Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 pořádá o víkendu další N7 operaci
29.3.2012 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Popravde vubec nevim o cem je rec. Ja jsem MP ani nezapnul, protoze nema Xbox Life Gold a na konci hry jsem mel 50% pripravenost, ale maximum bodu. Proste se to nabrat da a to jsem se za tim nijak nehonil. Navic jsem ani nemel splneny vsechny Questy. Proste to slo samo. Mel jsem nahrano cca 26h, za co me nikdo nemuze obvinit, ze jsem oblitaval a scanoval vsechny planety.
Myslim, ze hlavnim duvodem, ze jsem mel tolik bodu bylo, ze jsem mel k dispozici Gethy i Quariany, coz jak jsem pochopil, tak nemusis mit vzdycky. -
-
Pokud jsi neměl všechny mise splněné, nemoh jsi mít maximum bodů;)Maximum bodů bez MP je 3750 (splnění všech misí, oskenování všech planet, spojenectví mezi Gethy a Quariany)
-
-
Tak co je teda maximum bodu? Pokud je to, ze ta zelena cast ty lajny udavajici tvoje efektivni minimum zabira cely ten spodni bar, pak jsem to mel a mise jsem splnene vsechny nemel (i kdyz vetsinu) a planety jsem taky vsechny neproskenoval. Klidne bych hodil screenshoty, kdyby to bylo na PC. Na zaver jsem mel volbu ze 3 moznosti. Nevim, jestli jde jeste neco vic, ale takhle to proste bylo a nikdo mi to nevymluvi:). Proc bych lhal?
-
-
Naplnění toho pruhu co já vím odemkne třetí možnost (syntéza), ale body (TMS/EMS) jdou mnohem dál. Maximum bodů je kolem 8000 TMS, ovšem s tím, že je nutné importovat savy z předchozích her a i pak je to jen za určitých podmínek (např. musíš zabít Ranu Thanoptis, nechat zničit Destiny Ascension atp., neznám podrobnosti). Na full paragon/renegade průchod se dostaneš tak na 7500 TMS, což při 50% GaW znamená 3750 EMS => bez MP (případně ME:Infiltrator nebo ME:Datapad) není možné dosáhnout nejlepšího konce (vyžaduje 4000+ EMS) - ať už si o tý pársekundový scéně braný jako "nejlepší konec" myslíš cokoliv. Ono si spousta lidí plete TMS a EMS (EMS = TMS * GalacticReadiness), a pak se hádaj.
-
-
Nedalo mi to a zapnul jsem si to. Mam EMS 2876, plny zeleny pruh, 9 nedokoncenych vedlejsich misi a na zaver odemknutou syntezu. Ale ted jsem si trochu za googlil a zjistil jsem jak je to tedy presne s tema koncema. Ok, mate pravdu, nejlepsi konec jsem nemel. Nejak jsem pred tim z tech videi nepostrehl, ze se nejlepsi lisil od toho, co jsem mel ja:) Takze ta dvouvterinova nuance, co tam je zpusobila, ze jsem zil v predstave, ze jsem mel nejlepsi konec. Hmmm
-
-
-
-
-
Nevim co si tady stezujete na MP.. je vybornej, hraju kazdej den, a taky sme ze zacatku whinoval ze to bude fail, a ono neni, je to vyborna oddechovka....
kdyz se vam MP nelibi tak ho nehrajte ne ? Jednoducha volba... -
-
Je tam neco novyho oproti demu? Protoze ten MP v demu byl vylozene fail. Strilej panaky co chodi okolo. UT99 byl to samy a mnohem zabavnejsi. *6*
-
-
A co jsi čekal? Že budou hráči bojovat proti sobě?
-
-
Treba nejaky coop mise?
-
-
A to by jsi chtěl udělat jak? A už vidím, jak by ses domluvil během plnění mise, aby udělal ten druhý to, co ty sám chceš, aby v té misi bylo.
-
-
Mno a proto se ptam. Cekal jsem nejaky coop.
-
Tak to hold pro tebe prostě není. Většina MP je o pobíhání po mapě a zabíjení a pak s módy či vozidly navíc.
-
On je nejakej MP co hrajes sam? *8*
Aspon me teda prijde daleko zabavnejsi MP v podobe nejake mise, kde tym musi nekam jit, neco udelat, utyct pryc atd. Ne behani na miste a strileni botu co chodi kolem. -
Viděl. A že bych z toho byl nějak nadšený to se říct vůbec nedá. Ať už se jednalo o RTS (RE 3) či jiný typ her, tak rozhodně jsem byl raději, když jsem mohl jet sám.
-
Jsi nikdy nevidel MP hru s coopem?
-
-
-
-
-
Diky tem tvejm mutiplayerovkam jde singlova kampan do kopru
-
-
Myslím si, že MP je přidaná hodnota k ME 3. K dohrání není nutná. Je to spíše spestření času strávený se hrou.
-
-