Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 bude nejukecanější z celé trilogie
14.10.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Co na tom, jestlize to bude max pro mne prijatelne anglicky... KAzdopadne cenim si ze tam bude tolik textu, u ME to fakt ocenim.
-
No mne by spis zajimalo, kdy ofiko reknou, ze jestlu to bude potrebovat ten jejich scheize s nazvem Origin nebo ne. Do te doby nekupuju.
-
Bude to nejukecanejsi dil a bude zaroven nejvic akcni + to ma multiplayer ale priblizne stejnou hraci dobu jako predchozi dily... to by me zajimalo jak to tam vsechno chtej nacpat *3*
-
-
Vždyť..to se nevyvrací, jen se tam bude více více kecat, takže víc těch kecacích pasáží s rozhodnutím, předpokládám. Nebo tam budou postavy, který budou pořád říkat iguawhegi hbeigu bheiguwbaeiuwb iguwbgiuwhegui wehgui wghi wu a tím zvýší počet textů :D
-
-
Taky by to mohli rovnou lokalizovat at nemusime cekat potom na "vlastni" lokalizaci :X
-
Na jednu stranu jsem moc rád, ale na druhou stranu se z toho pan Marek Tvrdý a spol. asi pos.rou. Při překladu držím palce ať vám z toho nepřeskočí dřív než bude překlad hotov. *4*
-
-
Pravda, pravda, držím jim palce a málo nervů, jakmile to přijde. Hlavně to nevzdat *15*
-
-
Mno, trochu mě to uklidnilo, ale ne moc *2*