Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

nebyl zrovna Reforge průšvih? 

• SalemCZ

jako nevím jestli má Anthem nějaký příběh, ale tohle by alespoň něco mít mělo.

• SalemCZ

Nevím proč to všechno hned člověk odsuzuje po dvou misích? Jako mě to bavilo a nepřišlo mi to zas tak špatný, je tady dobrá ta variabilita hrdinů který ještě budou přibývat, mělo by to mít i slušný příběh, tedy podle toho co říkají vývojáři (Takže třeba jenom PR)

• SalemCZ

co myslíš hrdinů druhé třetí kategorie? Jako Iron Man, Hulk, Thor?

• Jak by tohle mohl být další Anthem? Od Avengeru snad nikdo nečekal nic jineho jako mlátičku a podle dema se tam mlatí dost, takže splňuje vše co má. Anthem před vydáním sliboval hory doly a dostali jsme alfa verzi čehosi co mělo připomínat looter shooter.  

• Slabý? Krom Desperadost se z velkých her ještě blíží Wasteland 3, Mafia 1, Bugsnax, Deathlopp a ten Cyberpunk. (a to nemluvím o drobnostech jako Spelunky 2 na které se těším moc).Krom toho už vyšlo Dreams, TLoU2, GoT, Doom Eternal, Journey to savage planet.... Za mě letošní rok určitě super.

• Baldur's Gate 3 to letos stihnou tak maximalne v early access a nejsem si jisty, ze to je dobre reseni pro takto pribehove RPGcko. Ale tak neni to jejich prvni podobne reseni, jini maji uz treba pozitivni zkusenost s Divinity Original Sin 2, ktere vlastne take bylo v early access pokud se nepletu. Ja tento typ vyvoje her nemam prilis rad, takze na BG3 si jeste pockam.

• medveddd

Přijde mi zvláštní, kolik lidí se na tu hru těší. Posuzovat něco před releasem je samozřejmě těžké, ale kdybych si měl na výsledek nějaké hry vsadit, byla by to tahle.

6/10.

"Slušná grafika, repetetivní a málo propracovaný gameplay, váš desetiletý synovec to bude milovat, vy ne."

• TheGGG

jo je to slabý rok, když jsem to tady psal já, to bylo řečí.

Tento rok zatím jen gears tactics a ghost of tsushima, jinak bída. No alespoň mám čas hrát hry z minulých let. Zbytek roku už taky vypadá slabě.

• KrPa

Tak ja mam tento rok vyhlednute viceme jen 3 hry: Iron harvest, Baldrus gate 3 a Cyberpunk.  Vyhledove Homeworld 3. Z Pocatku roku Warcraft 3 reforge a a Command and conquer remaster.

• TheGGG

no měli možnost udělat pecku, jakou byly arkham hry, místo toho se vydali cestou "hry jako služba" online sociál braku. Já stáhnul betu na PS4pro, okamžitě na mě vyskočila nutnost nějaké registrace, zadání emailu, nebo ofocení QR kódu a tak to bez mrknutí oka šlo zase z disku.

Dle gameplay videí jsem ani o nic nepřišel a dle plánů to stejně vypadá na festival (z velké části) hrdinů druhé a třetí kategorie, kteří ani neprodají vlastní komiks, tak se je snaží marvel a disney propagovat skrz tuto hru.

• No nevim, tenhle rok je nejak na zajimave hry slaby. Jasne, uz vyslo skvele Desperados 3, takze vylozene zklamany z letoska byt nemuzu, ale jinak. Avengers vypadali jako prumerna hra uz od zacatku, zadne prekvapeni se nekona. Na druhou stranu me dost miji nadseni ze Cyberpunku, ktery tedy co se tyce hratelnosti take nevypada kdovijak, byt verim, ze pribeh a celkova atmosfera to dokazi vyrovnat natolik, ze to bude alespon solidni zazitek. A co dal? Letos uz to pak vypada dal jen na ubisofti genericke openworldy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit