Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S panem prstenu to ma spolecneho velky kulovy. To prirovnani je naopak urazkou tohoto veledila...
    • Kr.Pa
      Pravda
  • Hooodně dobrý.
  • proč je každá fantasi by
    bitva ihned Pán prstenů
    • Mechwarrior_bw
      pretože je LOTR zrejme najpopulárnejšou fantasy sériou s podobnými bitkami ?
      • Kr.Pa
        Protoze je zfilmovane ? Co takovy Conan nebo Pisne ohne a ledu ? Nove i Sapkowski
    • Mayuri12
      omlouvám se nemělo tam být to by.
  • Velicé působivá bitva a krásná ukázka moddingu a možností enginu. Pochvala Bethesdě i moderům ^_^.
  • Byly ve skyrimu nejaky takovyhle vetsi bitvy?
    • No, propomnelo mi to utok armady bournych havu na Bily prusmyk (nebo jak se to mesto jmenuje, uz nevim). A ve hre to byla armada asi tak 15ti proti 15ti,... vypadalo to fakt blbe :)
    • smejki
      konzole to neutáhnou. už z FNV se kvůli paměti odstraňovali třeba umírající vojáci mezi táborem Forlorn Hope a Nelsonem
  • Kr.Pa
    Velice by mě zajímalo, kde autor přišel na spojitost s Pánem Prstenu ??
    • Tobe musela nabehnout poradna zilka na cele co?
    • FeebeEWN
      když sem si to pouštěl a mladá se přišla podívat co dělám, tak taky hned řekla, že je to jako Pán prstenů :)
      • Kr.Pa
        Aha, ve filmu bylo velice moc koster a hlavne tam bojovala spousta trpasliku. A vedl jich jezdec na pruhledem koni ? Ze by někde byla chyba ?
        • PreidaQ
          Lidské předsudky nezastavíš... *7*
    • BoB.2
      No podivej se na Pána Prstenu a pochopíš, doporučuju dobrej film.
      • Kr.Pa
        Pana prstenu, Hobita i Silmarilion jsem cetl, Filmy jsem videl 4x a vazne me to nepripomina LotR.
        • SirArag
          Mě sice taky ne, ale video je to parádní :)
    • sleepless
      Pripomina to nektere vetsi bitvy, i me - barvama, typickou fantasy stylizaci a drakem - nazghul. Nevidim nic spatnyho na tom, kdyz to tam napiseme. Co to pripomina tobe?
      • no tak teda to metani kouzel bylo spise jako kdyz milamber delal vitr na kelewanu na stadionu pred cisarem nez ze by kouzlil Gandalf nebo i nekdo z elfu :} To ze je titulk bulvarnejsi nelze poprit opira se o jeden z nejznamejsich fantazy svetu.
      • Kr.Pa
        Tech velikych bitev je tak fakt spousta, ze to pripomoninaji nektere. Heh, dobry vtip.
        A proc to musi neco pripominat ?
    • Levis... titulkový mág *1* Divým se, že ho ještě nepřetáhli do Blesku nebo AHA.
      • Teď koukám na to Ý a stydím se *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit