-
Tak jsem si dneska ráno znova pročítal oblíbený Meta a kritiky hráčů s 0 hodnocením. Vychází mi, že 0-2 dávají hráči, co mají jako jedinou hodnocenou hru ME, spousta komentářů je skoro totožnch, liší se pouze v detailech. Tudíž mi přijde, že se někdo hodně musel nudit.
-
-
Asi nějaká skupina haterů na Facebooku.
-
a nam si tim chtel sdelit copak?
-
-
Čtu a nestačím se divit kolik je tu odborníků kteří už ví že ME3 je naprd. I když je to warez tak to stihli dohrát velice rychle. (Absolutní nepochopení celé koncepce hry). Chápu že někoho ME nezajímá ale proč sem píšete tyhle *12* .
Pokud kritika tak konstruktivní-nestahujte a nehrajte hry které vás nezajímají, prosím. *16* *3* -
miluju scifi filmy, ale masity efekty me nebavili ...jednicku sem si kopil ja hlupak ...dvojku upirat (ja chytrak) a v obou pripadech sem to hral asi dve hodiny, uprime me od bioware naposledy DOCELA bavil DA1 ale NWN a strarsi hry od bioware sou uplne jina trida (lepsi) ...nejsem nakej uctivac starych her ale takle to mam, tesim se od nich akorat na ty generalsy ale to je uplne neco jinyho. no uz aby bylo venku risen 2 !! peace
-
Miluji lidi typu ORIGIN = NEKUPUJI... opravdu inteligentní názory. Gratuluji k deformaci Vašich mozků.
-
-
hlupáku...
a) buď jsi zaměstnanec ea czech a snažíš se tu čeřit vody nebo
b) konzolista, který nemá vůbec žádný zkušenosti s tim beta "nic neumim" klientem
ať tak nebo tak, origin je sr**a (sry za ten výraz), jinak to vystihnout prostě nelze. -
Prepáč, ale takým ako ty nedokážem povedať inak, ako tupá ovca.
EA je jedna totálne nenažraná spoločnosť, ktorá sa nehanbí nas*ať ti priamo na hlavu a ešte ťa presviedčať, že je to vlastne dobrá vec. Bombardujú hráčov kvantami predražených zbytočných DLC, ceny, zúfalá podpora, nezmyselné bany na všetky hry, mrvenie dobrých hier, atd, atd... A teraz k tomu ešte inštalovať ďalšieho klienta, som zvedavý, čo budeš hovoriť, až sa budeš pre svoje hry prihlasovať na 20 rôznych účtov a používať X klientov...
A keď sa niekto rozhodne na to nepristúpiť, tak ho urážaš. No len sa pekne vráť do stáda a žuj si tam trávičku *7* -
Opravdu se mi libi reakce lidi, co si dobrovolne nacpou do kompu spyware. Pak neni divu, ze se ruznym virum tak dobre dari. Proc nad necim premyslet, proste dam o.k. a ono to neco udela ze? A pak kdo ma deformovany mozek...
-
-
Kolik vyrů ti do PC natahal Origin?
-
-
Prosim precti si, co pisu. A navic, kolik informaci o tvem PC Origin nekam poslal? Nevis? Takze si klidne das do PC jakykoliv spyware? Vzdyt prece jen neco nekam posila...
-
-
A ty to víš? Nevíš. Jen sis někde přečet nějakej kometář a hned tu děláš chytrýho. Pochybuju že měl někdy co dočinění s Originem, natož čet licenční podmínky.
Myslíš, že Origin je jediná věc, co ti "monitoruje" kam chodíš na web atd... ?
Chápu, že někdo v PC Origin mít nechce, tak ať si to neinstaluje. Ale argumentovat tim, že si raději stáhne cracklou verzy? Takhle si člověk natahá do PC větší svinstva, pokud to někomu nevadí, to už tam rovnou může mít Origin.
Jinak Origin ti žádný viry nestahuje, nevim kde si sebral takovouhle zhovadilost a jestli chceš vědět, co přesně dělá, doporučil bych ti přečíst licenční podmínky.
-
-
Vyrů jo?
http://www.naturfoto.cz/fotografie/ptaci/vyr-velky-478.jpg -
-
LOL *1*
-
-
-
-
nejde o origin, jde o to že to jde JEN pres origin a i když je to takovej monopol hra je stejne draha jako by byla jinde....a to nemusí platit EA nic distributorům protože si to distribuuje sám....takže otázka je který mozek je to deformován?? ten co umí přemýšlet a rozhodovat se a nebo ten co slepě skočí na vše co se mu řekne???
-
proč by si měl někdo instalovat do své osobní věci (počítač), kde může mít spoustu soukromích dat, aplikaci, o které není ani jisté, co vlastně dělá a která má hodně otevřené licenční ujednání pro její užívání?
Bez originu jsem se obešel dosud a obejdu se bez něj i dále, i když to znamená stahovat cracky -
-
Další z řady vystrašenců... Hlavně je komické, že spousta lidí, kteří podobným argumentem odmítají origin, mají na facebooku hromadu soukromých fotek a někteří i hodně osobní a přitom nahráním těch fotek se staly vlastnictvím facebooku a ten si s nimi může dělat co chce. Skutečně směšné. Neříkám, že je to tvůj případ, ale je dost lidí, co to tak mají (: To já mám origin a nemám facebook a vím proč.
-
-
To jsou ale dvě naprosto odlišné věci. Do facebooku tě nikdo nenutí. Je to tvoje volba. Do Originu tě manipulují, když si chceš koupit jejich produkt.
To je asi takový rozdíl, jako když vezmeš stopaře, nebo Ti někdo s novým autem vnutí i permanentního spolucestujícího (v tomhle případě tajnýho poldu) :-D -
-
A kdo tě nutí hrát jejich hry? Mě se to taky nelíbí, stejně jako mít v PC Steam, GFW, Soical club.... Ale bohužel to bez toho nejde. Pokud to v PC mít nechceš, nehraj jejich hry.
-
-
Ano tak toto vlákno začalo. A i nad tím se někdo rozčiloval.
-
-
-
To, ze mas origin a nechces mit facebook, tak je to uplne stejny pripad... Origin je zlo, mam na nem B3 a kdyby me samotny BF3 nebavil, nikdy bych si origin na PC nedaval... Skutecne me stve, ze moje oblibena herni serie je zkriplena EA distribujici ji akorat pres origin...
-
-
-
-
Prachy ušetřený za úplácení Syndicate recenzí se vrazily do těch o Mass Effect 3. Vykutálený obchodníci tahle EA.
-
Kdopak z redakce asi dostal chechtaky na konto, ze tento 3 paskvil, naprosto totozny s 2 ma opet tak vysoke hodnoceni ?No chalani z distribuce hry se u nas umeji dobre ohanet jen co je pravda.
-
-
Hrals to výž vůbec něco o ME nebo jen tak pomlouváž na základě toho cos někde zaslechl kdybys o ME něco věděl věděl bys že meleš uplný kraviny.
V čem je podobnej proč je paskvil? možná nemá grafiku jak B3 ale B3 je jinak uplně prázdná a nudná hra ME3 má všechno co se od posledního dílu očekávalo -
-
dle tebe je vidět, na jaké obecenstvo je ME zaměřena
-
-
-
Škoda škoda, že nebude videorecenzia od Grygara. Začína mi chýbať.
-
-
tweetoval, že už je doma
-
a kde vlastne je? ta udaja "dovolena" trva uz 2-3 mesice *15*
-
i mě
-
-
Jo. Dost se tesim. Uz dvojka byla super. Furt lepsi, nez se pul hry babrat v inventari, protoze je full. Ted uz jen cekam, jak to bude se sberatelskou edici. Na dvojku mi nefungovali nektere free DLC, tak snad to bude lepsi. *7*
-
Ještě jedna poznámka..Tahle hra dostala stejné bodové ohodnocení jako např. Zaklínač 2...Pokud bych měl já tyto dvě hry porovnat,tak naprosto jasně zvítězí Zaklínač..Perfektní grafika,na úrovni dnešních možností,výborný napínavý příběh s mnoha zvraty a možností ho sám ovlivnit,dlouhá herní doba,kvalitní podmanivá hudba..dalo by se toho najít určitě více..Já jako velký kritik píši(říkám), Zaklínač 2 je opravdu kus poctivě odvedené práce a Mass effect se mu jen vyrovná v příběhu a kvalitním scénáři a to beru Mass Effect jako celek,protože brát jen v potaz poslední díl,tak alternativa by se musela hledat v kategorii "herní žumpy"...
-
-
Cože? Zaklínač 2? Odehrávájící se celkem ve třech malých a nezáživných lokací? Skoro žádné zajímavé vedlejší quetsy. Jako zaklínač jsi tam ani neměl žádnou práci (leda zabít pár harpyjí), minimum monster a krátký příběh.
Už jen to, že ten úvod kdy umřel Foltest zabral tak 20% dějové linie hovoří za vše.
Jednička byla super,ale dvojka je pro mě velkým zklamáním.
Jen příběh byl fajn a to mě to donutilo dohrát. Vícekrát už jsem to však nezapnul a to jsem fanda zaklínače a četl jsem všechny knížky.
Naopak ME2 pro mě znamenal mnohonásobně lepší herní zážitek.
A po pr hodinách raní trojky rozhodně zklamán nejsem. -
Jistě proto mě přestal Zaklínač u druhé kapitoli bavit a předchozí ME jsem dohrál 4x
-
-
Tak jsem to stáhl,nainstaloval,spustil.. no a potvrdilo se jen to co jsem si myslel o této hře..je jen pouhá kopie druhého dílu..stejně ošklivá a hodně podprůměrná grafika,stejně nudné a směšně jednoduché přestřelky do nekonečna se opakující,dialogy s postavami občas nelogické a pořád na jedno brdo...podle mě je to ještě horší než druhý díl..ještě nevím,jestli se to budu vůbec pokoušet dohrát do konce..za mě zatím 4 z 10..
-
-
Naznačuješ že druhej díl byl špatnej tak to je jasný vzhledem k tomu že pokud jde o dialogy je ME 2 mezi hrami na špičce nemá tvůj komentář žádnej smysl.
-
-
ME že je na špičcce? WTF WTF WTF???? a co hry jako Planescape torment a pokud třeba nechcu chodit tak daleko tak Fallout New Vegas má rozhovory asi tak tisíckrát chytřejší než ME.....ME je sice bezva ale prosím nedělat z toho nic víc....
-
-
Jestli tě nebaví dialogy tak nehraj hru, která je známá velkým důrazem na dialogy. Tohle je jako by sis stěžoval, že je v CSku moc akce.
-
-
Ne nebavily,ale spíše jsem čekal více.. ale to ve všech aspektech hry..
-
Je to BOREČEK, známá firma tady už... *3*
-
-
no nevim, zrovna jsem já už jsem zmlsanej z L:A NOIRE
-
-
-