Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez hatu a bez ničoho si to kúpim, nech viem ako to dopadlo, tším sa na príbeh a môžem to použiť v diplomovke. Ja verím že budem spokojný
  • MidnighT91
    Jsem rád že mám deformovanej mozek, díky tomu mi strachy netvrdnou bradavky když si mám Mass Effect 3 stáhnout a použít crack...
    • to jsme vsichni rádi
  • Co je pravdy na tom, že hra nemá ani obyčejnej skybox? Může někdo potvrdit/vyvrátit? Díky..
  • Co přesně znamená Weight Capacity?
    Co jsme četl tak to pouze říká kolik zbraní mohu vzít sebou na misi.Jestliže tu hodnotu překročím tak budu penalizován.

V tom případě již není omezeno jakou zbraň si kdo vezme?Jestli ne tak to je podle mně škoda.Takto si mohu nakombinovat co chci a jak chci a získat zvláštní kombinaci postavy.

V demu jsem měl například infiltrátora s neviditelností a s brokovnicí :) Musím říci,že hra byla pak opravu lehká.Snadno jsme se dostal do dobré pozice kde šlo z brokovnicí střílet jedna radost.Navíc protože není skill na trénování zbraně tak jsem ji mohl používat maximálně efektivně.Jestli to takto bylo zamýšleno tak to bude "zajímavé"
  • Doufám, že to půjde i bez jakéhokoliv DLC ke dvojce? Že ani změna příběhu (respektive navázání, bude takové jako na konci dvojky a nehodí se mi nějaký unkown bad ending (penále za nepořízení DLC))nebude nějak perzekuční...to by bylo opravdu nemilé
    • Hairy_Ass
      Bude to dělat, jako kdybys ty DLC ve dvojce měl (vis třeba Arrival).
      • Takže asi ta varianta, že mi to hodí nějaký nejmíň vhodný konec...jako když se hrála dvojka bez jedničky...mrtvej wrex, nechat pomlátit radu = nevraživost galaxie...hmn, hmn...teda nevim ale jak moc DLC ovlivňovali hru celkově...
        • Hairy_Ass
          Arrival měl jen jeden konec, u ostatních nemůžu sloužit, protože jsem ME3 ještě nehrál.
          • Cypri
            dá se nějak ten Arrival koupit prosim?? Mám hru na originu regnutou ale klasickou bez zadnejch DLC a tenhle Arrival bych rád když je dulezitej k trojce.
            Já jsem sledoval že to je pro náš region nemožný, tak co to je za blbost když ta trojka má začínat s něčím důležitým z Arrival a my ho ani nemůžem mít... ?
          • Ok...díky
  • Shepard je nemotorny panák, vobec sa nehýbe ako vojak.Divný inventár a vývoj v 2 ke trochu lepsi ale stale to neni ako celok ani na 8. Vážne sa mi oplatí 3ku kúpiť? Neni lepšie počkať na nejaky set s Dlc?
    • Hairy_Ass
      To se vyplatí vždycky, otázka ale je, vydržíš čekat tak dlouho? *15*
      • Veď toto! Aspon na 2 mesiace musím zablokovať účet.
  • Ahoj, mohl bych poprosit někoho, kdo už ME3 hraje, aby sem napsal, jak se autoři vypořádali s různými konci předchozího dílu? Co když Shepard zemřel nebo alespoň většina posádky? Dík:-)
    • Hrozne sa mi páči tá predstava že by Shepard na konci 2ky umrel , importoval by sa save a niekolko hodín by si mohol hrať za rakvu volne poletujúcu vesmírom *1*
      • Tak třeba pokud jsi se v Dragon Age: Origins obětoval za Ferelden, tak v datadisku už jsi zase vesele běhal, aniž by to tvůrci nějak řešili - jsem rád, že to tady nenastane:-)
        • Hairy_Ass
          To nebyl hlavní hrdina z původní hry, ale jinej Grey Warden, co přišel ze sousední země - příště více dávat pozor u dialogů. *3*
          • OK, to mi zřejmě uniklo - ale proč to tedy byla ta samá kouzelnice, se kterou jsem dokončil Origins? Stejné jméno, vzhled, vybavení?
            • MrSanta
              A neimportoval si náhodou z pozice před finální bitkou a smrtí tvé wardenky? Do datáče šlo importovat z libovolné uložené pozice.
            • deridon
              to je zvláštní, jelikož by ta pozice neměla jít importovat pokud vim... a mělo by jít pouze si vytvořit toho jiného wardena
          • DarkHawk
            Oni měli spíš rozjet hned ságu Dragon Age s Hawkem, tak jako Mass Effect se Shepardem. Aby tam nemíchali různé šedé strážce a jiné hrdiny.
            • Cahir
              Takhle DA nechtěli pojmout. Svět měli hotový už nějaký ten pátek a rozhodli si, že jednotlivé díly budou z různých koutu Thedasu a budou tedy vyprávět různé příběhy. Hawke nebude ani ve třetím díle.
            • deridon
              nebo se spíš na Hawkeho měli vykakat a nedělat v těchto ohledech to, co mají v Mass Effectu :)
    • Hairy_Ass
      Když se zgebnul, nemůžeš importovat save do trojky (logicky). *3*
      • Proč bys nemohl? Kdyby měl Bioware koule, tak bys pokračoval normálně za Jokera. Další ukázka toho, že málokterý rozhodnutí má skutečný vliv na příběh. Sami si s těma přenositelnýma sejvama akorát naběhli.
      • DarkHawk
        Je to tak, tohle říkali i lidi z BioWare. Import jedině z živým Shepardem.
        edit: A co se týče posádky.. jestli ti někdo zemřel a ve trojce by se měli objevit, tak ty tam taky mít nebudeš.
        • Fajn, díky za info.
    • sice to nehraju, ale bylo receno, ze pokud S zemrel, ze se to nepocita a hra bude navazovat, jako by prezil
      • To neni pravda, pokud zemrel, save se nda importovat.
  • dalsia zaplatena recencia *6*
    • smejki
      a to je dobře. eště aby šéfredaktor neplatil autorům. to by bylo! *16*
      • Cahir
        *1* *1*
  • Velmi kvalitna recenzia, len mi tam chybalo zhodnotenie drobnych technickych nedostatkov. Uz vieme na co sa mame tesit, ale este stale nevieme co nas moze potencialne trocha zamrzet
    • Luke
      Recenzovaná verze byla na PS3 a tam jsem žádné závažné technické nedostatky (čti "takové, které by kazily herní zážitek") neobjevil. Kromě antialiasingu, ofcourse. Nemyslím, že by na tom PC verze byla nějak hůř - přeci jen jde o odladěný engine, navíc mám pocit, že od minulé E3 se v Bioware už jen věnovali vychytávání chyb.
      • hitokage
        U dema (právě na PS3) znatelně kolísal framerate, je na tom plná verze tedy lépe? Spusta lidí to nepočítá mezi závažné nedostatky, ale na mě to působí celkem rušivě, proto se chci ujistit.

EDIT: Už znám odpověď z podcastu, díky.
  • Mě v recenzi dost schází charakteristika hlavního záporáka - jestliže Saren byl Čunek, je hlavní záporák v Me3 spíš Bárta, Kalousek, Klaus nebo Kočí?
    • Inquisitor
      Tady nejsou novinky.cz
      • OK, mohl jsem to vysvětlit rovnou - v recenzi na ME 1 v LEVELu přirovnal Pavel Dobrovský Sarena k Jiřímu Čunkovi, což mi už tehdy přišlo dost komické, pročež jsem mu to tady předhodil...
    • Veskoslav
      Jenom d*bil plete politiky do všeho.....
    • life28
      celkovo v recenzii chýba opis gameplayu a noviniek. Uniklo mi to alebo tam fakt nie je napísané nič o upgrade zbraní, o nových biotikách, o trošku šibnutom ovládaní a podobne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit