Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    Lidské předsudky nezastavíš... *7*
  • abyste se nepokakali, že to přirovnal k Pánu prstenu :) třeba pro ne moc zběhlého člověka fantasy filmu/knih.. jsou prostě Lotr bitvy to nejznámější a nejprovařenější z novější kinematografie..
  • Kr.Pa
    Protoze je zfilmovane ? Co takovy Conan nebo Pisne ohne a ledu ? Nove i Sapkowski
  • no tak teda to metani kouzel bylo spise jako kdyz milamber delal vitr na kelewanu na stadionu pred cisarem nez ze by kouzlil Gandalf nebo i nekdo z elfu :} To ze je titulk bulvarnejsi nelze poprit opira se o jeden z nejznamejsich fantazy svetu.
  • Kr.Pa
    Tech velikych bitev je tak fakt spousta, ze to pripomoninaji nektere. Heh, dobry vtip.
    A proc to musi neco pripominat ?
  • Kr.Pa
    Aha, ve filmu bylo velice moc koster a hlavne tam bojovala spousta trpasliku. A vedl jich jezdec na pruhledem koni ? Ze by někde byla chyba ?
  • Kr.Pa
    Pravda
  • Kr.Pa
    Pana prstenu, Hobita i Silmarilion jsem cetl, Filmy jsem videl 4x a vazne me to nepripomina LotR.
  • cerno-bilo-cerveno-zelena, na co barevnej monitor?
  • S panem prstenu to ma spolecneho velky kulovy. To prirovnani je naopak urazkou tohoto veledila...
  • Hooodně dobrý.
  • FeebeEWN
    když sem si to pouštěl a mladá se přišla podívat co dělám, tak taky hned řekla, že je to jako Pán prstenů :)
  • BoB.2
    No podivej se na Pána Prstenu a pochopíš, doporučuju dobrej film.
  • No, propomnelo mi to utok armady bournych havu na Bily prusmyk (nebo jak se to mesto jmenuje, uz nevim). A ve hre to byla armada asi tak 15ti proti 15ti,... vypadalo to fakt blbe :)
  • sleepless
    Pripomina to nektere vetsi bitvy, i me - barvama, typickou fantasy stylizaci a drakem - nazghul. Nevidim nic spatnyho na tom, kdyz to tam napiseme. Co to pripomina tobe?
  • Mechwarrior_bw
    pretože je LOTR zrejme najpopulárnejšou fantasy sériou s podobnými bitkami ?
  • Teď koukám na to Ý a stydím se *13*
  • Mayuri12
    omlouvám se nemělo tam být to by.
  • proč je každá fantasi by
    bitva ihned Pán prstenů
  • smejki
    konzole to neutáhnou. už z FNV se kvůli paměti odstraňovali třeba umírající vojáci mezi táborem Forlorn Hope a Nelsonem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit