Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MarekTV
    Hra dohrána. Ještě před chvilkou byl Mass Effect to nejlepší, co jsem na PC spustil (přiznám se, že Deus Ex za chvilku rozbalím). Ale ten konec, ten konec...Sorry, nedává to smysl.

Mimochodem, na http://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Karpyshyn je dole uveden Mass Effect 3: True Ending DLC. Řekněte mi, že je to jen trolling.
    • ME3 nema zatial zakoncenie. Toto DLC doplni to co z hry Bioware vyrezali - koniec. Tie 3 rozhodnutia na "konci" hry, davaju zmysel, len treba vediet citat medzi riadkami.
  • Podle mě nabízí ME3 to nejhorší z celé serie... Je to těžce koridorová záležitost, ještě víc než dvojka. Žádná volnost, vedlejší questy nezábavné, primární questy... mno taky nic moc, tupé rozhovory (minimálně 1/3), absence pohybu po planetě ve vozidle/vznášedle a tak bych mohl pokračovat.
    Trojka je hodně slabá, ani se mi nechce věřit, že ji dělal BioWare (a ještě jsem si vzpomněl na sviňské DLC s Protheanem).
    Této hře bych dal maximálně 6/10 přestože je Mass Effect jedna z mých nejoblíbenějších sérií.
    • Ne ne, praveze misie su vacsie, viac otvorene a mas viac moznosti ist dopredu. Vedlajsie questy poprvy krat niesu nudne a rozhovory su kvalitnejsie, akurat z nich vybrali tu najnudnejsiu omacku. Primarne questy.. no tu ME3 nema konkurenciu. Vozitko mi stale chyba ale to sa da zvladnut. Podla mna ME3 ponika to najlepsie z ME serie.. teda az ked dokoncia konec :)
  • to si děláte srandu ??....to jako vážně????? wtf...!
  • Precti si ten clanek, co ty hledas je primo v prvnim odstavci.
  • Chlapci může mi někdo ve stručnosti napsat co se na konci stalo ?...proč je ten konec tak v prdeli?....já si právě rozehrál jedničku a dvojku znovu (teď jí finišiju) a tak se těším na trojku...co je špatně?.....prosím napsat...i tak si to zhraju, ale chci vědět na co se připravit.....díky...
    • V jednoduchosti je síla, řekli si v BioWare a udělali 3 konce, které jsou ve výsledku stejné. Nejlépe působí modrej, ten vyber. A pro tvé vlastní dobro ti to spoilerovat nebudu.
  • Pekne shrnuti proc vsichni tak nadavaji je zde - http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/
    BioWare se tohle moc nepovedlo, ty konce skutecne odflakli a silne si protireci, viz odkaz. Pekne cteni
  • SPOILER.... jakýkoliv konec ze 3 možných nám vlastně neřekne nic o tom co se v galaxii stalo, jen změní barvu flashe, kterej pošlete do vesmíru. Co tam sakra dělá to modrý děcko, to nemohli vymyslet něco lepšího. Po dohrání mám smíšené pocity celá série je totiž skvělá jak akční tak RPG stránka a vyprávění příběhu mi připomíná Heavy Rain. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že ukončením třetího dílu zabili celou trilogii! *9* A ten epilog za titulkama je úplně o hovně... Zklamán!!! *10*
  • hral som to 3 hodiny od začiatku celkom sa dá ,ale ako sa začalo kecať ajazdiť na reketke po mape blúdiť a loviť misie hra ma nudí strašne že som i zadriemal .Podľa mna bežná hra nič extra kdo hral Gears of war 1,2,3 final 3 dielu bol úžastny tomu sa povie hra na rozdiel tejto ukecanej uspavanky.marsa nemam chuť ani dohrať lebo veľa času stravim pátraním po misii
  • Masa-san
    Ze začátku jsem byl nadšený. Když pominu glitche, nešikovné zdržovaní od hraní nedůležitými stále se opakujícími filmečky, zredukování konverzací na pouhé "hele našel jsem ti obelisk" "jo díky" tak mohu říci, že při hře za vanguarda jsem se celkem bavil. Plánoval jsem, že si hru projdu ještě jednou za adepta, ale jak jsem hru dokončil, mě nějak přešla chuť.
    (BTW všechny 3 konce jsou copycat, takže ani nemá cenu zkoušet to nahrát a zvolit něco jiného,filmeček je identický pouze v jiné barvě. Jediná věc co se změní je,
    že reapři odletí či zemřou a Shepard umře u jiné zásuvky vlevo - vpravo -ve středu )
  • Tak teda nevím, co si o hře myslet. Dohrál jsem to za 16 hodin (na střední obtížnost v rpg modu) a to včetně všech vedlejších questů, na které jsem narazil (síla flotily téměř na max, vše až na Quariany, war assets na 100% všude, kde to šlo). Akční složka, upgrady zbraní a skilly postav, příběh, ale i ta trochu zastaralejší grafika, to jsou věci, které se mi opravdu líbily.
    Bohužel mě vyloženě vytáčela hromada videosekvencí, které se ani tak netýkaly příběhu, ale pouze násilně protahovaly hru. Ty neustálé přílety a odlety, skoky bránou do jiných soustav, neustálé a otravné gratulace admirála Hacketta, které nešly vůbec přeskakovat a po nichž mě hra vždy vyplivla ve video roomu a já tak pokaždé musel běžet jak ocas na můstek. No a to pomalé najíždění na mapu planetárního systému, to si konečně mohli také odpustit. Bez těchto umělých prodlužování, by ta hra měla tak cca 8 hodin.
    • Zapomněl jsem zmínit inteligenci nepřátel, která byla při mém nastavení obtížnosti naprosto tragická a to nemluvím ani o tom, kdy se nepřátelé objevovali v lokacích zničeho nic a odnikud. Tenhle trapný respawn nepřátel se ve spoustě recenzí na jiné tituly dost často zavrhuje a zde ani zmínka. Klidně se mi nepřátelé objevili jen tak přímo za prdelí a vůbec si mě nevšímali a odbíhali ode mě pryč, aby bojovali se zbytkem mé skupiny, která buď zůstávala pozadu nebo naopak pořád nabíhala zbytečně dopředu, místo aby se držela poblíž mě, ikdyž jsem jim nastavil přes klávesy místa, kde mají sedět na zadku.
      • Ano v něčem máš možná pravdu, ale jak si zmínil "tragickou inteligenci" nepřátel, tak to spíš vypadá jako trolling. Pokud je to pro tebe lehký, tak si dej vyšší obtížnost. Na to přijde i desetiletý děcko. Pokud nebudeš spokojenej ani na nejtěžší obtížnosti, pak něco řikej...
        • Jenže jedna věc je, když je to lehké, ale přitom nepřátelé mají alespoň náznak inteligence a druhá věc je, když bez ohledu na obtížnost jsou nepřátelé blbí jak vrata od garáže a respawnují se odnikud. *6*
      • ty si dobre mimo jendo
        • Mimo rozhodně nejsem, pokud si tu hru hrál, tak mi musíš dát za pravdu, že inteligence nepřátel je tragická a ten respawn nepřátel je tam také. Jestli tvrdíš opak, tak já říkám, že si tu hru viděl jen z vlaku. A to nemluvím ani o tom, že jsem si přišel tak trochu nesmrtelný, ve dvojce tě byl schopný udolat i ten nejlehčí nepřítel, tady se postavím doprostřed místosti, jdu na cigáro a když se vrátím, mám štíty možná tak na polovině. Tohle platí tak, jak jsem říkal při mnou zvolenou normal obtížností s nastavením RPG modu a hrou za sentinela. Celkově se mi hra líbila i přes výše zmíněné nedostatky, ale vadí mi, že tenhle titul je prostě všude vyzdvihován do nebes a přitom je na něm much jak na kravském ho*ně. Asi holt následky té neustálé mediální masáže.
          Mimochodem, rozjel jsem si znovu druhý díl a je to nebe a dudy. Úplně je mi líto, že po nějakých 35+ hodinách se pomalu ale jistě blížím ke konci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit