Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pekna recenze, jen jsem nejak nepochopil, proc hra nedostala 10/10 (recenze se nijak o nedostatcich nezminuje). Ja mam nahrano asi 6h a zatim jsem nenarazil na jedinou chybicku.

BTW, hru mam legalne koupenou na Xbox, sice vsude rikali, ze to melo vyjit az 9. ale pak to zmenili na 7. a nakonec mi vcera (tedy 6.) prisla SMSka, ze uz je na sklade.
    • Jo vcera jsem si taky domu prinesl krabici a pomoci VPN/proxy jsem si to rovnou aktivoval.
      Zatim jsem to ale nehral, protoze dohravam ME2 kvuli transferu sejvu *4* .
      p.s. je trochu psycho,ze v multiplayeru si mas moznost kupovat bedny za realne penize (bioware body). Nastesti te k tomu nikdo nenuti, kredity si farmis hranim samotnym.
  • Tak dorazilo nainstalovalo a ono ho..o. Kur..y zas..ny čekejte si vy bl..čkové do pátku s pozdravem váš Origin *16*
    • Veskoslav
      Já ti nevím, ale já si hru koupil a vím, že bude přístupná až 9.3. Pokud nechceš čekat, změň si IP adresu na USA, nech ověřit Origin, pak zpátky zmeň.
      • Ano,toto je vyzkouseno a funguje 100%. Zkratka nainstalujete hru a kdyz si zazada o aktivaci, zmenit IP (treba flyvpn), aktivovat, hodit si zpet normalni IP a muze se vesele hrat a to i vcetne MP.
        • a neni pozde kdyz si to uz nainstalovali do originu
    • Existuje jednoduchá věc - crack. Stáhni ho z Uloz.to a můžeš hrát.
    • Erien
      To že hra bude přístupná od 9.3 v Evropě se ví, už ani nevím jak dlouho.
  • Cypri
    Dá se nějak ten DLC k ME2 - Arrival koupit prosim?? Mám hru na originu regnutou ale klasickou bez zadnejch DLC a tenhle Arrival bych rád když je dějově duležitej k trojce.
    Já jsem sledoval že to je pro náš region nemožný, tak co to je za blbost když ta trojka má začínat s něčím důležitým z Arrival a my ho ani nemůžem mít... ?
    • Teď jsem to řešil. Nainstaluj ME2 v EN jazyce a DLC ti normálně půjdou. Taky jsem řešil Arrival.
    • No hlavně od toho moc nečekej. Arrival není nic moc a do trojky se nepromítne a nijak dějově důležitý mi nepřišel. Nic nového se člověk nedozví a level design je těžká recyklace všeho možného.
      • Veskoslav
        Tak to bych zase tak netvrdil. Minimálně objasní to, co děláš na Zemi a z čeho jsi vlastně obviněn.
        • Aneb kdyby náhodou obvinění z práce s Cerberem a Colectory nestačila.
          • Veskoslav
            No tak já nevím, ale tohle je docela prkotina:-D Navíc obvinění s Cerberem nikdy nebylo, protože ani Rada to nežádala a neoficiálně Tě podporovala (vrátila ti symbolicky hodnost spectra a to něco znamená). Tudíž jediný důvod, proč jsi na Zemi není spolupráce s Cerberem (Aliance i Rada o tom ví a "toleruje" to), ale to, že jsi zabil pomocí astreroidu něco přes 300 000 při zastavení "imaginární" rasy dle Rady. Proto jsi na Zemi:)
            • To Corwin8: Zahraj si znova misi na Horizont. Dávej hlavně pozor na rozhovor s Kaidan/Ashley a Illusive manem na konci.
            • To je 100 % hloupost. Důvodem je, že jsi zabil 300 000 batarianů, ne nějaká spolupráce s Cerberusem. O pomáhání Collectorům snad v celém ME2 nepadlo ani slovo, to je blbost. Arrival je prostě klíčový v návaznosti dvojky na trojku a podle mě jde o největší přešlap Bioware v téhle sérii - měl být už v základu. I když po epickém zničení základny Collectorů už by to působilo spíše nedůstojně.
              Na Arrivalu je dobrá jediná přestřelka - je to podle mě nejtěžší bitka v obou dílech a dlouhé video před ní nejde přeskočit. Ti dva těžký mechové jako poslední vlny útoku jsou smrtící - na prvního atomovkou a ten druhej je opravdu oříšek.
            • No prkotina z pohledu aliance to vypadá, že Shepard společně s Cerberem napomohli útoku Collectorů na Horizont a možná i ostatní kolonie a jelikož jim nebylo nic řečeno o útoku na Collectorskou základnu použití Omega-4 vypadá jako silný důkaz spolupráce s Collectory. To je dost na obvinění z vlastizrady. Navíc co jsem viděl z dema, žádná zmínka o zničení vysílače. Myslím že Arrival lze s přehledem vymazat z Mass Effect historie bez větších následků.
    • Veskoslav
      Mít ho můžeš. Stejně mi to psalo i u Arrial a Shadow Broker, že není k idspozici pro tento region, protože registruje, že máš češtinu jako jazyk. Zmeň na agličtinu a půjde ti to.
      • Cypri
        fakt?? Tys ho takhle koupil?? Nemusim si pak delat zadny starosti ze by neco neslo nebo tak?
        Já chci právě koupit jen tyhle dva.
        • Veskoslav
          No za BW points:)I čeština do nich je, pokud je preferuješ. A přinejhorším doporučuji český torrent pokud ti to nepůjde.
  • Tak pirati uz vesele pari a mne se tu bude valet originalka do patku, co to ma kur.a za smysl, A KOMU TIM PROSPEJETE CO ???
    • Crack.
    • Zakoupená verze se dá hrát už od včerejška bez zásahů do kódu hry *2* Kontrola regionu se provádí na základě IP adresy. Tak si stačí před prvním spuštěním (po instalaci a registraci) nastavit proxy z usa, hra se aktivuje a pak už se jak singl a multi dá hrát s domovskou adresou – pařil jsem do půl čtvrté *1*
      • Skořo by se dalo říct klasika. Starý to trik s proxy.
      • Ty krabe !
    • MishKonn
      Přesně, už jsem ten check dokonce i obešel jako u BF3 a vysral se mi z toho celej Origin, neautentikovaly se mi DLC, musel jsem psát na support EA, nakonec jsem Origin přeinstaloval a hra chtěla aktivovat znovu. Opravdu nechápu, jaký to má význam.
    • nikdo neříká, že to někomu prospeje
  • Cus mohl by nekdo vyspoilerovat děj ME 1 a 2 rad bych si zahral Me3 ale proste uz na dvojku a jedničku uz neni čas
    • Lukyz
      Příběh jedničky je pěkně vyloženej zde: http://www.youtube.com/watch?v=jk3h7DboE_Q
    • smejki
      vsadím boty, že na mass effect wiki nějaký extrakt najdeš
    • google.com...too hard?
  • Aha kdyz do Mafie II vysli DLC sotva hra vysla tak to vadi ale kdyz do ME3 je DLC (taky to sotva vyslo) ktere prida urcitou osobu (zase) tak tam je to v poradku? :D
    • Ludo
      ne neni, a komunita myslim dala nazor jasne najavo

to neznamena ze ME neni dobra hra
  • bla bla bla Bioware bla bla bla evoluce blablabla Šepárd bla blabla 9
  • jinak za optimalizaci dostává bioware 1 s hvězdičkou, protože na mym starym křápu mi trojka jede ještě plynuleji než dvojka...
    • owny
      aby ne, když je to tak starej engine a dávaj tam rozmazaný textury
      • Doufám, že příští hra z ME universa už poběží na něčem lepším.
        • Ringwraith
          Můj odhad -> poběží na Hero Enginu.
          • MrSanta
            Frostbite 2 či jak se jmenuje ten B3 engine. EA je schopná to nacpat i do Tetrisu *1*
      • ok, tak to sorry ty vole :D
  • "přeci jen jde o odladěný engine, navíc mám pocit, že od minulé E3 se v Bioware už jen věnovali vychytávání chyb."

http://www.youtube.com/watch?v=MFBTuleh7R8&feature=youtu.be

PS3 Avg:21.872fps .. Min-Max:15.5-30.0fps
  • LooooooooooL GOTY LOoooooooooooooooooooooL

http://www.youtube.com/watch?v=Gayz4s82LHs
    • Je fakt, že Shepard v obou dílech běhal docela divně *1* ale to jsou malé věci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší