dává smysl, ale taky by bylo pěkné, tam mít zajímavé postavy, ne Kate což se jim bude dělat dobře, protože to bude hraním podobné hawkeyeovi, mockingbird což bude přeskinovaná black widow s trochu jiným movesetem a war machine, což bude herně kopírka iron mana... jak to vím? Už teď hra působí lacině a nudně, takže zjevný důraz na kvantitu nad kvalitou. Ale co mě je po tom, já to stejně hrát nebudu. A když mluvíš o west coast avengers, tak ten jejich aktuální team to je takové klaunské panoptikum podřadných postav a cringefestu, že mě jen při vzpomínce na ně opustí chuť na cokoliv od marvelu. Jak říkám, je tady dobrý důvod, proč disney má problémy s prodejem komiksů....

                • SalemCZ

                  Reakce na příspěvek:

                  Hele ještě nevíš jak to bude s přeskinem, i kdyby to byl přeskin tak třeba jenom budou mít další dobrý story line.

          • SalemCZ

            našel jsem si ten seznam

            zakládající členi Avengers: Ant-Man, Wasp

            Stálý členi:Vision-Black Panther-Dr. Strange-Captain Marvel-Scarlet Witch 

            Sidekickové:Falcon,  War Machine, Winter Soldier, Mar-Vell,Kate Bishop,She-Hulk 

            Shield-Mockingbird,Quake

            Nevím koho bys tam ještě chtěl když to jsou Avengers

    • medveddd

      Přijde mi zvláštní, kolik lidí se na tu hru těší. Posuzovat něco před releasem je samozřejmě těžké, ale kdybych si měl na výsledek nějaké hry vsadit, byla by to tahle.

      6/10.

      "Slušná grafika, repetetivní a málo propracovaný gameplay, váš desetiletý synovec to bude milovat, vy ne."

      • redicius

        jak víš, že repetitivní a málo zajímavý gameplay? z čeho vycházíš? (reálně se ptám, fakt by mě to zajímalo)

        • medveddd

          Vůbec to nemám ničím podložený, vycházím čistě z těch videí, co jsou venku. Gut feeling :)

          • redicius

            Aha, no přišlo mi divný, že posuzuješ něco před releasem a rovnou ohodnotíš hru 6/10 .. takže za tebe to bylo takový věštění, jakože do různých diskuzí plácneš nějaký nesmysl a pak když to u něčeho vyjde, tak najdeš, kde ses trefil a budeš na to odkazovat jakože "Měl sem pravdu!!!" :)

            Jinak mi unikla i teda ta pointa, proč jinak to dělat :)

            • Derp_1337

              Medvedd celkem jasně zmínil, že spíš jen tak tipuje a sází. Rozhodně si nehrál na nějakého věštce. Tak to nemusíš tak rozebírat.


              BTW: Osobně s ním víceméně souhlasím, vypuštěná videa nepůsobí nějak extra zajímavě. Ale kdo ví, třeba nás vývojáři překvapí a nakonec to bude dobrá hra 😇

            • medveddd

              Moc nechápu, co máš za problém s tím, když řeknu, že to podle mě bude totálně průměrná hra a píšu to u téhle právě proto, že mi připadá výjimečná tím, kolik lidí se na ní těší a jak moc věřím tomu, že zklame.

              A skutečně to nepíšu do víc diskusí, dovol mi citovat se: "kdybych si měl na výsledek nějaké hry vsadit, byla by to tahle"

              Pointa je tedy skutečně jen v tom podělit se o svůj názor, žádný propracovaný plán, jak se vyprofilovat jako věštec, za tím nehledej :)

              • redicius

                Reakce na příspěvek:

                Mě prostě jen zajímalo, z čeho sis ten názor udělal, abych si ho udělal případně taky (betu jsem hrál, ty asi taky, takže tam máme stejno). Dozvěděl jsem se ale, že to je tvoje přání a představa, založená na ničem, tak proto jsem ti odpověděl, jak jsem odpověděl. Pokud si tady budeme psát názory, založené (jak sám přiznáváš) na ničem, tak asi jsou k ničemu ne? Já si třeba myslím, že jsi blonďák, kulháš na jednu nohu, ale u holek máš úspěch. Je to můj názor, asi jako teď hodnotit Avengers 6/10 :D Ano, oba můžeme mít pravdu, ale to je teď irelevantní, protože to jsou prostě jen napsaný blbosti a ne relevantní názory .. ale jinak nic proti tobě, prostě se nudím a přišels mi do rány, tak sem si (pubertálně) zatrolil :D

                • medveddd

                  Reakce na příspěvek:

                  Nevím, jak jsi přišel na to, že je to moje přání, to zaprvé.

                  Zadruhé ty názory nejsou založené na ničem - když říkám gut feeling, jsou to dojmy z toho, jak ta hra vypadá a to, že nejsem schopen vypíchnout konkrétní prvky, které ve mně vzbouzejí pocit, že nebude moc dobrá, neznamená, že je můj názor založený na ničem.

                  Stejně jako ty jsem už pár her viděl a hrál a tuším, jak vypadá něco, co bude zábava. Samozřejmě se můžu plést, třeba to bude super, ale takovou možnost jsem nikdy nevyloučil.

                  A patrně ti nějak leží v žaludku to 6/10 - mám rád čísla a chtěl jsem tím jenom vyjádřit mnou očekávanou průměrnost té hry, kterou nemůžeš ani ztrhat za to, jaký je to trash, ale ani zas tak moc pochválit. Ne moje přesvědčení, že bude hra dostávat zrovna šestky :)

  • Hra rozhodně nebudí dojmy AAA hry. Níže jsem sepsal důvody, proč má hra zaděláno na to být průšvih. Ano má sice populární jméno, které jí bude prodávat ale vzhledem k tomu, že na poli těchto her vládnou jiné značky, mám obavy, že tahle hra sama prorazí. Už nyní mám pocit, že jí herní weby pomáhají. Prostě nekritizují a přehlíží celkem dost zásadní nedostatky nicméně Pavel zde to sepsal hezky. Moje negativní body jsou tedy níže.

    Cíle mise jsou jen o vymlácení valících se vln nepřátel buďto někde s držením pozice a nebo jen tak. Prostě dojdi a vymlať. Žádné překážky formou posloupnosti v boji, či nějakých puzzlů v nich, nula inovací. V podstatě jeden typ nepřátelů (boti AIMu). Vylepšení (loot) není vizuální ale jen o číslech. Lokace jsou (v betě) převážně genericky působící montážní haly a laboratoře, navíc působí nezajímavě. Nulová potřeba prozkoumávat prostředí. Na původní PS4 trpí hra drastickými propady snímků. Rozmazaná a rozostřená grafika s absencí detailů při pohybu je na klasické PS4 peklem pro hráče má li se orientovat v boji a bolí z ní hlava. Otřesy kamery způsobující nepřehlednost se nedají vypnout. Ošklivé animace pohybů postav (postavy nechodí ale kloužou) a s tím spojený podivný dojem z ovládání. Nepřátelé ignorují váš útok a střílí si na vás např. smrtící lasery z vesela dál i když do nich zrovna vy pálíte, divné. Dále dodám, že betu jsem dohrál a odemkl odměnu pro Fortnite, který mě vůbec ale opravdu vůbec nezajíma. Tak alespoň ten štítek do hry :D

    Čekal jsem vážně více, zejména proto, že to má být AAA hra a obecně se tvrdí, že na hře dělají talentovaní vývojáři. Vzhledem k tomu jak mizerná optimalizace a náplň hry je, mi připadá, že talentovaní příliš nejsou. Připadá mi to jako jednoduchá 4 nebo 5/10 hra určená převážně dětem.

    • smejki

      Jakýkoliv vliv talentu se dá snadno zabít tím, že ti do toho kecá vydavatel (Sqeenix) a majitel značky (Disney).

      • Kecat do toho je sice jedna věc ale druhá věc je pak mizerná optimalizace, tj. mazanice na obrazovce, propady snímků, třesoucí se kamera, do toho špatně vypadající animace, tedy zejména klouzání postav při ovládání a další věci. Tohle by myslím AAA hra mít neměla. Zároveň vydají betu kde se mají předvést, hráče přesvědčit a oni tam dají deset misí ze kterých je osm montážní hala a zbylé dvě tě do montážní haly nebo laboratoře dovedou. Jediné co se mi na hře líbilo byl ten start na Golden Gate v San Franciscu, i když to bylo lineární, byl tam cítit moment překvapení příběhem což se obávám celá hra nezvládne. Podívejme se na misi Sibiřskou tundru, kde byl story režim v podstatě totéž co co-op multiplayer. V rozmazaně vypadající zimě jste šli po nezajímavých pláních k místu, kde jste drželi pozici proti vlnám nepřátel a poté jste jen došli k podzemní laborce, vymlátili jí a čau. Jako talent zde rozhodne nevidím. Ano u The Last of Us 2, tam ho jistě mají, u Ghost of Tsushima také, u Resident Evil 3, ano bylo to osekané, prostě do toho Capcom kecal ale vypadalo to nádherně, parádně se to i hrálo a jako DLC by to bývalo bylo super. A tam také vlastně byla multiplayerová hra o které se říkalo, jak jí vývojáři vyladí. Jen tak jsem si RE Resistance po dlouhé odmlce na chvíli o víkendu pustil a co myslíš? Všichni jsme tam běhali jak blbci, nic nešlo udělat, a pak nás hra rozpojila, klasika, Mastermind měl nestabilní připojení. Prostě půl roku pryč a hra stále ve stejně špatném technickém stavu. Tady máme teď betu Avengers tři týdny před vydáním. No myslím, že je trochu pozdě. Marvel's Avengers by měl být odložen na rýsovací prkno a alespoň optimalizován pro všechny platformy, na kterých vyjde. Na klasické PS4 fakt nehratelná mazanice s FPS dropy. Nejsmutnější je jak pěkně vypadá na klasické PS4 Spiderman, kde také všechno létá, mlátí se, vybuchuje. Navíc je tam otevřený svět plný zajímavých míst k prozkoumání. Marvel's Avengers jsou prostě špatní. Je to fakt smutné, po Rise of The Tomb Raider jsem měl od Crystal Dynamics (kteří se stále rozrůstají) velké očekávání, naopak od Insomniac jsem nečekal vůbec nic a ono to je naopak. Spiderman pecka, Avengers po betě tragédie. Jako po tomhle začínám mít obavy o čtvrtého Tomb Raidera s RLarou (RLara=rebootovaná Lara s lukem). Údajně na něm cca rok dělají a kvůli problemům s Avengers musel být vývoj pozastaven a třeba i studio Eidos Montreal řešit právě tohle. Jak je známo, Crystal Dynamics dělá na více hrách nežli je jen Marvel's Avengers.

        • SalemCZ

          viď je to Beta, třeba díky věcem z bety ještě hru na pár týdnů odloží. Tohle furt nebylo Demo, ale Beta

          P.S. nemůžu soudit jak to běželo hrál jsem to na PS4Pro přes Remote play

          • Věř tomu, že tohle je už hotová věc, do 4. září se těžko něco změní. Spíše se testovala stabilita a tak. Prostě koncepce hry neodpovídá AAA hrám ale laciné rubačce na mobil a nebo free to play hrám s dodatečným placeným obsahem. Co se týče rozmazání grafiky a otřesům kamery na co si hráči na redditu stěžovali, tak tým vývojářů se tím v budoucnu prý bude zabývat. Nicméně nechápu co dělali těch 5 let vývoje. Jo vlastně dalších 17 unikátních hrdinů, které budou přidávat měsíc po měsíci, aby hra žila a měla soustavně co nabídnout. Pokud to bude v ceně základní hry, tak budiž, pokud to bude za prašule jako to je třeba v Tekkenovi či Soul Calibur a nebo prostě v jiných bojovkách, tak je s nimi konec. Za mě, před betou natěšenost. Po betě těžké zklamání a vidina Anthem osudu. Zde to ale bude asi trochu lepší, protože je to Marvel a ten díky všem těm úspěšným filmům, svůj merch prostě dokáže prodat.

            • SalemCZ

              Jako u Tekkena mě štve že oznámili Season 4, místo Tekken 7, jsem čekal že když už je nová generace tak že bude i nový Tekken třeba

              • Reakce na příspěvek:

                Patrně myslíš Tekken 8. Také jsem ho čekal. Nicméně vzhledem k tomu, že Tekken je především automatová hra, tak asi už ne. Řekl bych, že Sony cílí na jiné značky pro svůj PS5 launch, které jim zajistí prodeje nicméně pokud bude nový Tekken, tak s největší pravděpodobností Tekken Tag Tournament 3.

                • SalemCZ

                  Reakce na příspěvek:

                  Jako mohly by alespon dát story line k těm DLC postavám

                • SalemCZ

                  Reakce na příspěvek:

                  Já už vidím že Tekken Tag bude jenom DLC pro Tekken 7 :D když už vezmu že tam je takovejch bojovníků. Většinou v Tagu byly prostě všichni a v klasických dílech jenom vybraný. Jako je škoda že nevznikl ten Tekken X SF, už i tam vypršela smlouva.

  • Jak by tohle mohl být další Anthem? Od Avengeru snad nikdo nečekal nic jineho jako mlátičku a podle dema se tam mlatí dost, takže splňuje vše co má. Anthem před vydáním sliboval hory doly a dostali jsme alfa verzi čehosi co mělo připomínat looter shooter.  

    • SalemCZ

      jako nevím jestli má Anthem nějaký příběh, ale tohle by alespoň něco mít mělo.

      • redicius

        má příběh a na to, že to je online střílečka je ten příběh dobrej a svět zajímavej dokonce končí cliffhangerem

        • Ravenor

          No to jsi ale asi hrál něco jiného než Anthem, ten příběh v Anthemu je něco otřesného a na poměry MMO naprostý hnus - stačí srovnat s WoW, nebo SWTOR a podobně. V Anthemu mám odhráno 560 hodin, tak snad o tom něco málo vím (a samozřejmě všechny Javeliny s max gearem)....Nicméně, toto je Marvel hra a obávám se, že z toho, co jsem viděl, zlatý Anthem.

          • redicius

            To je možný, každej máme jiný nároky, já mám možná 100 hodin na PC a PS4, ale jsem primárně single player hráč, tak na to koukám touto optikou.. Mě ten příběh bavil, postavy byly zajímavý, tak nějak se i něco furt dělo. Ano, je to jednotvárný co do hratelnosti a mise jsou na jedno brdo, ale ten svět je zajímavej a dobře udělanej - i po straně loru ;)

  • Carnage666

    Pre-order dávno jistej. Ale PC beta teda těžký zklamání po technický stránce fakt s*it. Fps dropy, padání celý hry v otevřených mapách. Občas zaseknutý ovládání že se postava nehýbe nebo zaseknutý inventář. Nerozumím jim oni to prostě hodili na Steam a nikdo to pravděpodobně na žádným PC netestoval. Horizon co má momentálně pověst zkaženého portů mi jede od počátku v pohodě ale tohle bylo těžce rozbitý. 

    • MalyZeli

      Na PSku je to uplne to samy, to ze Pre-order je davno jistej u tebe, beru jako tezkou nemoc, jinak se na to koukat neda.

      • Carnage666

        Jo čekal jsem kdo se ozve kvůli pre-orderu. Zkrátka je to hra na kterou čekám X let. Konečně Marvel hra inspirovaná komiksem a ne filmem na PC bez LEGO nebo kreslený stylizace. Ano beta ve mě nezanechala moc dobrý dojem, ovšem jen po tech. stránce ne po stránce gameplaye, tam se mi to líbilo.

  • No nevim, tenhle rok je nejak na zajimave hry slaby. Jasne, uz vyslo skvele Desperados 3, takze vylozene zklamany z letoska byt nemuzu, ale jinak. Avengers vypadali jako prumerna hra uz od zacatku, zadne prekvapeni se nekona. Na druhou stranu me dost miji nadseni ze Cyberpunku, ktery tedy co se tyce hratelnosti take nevypada kdovijak, byt verim, ze pribeh a celkova atmosfera to dokazi vyrovnat natolik, ze to bude alespon solidni zazitek. A co dal? Letos uz to pak vypada dal jen na ubisofti genericke openworldy.

    • maros.goc

      Desperados 3, Final Fantasy VII Remake, Resident Evil 3, Cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima, Paper Mario: The Origami King, Baldur's Gate 3 (Early Access), Doom Eternal, The Last of Us: Part II, Watch Dogs: Legion, Microsoft Flight Simulator, Half Life: Alyx, Crash Bandicoot 4, či Fall Guys

      ...však toto sú to všetko parádne tituly a to som nevymenoval všetky, čiže rok 2020 je plný skvelých hier

      • Derp_1337

        To jako vážně do statistiky počítáš i hry, které zatím vůbec nevyšly??!! Trololol

        Navíc bych vůbec nebyl překvapený, kdyby se Cyberpunk 2077 zase odsunul.

        A jakési Bety nebo Early Access taky nemůžeš počítat, protože některé hry v tomhle stádiu zůstanou klidně i pár let. Některé hry dokonce zůstanou v early access navždy a finální verze se hráči nikdy nedočkají.

    • Slabý? Krom Desperadost se z velkých her ještě blíží Wasteland 3, Mafia 1, Bugsnax, Deathlopp a ten Cyberpunk. (a to nemluvím o drobnostech jako Spelunky 2 na které se těším moc).Krom toho už vyšlo Dreams, TLoU2, GoT, Doom Eternal, Journey to savage planet.... Za mě letošní rok určitě super.

      • Derp_1337

        Ono nejde do statistiky počítat hry, které ještě vůbec nevyšly. Ono se taky klidně může stát, že je vývojáři odsunou až na další rok.

        Vůbec bych se nedivil, kdyby se Cyberpunk zase odsunul.

        • Samozřejmě že to jde počítat. Vždyť jsem to právě udělal :-D

    • TheGGG

      jo je to slabý rok, když jsem to tady psal já, to bylo řečí.

      Tento rok zatím jen gears tactics a ghost of tsushima, jinak bída. No alespoň mám čas hrát hry z minulých let. Zbytek roku už taky vypadá slabě.

    • KrPa

      Tak ja mam tento rok vyhlednute viceme jen 3 hry: Iron harvest, Baldrus gate 3 a Cyberpunk.  Vyhledove Homeworld 3. Z Pocatku roku Warcraft 3 reforge a a Command and conquer remaster.

      • SalemCZ

        nebyl zrovna Reforge průšvih? 

      • Baldur's Gate 3 to letos stihnou tak maximalne v early access a nejsem si jisty, ze to je dobre reseni pro takto pribehove RPGcko. Ale tak neni to jejich prvni podobne reseni, jini maji uz treba pozitivni zkusenost s Divinity Original Sin 2, ktere vlastne take bylo v early access pokud se nepletu. Ja tento typ vyvoje her nemam prilis rad, takze na BG3 si jeste pockam.

        • JohnyTheZik

          Je to tak, DOS2 taky proslo early accessem, v pripade Larian studia to ale neni bezucelny, je to vicemene jen moznost pro skalni fanousky, ktery chtej objevovat chyby a zkouset testovat ruzny interakce (a ze jich v ty hre je).

          Narozdil od her, ktery se nekdy v budoucnu dodelaj typu PUBG, vsechny mozny survivaly, star citizen aj., je tohle vyuzivany spis jako test/bonus a je ocekavany, ze si beznej hrac zahraje az full release (oproti vyse zminenym).

  • SalemCZ

    Nevím proč to všechno hned člověk odsuzuje po dvou misích? Jako mě to bavilo a nepřišlo mi to zas tak špatný, je tady dobrá ta variabilita hrdinů který ještě budou přibývat, mělo by to mít i slušný příběh, tedy podle toho co říkají vývojáři (Takže třeba jenom PR)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit