Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • redicius

    To je možný, každej máme jiný nároky, já mám možná 100 hodin na PC a PS4, ale jsem primárně single player hráč, tak na to koukám touto optikou.. Mě ten příběh bavil, postavy byly zajímavý, tak nějak se i něco furt dělo. Ano, je to jednotvárný co do hratelnosti a mise jsou na jedno brdo, ale ten svět je zajímavej a dobře udělanej - i po straně loru ;)

  • Ravenor

    No to jsi ale asi hrál něco jiného než Anthem, ten příběh v Anthemu je něco otřesného a na poměry MMO naprostý hnus - stačí srovnat s WoW, nebo SWTOR a podobně. V Anthemu mám odhráno 560 hodin, tak snad o tom něco málo vím (a samozřejmě všechny Javeliny s max gearem)....Nicméně, toto je Marvel hra a obávám se, že z toho, co jsem viděl, zlatý Anthem.

  • Carnage666

    Jo čekal jsem kdo se ozve kvůli pre-orderu. Zkrátka je to hra na kterou čekám X let. Konečně Marvel hra inspirovaná komiksem a ne filmem na PC bez LEGO nebo kreslený stylizace. Ano beta ve mě nezanechala moc dobrý dojem, ovšem jen po tech. stránce ne po stránce gameplaye, tam se mi to líbilo.

  • MalyZeli

    Na PSku je to uplne to samy, to ze Pre-order je davno jistej u tebe, beru jako tezkou nemoc, jinak se na to koukat neda.

  • Mně je 27 a asi po 25 minutách jsem to musel prostě vypnout a smazat. Kromě docela ucházející grafiky (hráno na PS4 Pro) je to těžce nezábavný brak.

  • medveddd

    Nevím, jak jsi přišel na to, že je to moje přání, to zaprvé.

    Zadruhé ty názory nejsou založené na ničem - když říkám gut feeling, jsou to dojmy z toho, jak ta hra vypadá a to, že nejsem schopen vypíchnout konkrétní prvky, které ve mně vzbouzejí pocit, že nebude moc dobrá, neznamená, že je můj názor založený na ničem.

    Stejně jako ty jsem už pár her viděl a hrál a tuším, jak vypadá něco, co bude zábava. Samozřejmě se můžu plést, třeba to bude super, ale takovou možnost jsem nikdy nevyloučil.

    A patrně ti nějak leží v žaludku to 6/10 - mám rád čísla a chtěl jsem tím jenom vyjádřit mnou očekávanou průměrnost té hry, kterou nemůžeš ani ztrhat za to, jaký je to trash, ale ani zas tak moc pochválit. Ne moje přesvědčení, že bude hra dostávat zrovna šestky :)

  • Tohle říkali pokud si dobře vzpomínam i u Street Fighter V, před vydáním, že ve hře vše odemkneš hraním, a že nebudou žadné jiné edice. No nejprve přišla Arcade Edice, pak Champion edice, nedávno byl ohlášen nový season pass, a je jasné že bude na PS5 nějaká další edice. Fakt věřit těm PR řečím se mi moc nechce. Osobně to vidím tak, že dají do hry 3 hrdiny gratis vždy jeden po měsíci, a pak od nového roku se za ně už bude platit, případně za nové lokace, oblečky, xp boosty. Nevěřím že udělají hru a budou jí podporovat zdarma jako třeba Japonci Gran Tursimo Sport, které považuji za unikát z hlediska podory novým obsahem zdarma.

  • redicius

    Mě prostě jen zajímalo, z čeho sis ten názor udělal, abych si ho udělal případně taky (betu jsem hrál, ty asi taky, takže tam máme stejno). Dozvěděl jsem se ale, že to je tvoje přání a představa, založená na ničem, tak proto jsem ti odpověděl, jak jsem odpověděl. Pokud si tady budeme psát názory, založené (jak sám přiznáváš) na ničem, tak asi jsou k ničemu ne? Já si třeba myslím, že jsi blonďák, kulháš na jednu nohu, ale u holek máš úspěch. Je to můj názor, asi jako teď hodnotit Avengers 6/10 :D Ano, oba můžeme mít pravdu, ale to je teď irelevantní, protože to jsou prostě jen napsaný blbosti a ne relevantní názory .. ale jinak nic proti tobě, prostě se nudím a přišels mi do rány, tak sem si (pubertálně) zatrolil :D

  • "jediná věc kterou budeš platit za real money jsou jen některé skiny na postavy."

    Takových už tady bylo :-P

  • Carnage666

    Ještě že tahle hra není ten případ o kterým píšeš 😀 jediná věc kterou budeš platit za real money jsou jen některé skiny na postavy. Jinak každá mapa a hrdina je bude free. Teda až na spidermana tam musíš koupit celou konzoli.

  • Nechápeš  nový bussiness model dnešních her. :-D Dřív se hry dělali s cílem je udělat tak kvalitní, že si je budeš chtít tak moc zahrát, že budeš ochoten za to hraní zaplatit (jít do obchodu a koupit krabičku).

    Jenže pak přišel někdo s geniálním nápadem, že když uděláš pořádný marketing, který lidem vnukne myšlenku "tohle si přece musím zahrát" a uděláš ji dostatečně nudnou a špatnou (což je jednodušší), tak lidi budou ochotní zaplatit (opakovaně) za to, aby to nemuseli hrát. Z jistého pohledu naprosto geniální myšlenka :-D Člověk by až nevěřil, že to může fungovat, ale skoro všechny hry s mikrotransakcema ukazují opak. Hra ti sice nabídne možnost se někam vypracovat hraním. Ale to hraní je tak nudné, že ti nabídnou možnost to přeskočit (exp boostama, loot boxama, ....) a lidi rádi zaplatí, že nebudou muset tu hru hrát, aby ty věci získali tím nudným hraním :-D

    Takže ta hra ani nemůže být zábavná. Představ si, že by to lidi bavilo tak moc hrát, že by si ve hře všechno chtěli odemčít hraním :-D

  • Samozřejmě že to jde počítat. Vždyť jsem to právě udělal :-D

  • Derp_1337

    Ono nejde do statistiky počítat hry, které ještě vůbec nevyšly. Ono se taky klidně může stát, že je vývojáři odsunou až na další rok.

    Vůbec bych se nedivil, kdyby se Cyberpunk zase odsunul.

  • Derp_1337

    To jako vážně do statistiky počítáš i hry, které zatím vůbec nevyšly??!! Trololol

    Navíc bych vůbec nebyl překvapený, kdyby se Cyberpunk 2077 zase odsunul.

    A jakési Bety nebo Early Access taky nemůžeš počítat, protože některé hry v tomhle stádiu zůstanou klidně i pár let. Některé hry dokonce zůstanou v early access navždy a finální verze se hráči nikdy nedočkají.

  • Derp_1337

    Medvedd celkem jasně zmínil, že spíš jen tak tipuje a sází. Rozhodně si nehrál na nějakého věštce. Tak to nemusíš tak rozebírat.


    BTW: Osobně s ním víceméně souhlasím, vypuštěná videa nepůsobí nějak extra zajímavě. Ale kdo ví, třeba nás vývojáři překvapí a nakonec to bude dobrá hra 😇

  • Carnage666

    Pre-order dávno jistej. Ale PC beta teda těžký zklamání po technický stránce fakt s*it. Fps dropy, padání celý hry v otevřených mapách. Občas zaseknutý ovládání že se postava nehýbe nebo zaseknutý inventář. Nerozumím jim oni to prostě hodili na Steam a nikdo to pravděpodobně na žádným PC netestoval. Horizon co má momentálně pověst zkaženého portů mi jede od počátku v pohodě ale tohle bylo těžce rozbitý. 

  • SalemCZ

    Jako mohly by alespon dát story line k těm DLC postavám

  • Zkoukl jsem nějaký gameplay, pak dojmy od worth a buye. Nechápu, koho to bude bavit, je to kravina jak mraky. Jasně, je mi 40+, ale stejně si nedovedu představit, že bych to ve dvaceti dokázal hrát déle jak hodinu.

  • medveddd

    Moc nechápu, co máš za problém s tím, když řeknu, že to podle mě bude totálně průměrná hra a píšu to u téhle právě proto, že mi připadá výjimečná tím, kolik lidí se na ní těší a jak moc věřím tomu, že zklame.

    A skutečně to nepíšu do víc diskusí, dovol mi citovat se: "kdybych si měl na výsledek nějaké hry vsadit, byla by to tahle"

    Pointa je tedy skutečně jen v tom podělit se o svůj názor, žádný propracovaný plán, jak se vyprofilovat jako věštec, za tím nehledej :)

  • redicius

    Aha, no přišlo mi divný, že posuzuješ něco před releasem a rovnou ohodnotíš hru 6/10 .. takže za tebe to bylo takový věštění, jakože do různých diskuzí plácneš nějaký nesmysl a pak když to u něčeho vyjde, tak najdeš, kde ses trefil a budeš na to odkazovat jakože "Měl sem pravdu!!!" :)

    Jinak mi unikla i teda ta pointa, proč jinak to dělat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit