Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze ve srovnani s predchozimi dily: dialogy a vedleji ukoly mi prijdou nezabavne, lokality male - napr. citadela je ve srovnani napr. s ME1 miniaturni a pribeh a rozhovory hlavni dejove linie jsou vylozene stupidni... a ten zaver je divnej!! pribehy ME1 a ME2 byli uzasne... dokonce doplnujici pribehy k ME2 - Overlord, shadow broker atd. byli zajimavejsi nez "dej" ME3. system zdokonalovani postavy a zbrani se zjednodusil... vetsinu casu budete v ME3 behat a strilet coz neni duvod proc jsem hral 1 a 2...
  • Hra je fajn, ale tvrdit o ní, že " Mass Effect přinesla tolik žádaná rozuzlení" může jen tupec, který naprosto nepochopil otázky. Nebo dostal "motivační" odměnu.
  • Cvrkinek
    Budu spoilerovat.Pro mě stále nejlepší hra přátelé. Je pravda,že ten konec nebyl nejlepší,ale musíme si říct,že předchozí dva díly opravd stály za to a já osobně jsem se do role commandera vžil. A nemůžu říct,že by 3. díl ME stál za starou bačkoru,protože gameplay a celý příbeh kromě konce pro mě osobně stál za to :)..Mimochodem v jednom nebo ve dvouch koncích se Shepard nadechne v troskách čehosi,tudíž zase nevíme,jak to s ním vlastně opravdu skončilo,protože konců je tolik. Spíš otázka co mě zajímá,který z konců je nejlepší a pro mě to vypadá na zelený konec a to Synthesis. A k dalším dílům mám asi to,že pochybuji,že by byl další díl o pokračování galaxie,když vlastně byly zničeny Mass relays a díky tomu lidstvo asi jen tak např. Turiany neuvidí pár pátků :D takže bych to viděl na děj nějaké jiné postavy v průběhu Shepardovi honby za záchranou galaxie :)
    • Tohle video by melo videt Bioware/EA a jeste ti kteri si vubec dovoli rici ze konec ME 3 neni spatny.http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nenavidime-konce-mass-effectu-3
  • Asi jsem divnej, ale mě se ten konec líbil. Já jsem od ME3 nečekal žádnej jednoduchej happy end. Jediný co mi vadilo, byli veldlejší questy, myslím ty pobíhající po citadele, a to zdlouhavé hledání artefaktů... jinak jak tu někdo psal že bez multiplayeru je ta vojenská síla jen něco okolo 3000 já měl přes 5k a to jsem nečítoval, hrál bez dlc a pod.
    • Nie si divný, mne sa napr. páčilo to, že jedine smutnym koncom všetko zapadlo do seba a udržalo si to úroveň. keby po celej hre plnej fakt že zúfalej snahy a beznádeje, prišiel zzlom v podobe nasilu napchaného happy endu, bolo by to fakt zlé. Takto to proste dáva zmysel a aky lepši koniec si zasluži hrdina než vlastnym obetovaním "zachrániť" čo ostalo. Len mi vadí ten "volný rozhcod" po konci hry, teda pred koncom, teda... proste to nemá logiku.
  • zdenek.sipek
    no právě to ztotožnění jsem tam nenašel - v tam těch ano, skyrim take usel
  • No sázím na to že nějáké dcl budou muset udělat když ne z oživením Sheappyho, tak aspoň s pokračováním co se pak událo. By mě to jako zajímalo a 99% lidí co to hrálo co jako bylo pak ??? Aha proto tak tajemně říkali že si máme nechat savy ze 3 no ,ale 4ku nevidím důvot proč bych to jako měla hrát když Sheappy je fuč a bůh ví co to za pokračování je. No jako jedno se Biowaru musí nechat zebrali mi chuť hrát všachny 3 díly *16* . A maximálně mě na*****.
    *1* Ale furt doufám že Sheappy nezemře já chci happiend snad lidem nebudou brát naději a ta že v tomto případě umírá poslední *11* . Takže mi nic jiného nazbývá než se modlit tak teda prosím prosím změn bože konec. *1*
  • zdenek.sipek
    Jsem velice RPG pozitivní ale Mass Effect se mi nelíbí - vlastně z těch nových titulů mě zaujali jen poslední Stalker, Fallouti a Zaklínač ... asi už stárnu :)
    • ME neber jako RPG stylu SKyrim zaklínač atd. Tady je Role play hlavně o vžití do příběhu a ztotožněním s hrdinou. Bioware samo řeklo, že jejich RPG není o tetrisu v inventáři.
      Tady je to jedna příběhová dlouhá cesta, která hraje na smysly a pocity a někdy hlavně na morálku hráče :) ME i Witcher jsou pro mě jedny z Top her, ale nedají se porovnávat i když to je RPG :)
  • ME3 se mi líbila.Akorát se cítím zrazená kůli konci. Je to prostě jeden konec akorát ve 3 různých barvách. Což sem čekala více, pozor SPOILER podle mě zase bylo vysvětleno ohledně smrťáků vše nepotřebuju znát detaily ,která rasa přesně je vytrvořila a proč nechali v citadele tu umělou inteligenci ,která je má vypnou je mi to FUCK, ale kurňa proč Sheappy musí umřít to nechápu. Je to celkem jako by DC nechalo zabít supermana, batmana. Prostě to stotožnění s hl. hrdinou bylo to hlavní co mě ke hře přitahovalo. Jak byl den hnusnej v praci mi to nešlo, stará řvala ,ale 1 blbou hodku sem byl prostě Sheappy. No nic tak mi nezbývá jen doufat, že bioware podlehne tlaku fanoušků a předělá konec. Prostě chci happy end. A je mi jedno kdo bude kafrat , já za tu hru zaplati a chci ten a ten konec je to můj názor , moje slovo a nenechám si ho vzít. Jo a podle mě je serie ME jedna z nejlepších v hirotrii a opět mi je jedno ať si říká kdo chce co chce můj názor nezmění a klidně mě může urážet. Ale pamatujte podle sebe soudím tebe. A jinak Čj není moje silná stránka tak sorráč *1*
    • jestli někdy možná asi bude pokračovaní.... tak ho zas oživěj (už přece umřel jednou proč ne po 2 ? :D )
  • Games.cz, tu recenzi myslite jako vazne? pokud jsem mel nekdy pocit, ze jdete EA na ruku, tak prave ted. Mass Effect 3 je velmi slaba hra, kterou jsem si na zaklade vasi a dalsich pozitivnich recenzi koupil. Bohuzel prekvapive rozumnou recenzi na Bonuswebu jsem si precetl pozde. Jsem timhle koridorem zhnusen. Jak muzete tohle chvalit? To se ma odsoudit, aby uz takovou prasarnu neopakovali. Konec je na Mass Effect 3 jeste to nejlepsi, aspon to neuzavira jako nejakou sci-fi pohadku. Ale narozdil od prvnich dvou dilu jsem se do hrani musel nutit. Zajimave je hodnoceni na Metacritic. Od recenzentu hra nabrala pres 90%, od hracu 50% (a zdaleka ne jen kvuli tomu konci). Jeste vic me udivuje, ze soucasti davoveho silenstvi se stal i muj oblibeny autor Pavel Dobrovsky. Sorry, ale tohle je drsnej fail herni zurnalistiky.
    • Hráči to kritizují hlavně kvůli příběhu ! A taky kvůli EA a jejich politice DLC atd.
      KDyž si pročteš fora Bioware tak uvidíš že každej je s hrou spokojenej. Ale štve je konec, jejich nedodržené sliby o konci a rozhodnutí a pak přístpu EA k DLC.

Já si ME 1-3 užil všechny maximálně a u ME mi zklamal jen konec. Né svou pointou, ale svým zpracováním. Je ta, prostě dost příběhových mezer. A ještě aby ne, když měnili konec kvůli jednomu leaku.
  • RazorProduction
    JA CHCEM VIDEORECENZIU ako bola aj na MS2 z Pavlem a Lukasem :D http://www.youtube.com/watch?v=0cFQ4BNbbBI *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit