Marvel's Avengers: Potenciální hit, nebo příští Anthem?
-
Hele ještě nevíš jak to bude s přeskinem, i kdyby to byl přeskin tak třeba jenom budou mít další dobrý story line.
-
to je pěkné jaký to dává smysl, ale taky by bylo pěkné, tam mít zajímavé postavy, ne Kate což se jim bude dělat dobře, protože to bude hraním podobné hawkeyeovi, mockingbird což bude přeskinovaná black widow s trochu jiným movesetem a war machine, což bude herně kopírka iron mana... jak to vím? Už teď hra působí lacině a nudně, takže zjevný důraz na kvantitu nad kvalitou. Ale co mě je po tom, já to stejně hrát nebudu. A když mluvíš o west coast avengers, tak ten jejich aktuální team to je takové klaunské panoptikum podřadných postav a cringefestu, že mě jen při vzpomínce na ně opustí chuť na cokoliv od marvelu. Jak říkám, je tady dobrý důvod, proč disney má problémy s prodejem komiksů....
-
Ghost Raider a Namor zas tak často nejsou členy Avengers, vlastně když vezmu že tam bude Hawkeye, Mockingbird a War Machine, tak ty jsou vlastně členy West Coast Avengers, jelikož se to hodně odehrává kolem San Francisca tak je logický že by tam měli být.
-
ono by úplně stačilo, kdyby tam těch postav bylo míň a dobře se za ně hrálo. Ono spousta těch trapných vedlejšáků viz kamala je tam úplně zbytečně. Ale chápu, toto je kvantita a ne kvalita. Já bych radši ucelenou hru ala batman arkham s pěti skutečně skvěle zpracovanými postavami a né tunu postav v generické hře jako služba. Zatím to vypadá, že se snaží propagovat postavy, které ani nejsou schopny prodat své komiksy, protože tam marvel aktuálně hodně failuje. A chybý mě tam Namor nebo Quicksilver, ghost raider atd. ale chápu, že na ty kašlou....
-
Vůbec to nemám ničím podložený, vycházím čistě z těch videí, co jsou venku. Gut feeling :)
-
Já už vidím že Tekken Tag bude jenom DLC pro Tekken 7 :D když už vezmu že tam je takovejch bojovníků. Většinou v Tagu byly prostě všichni a v klasických dílech jenom vybraný. Jako je škoda že nevznikl ten Tekken X SF, už i tam vypršela smlouva.
-
Je to tak, DOS2 taky proslo early accessem, v pripade Larian studia to ale neni bezucelny, je to vicemene jen moznost pro skalni fanousky, ktery chtej objevovat chyby a zkouset testovat ruzny interakce (a ze jich v ty hre je).
Narozdil od her, ktery se nekdy v budoucnu dodelaj typu PUBG, vsechny mozny survivaly, star citizen aj., je tohle vyuzivany spis jako test/bonus a je ocekavany, ze si beznej hrac zahraje az full release (oproti vyse zminenym).
-
Desperados 3, Final Fantasy VII Remake, Resident Evil 3, Cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima, Paper Mario: The Origami King, Baldur's Gate 3 (Early Access), Doom Eternal, The Last of Us: Part II, Watch Dogs: Legion, Microsoft Flight Simulator, Half Life: Alyx, Crash Bandicoot 4, či Fall Guys
...však toto sú to všetko parádne tituly a to som nevymenoval všetky, čiže rok 2020 je plný skvelých hier
-
Patrně myslíš Tekken 8. Také jsem ho čekal. Nicméně vzhledem k tomu, že Tekken je především automatová hra, tak asi už ne. Řekl bych, že Sony cílí na jiné značky pro svůj PS5 launch, které jim zajistí prodeje nicméně pokud bude nový Tekken, tak s největší pravděpodobností Tekken Tag Tournament 3.
-
Jako u Tekkena mě štve že oznámili Season 4, místo Tekken 7, jsem čekal že když už je nová generace tak že bude i nový Tekken třeba
-
našel jsem si ten seznam
zakládající členi Avengers: Ant-Man, Wasp
Stálý členi:Vision-Black Panther-Dr. Strange-Captain Marvel-Scarlet Witch
Sidekickové:Falcon, War Machine, Winter Soldier, Mar-Vell,Kate Bishop,She-Hulk
Shield-Mockingbird,Quake
Nevím koho bys tam ještě chtěl když to jsou Avengers
-
Věř tomu, že tohle je už hotová věc, do 4. září se těžko něco změní. Spíše se testovala stabilita a tak. Prostě koncepce hry neodpovídá AAA hrám ale laciné rubačce na mobil a nebo free to play hrám s dodatečným placeným obsahem. Co se týče rozmazání grafiky a otřesům kamery na co si hráči na redditu stěžovali, tak tým vývojářů se tím v budoucnu prý bude zabývat. Nicméně nechápu co dělali těch 5 let vývoje. Jo vlastně dalších 17 unikátních hrdinů, které budou přidávat měsíc po měsíci, aby hra žila a měla soustavně co nabídnout. Pokud to bude v ceně základní hry, tak budiž, pokud to bude za prašule jako to je třeba v Tekkenovi či Soul Calibur a nebo prostě v jiných bojovkách, tak je s nimi konec. Za mě, před betou natěšenost. Po betě těžké zklamání a vidina Anthem osudu. Zde to ale bude asi trochu lepší, protože je to Marvel a ten díky všem těm úspěšným filmům, svůj merch prostě dokáže prodat.
-
viď je to Beta, třeba díky věcem z bety ještě hru na pár týdnů odloží. Tohle furt nebylo Demo, ale Beta
P.S. nemůžu soudit jak to běželo hrál jsem to na PS4Pro přes Remote play
-
Ale furt tam budou i ta první liga, Spiderman, typuji že tam bude i Ant Man když Pym už ve hře vlastně je(+Cap). Koho bys tam ještě z té první ligy rád viděl.
Tak bude tam Hawkeye tak je jasný že tam dají příležitost i Kate, Quake a Mockingbird prostě budou zastupovat Shield. Kamala tam hraje vlastně se dá říct zatím hlavní roli, která se pokusí dát tým do kupy. Falcon třeba převezme štít po Capovi.
Co jsou podle tebe první liga co tam není?
-
jak víš, že repetitivní a málo zajímavý gameplay? z čeho vycházíš? (reálně se ptám, fakt by mě to zajímalo)
-
má příběh a na to, že to je online střílečka je ten příběh dobrej a svět zajímavej dokonce končí cliffhangerem
-
Kecat do toho je sice jedna věc ale druhá věc je pak mizerná optimalizace, tj. mazanice na obrazovce, propady snímků, třesoucí se kamera, do toho špatně vypadající animace, tedy zejména klouzání postav při ovládání a další věci. Tohle by myslím AAA hra mít neměla. Zároveň vydají betu kde se mají předvést, hráče přesvědčit a oni tam dají deset misí ze kterých je osm montážní hala a zbylé dvě tě do montážní haly nebo laboratoře dovedou. Jediné co se mi na hře líbilo byl ten start na Golden Gate v San Franciscu, i když to bylo lineární, byl tam cítit moment překvapení příběhem což se obávám celá hra nezvládne. Podívejme se na misi Sibiřskou tundru, kde byl story režim v podstatě totéž co co-op multiplayer. V rozmazaně vypadající zimě jste šli po nezajímavých pláních k místu, kde jste drželi pozici proti vlnám nepřátel a poté jste jen došli k podzemní laborce, vymlátili jí a čau. Jako talent zde rozhodne nevidím. Ano u The Last of Us 2, tam ho jistě mají, u Ghost of Tsushima také, u Resident Evil 3, ano bylo to osekané, prostě do toho Capcom kecal ale vypadalo to nádherně, parádně se to i hrálo a jako DLC by to bývalo bylo super. A tam také vlastně byla multiplayerová hra o které se říkalo, jak jí vývojáři vyladí. Jen tak jsem si RE Resistance po dlouhé odmlce na chvíli o víkendu pustil a co myslíš? Všichni jsme tam běhali jak blbci, nic nešlo udělat, a pak nás hra rozpojila, klasika, Mastermind měl nestabilní připojení. Prostě půl roku pryč a hra stále ve stejně špatném technickém stavu. Tady máme teď betu Avengers tři týdny před vydáním. No myslím, že je trochu pozdě. Marvel's Avengers by měl být odložen na rýsovací prkno a alespoň optimalizován pro všechny platformy, na kterých vyjde. Na klasické PS4 fakt nehratelná mazanice s FPS dropy. Nejsmutnější je jak pěkně vypadá na klasické PS4 Spiderman, kde také všechno létá, mlátí se, vybuchuje. Navíc je tam otevřený svět plný zajímavých míst k prozkoumání. Marvel's Avengers jsou prostě špatní. Je to fakt smutné, po Rise of The Tomb Raider jsem měl od Crystal Dynamics (kteří se stále rozrůstají) velké očekávání, naopak od Insomniac jsem nečekal vůbec nic a ono to je naopak. Spiderman pecka, Avengers po betě tragédie. Jako po tomhle začínám mít obavy o čtvrtého Tomb Raidera s RLarou (RLara=rebootovaná Lara s lukem). Údajně na něm cca rok dělají a kvůli problemům s Avengers musel být vývoj pozastaven a třeba i studio Eidos Montreal řešit právě tohle. Jak je známo, Crystal Dynamics dělá na více hrách nežli je jen Marvel's Avengers.
-
ne, myslím těch jako captain marvel, falcon, kamala, kate bishop, quake, mockingbird atd. vše rumorované postavy, které jsou (na rovinu) druhé a třetí kategorie
-
Jakýkoliv vliv talentu se dá snadno zabít tím, že ti do toho kecá vydavatel (Sqeenix) a majitel značky (Disney).
-
Hra rozhodně nebudí dojmy AAA hry. Níže jsem sepsal důvody, proč má hra zaděláno na to být průšvih. Ano má sice populární jméno, které jí bude prodávat ale vzhledem k tomu, že na poli těchto her vládnou jiné značky, mám obavy, že tahle hra sama prorazí. Už nyní mám pocit, že jí herní weby pomáhají. Prostě nekritizují a přehlíží celkem dost zásadní nedostatky nicméně Pavel zde to sepsal hezky. Moje negativní body jsou tedy níže.
Cíle mise jsou jen o vymlácení valících se vln nepřátel buďto někde s držením pozice a nebo jen tak. Prostě dojdi a vymlať. Žádné překážky formou posloupnosti v boji, či nějakých puzzlů v nich, nula inovací. V podstatě jeden typ nepřátelů (boti AIMu). Vylepšení (loot) není vizuální ale jen o číslech. Lokace jsou (v betě) převážně genericky působící montážní haly a laboratoře, navíc působí nezajímavě. Nulová potřeba prozkoumávat prostředí. Na původní PS4 trpí hra drastickými propady snímků. Rozmazaná a rozostřená grafika s absencí detailů při pohybu je na klasické PS4 peklem pro hráče má li se orientovat v boji a bolí z ní hlava. Otřesy kamery způsobující nepřehlednost se nedají vypnout. Ošklivé animace pohybů postav (postavy nechodí ale kloužou) a s tím spojený podivný dojem z ovládání. Nepřátelé ignorují váš útok a střílí si na vás např. smrtící lasery z vesela dál i když do nich zrovna vy pálíte, divné. Dále dodám, že betu jsem dohrál a odemkl odměnu pro Fortnite, který mě vůbec ale opravdu vůbec nezajíma. Tak alespoň ten štítek do hry :D
Čekal jsem vážně více, zejména proto, že to má být AAA hra a obecně se tvrdí, že na hře dělají talentovaní vývojáři. Vzhledem k tomu jak mizerná optimalizace a náplň hry je, mi připadá, že talentovaní příliš nejsou. Připadá mi to jako jednoduchá 4 nebo 5/10 hra určená převážně dětem.