-
No mam pocit, že do měsíce určitě oznámí Happy end DLC a to za pouhych 4.99 USD
-
-
happy end jsem ani nechtěl, je je cliché.....tohle má mnohem větší hloubku...
-
-
Původní konec trilogie od spisovatele ME1 měl 100x větší hloubku než jak to zmatlali.
-
-
Aky bol povodny ending? Viem, ze nieco s Dark Energy. Co som ale pocul tak to sa zamietlo este ked bol Karpyshin na palube. A za tento koniec moze aj on.
-
-
Povodny ending bol tusim o tom ze pouzivanim mass effectu za miliony rokov narastla uroven temnej energie a reaperi sa ju snazia zastavit, aby o 300 milionov rokov nesposobila koliziu mliecnej drahy a andromedy a tym prespektivne zachranili zivot. Nic z toho uz v ME3 neplati a v tomto povodnom su aj tak velke chyby, pretoze to nevysvetluje preco sa vracaju kazdych 50.000 rokov a musia pri tom vycistit galaxiu od organickeho zivota. To uz vysvetluje ME3. Iked musim povedat ze pravda o reaperoch a o tom celom je rana pod pas a toto sme od Mass Effectu necakali. Iked to konci inak ako by sme chceli, aj tak je pribeh hlboky a premysleny. Kazdopadne v ME3 asi preto zmenili komplet pribeh o reaperoch lebo ked Karpyshin odisiel tak nechal nedokonceny zaver, resp. nemal ho logicky uzavrety. Tak museli vymyslet iny.
-
-
Oni dali viac prachov na reklamu a efekty a podla toho ten koniec.
-
-
-
-
Po tom co se vyvojáři deus ex omluvili za své chyby (omluva vlastně nebyla potřeba) bych chtěl slyšet omluvu i od Bioware. Doopravdy jsem seděl a udiveně hleděl na monitor ..... nechtěl jsem žádny happyend s kýčovitým ohnostrojem a mejdanem po celé galaxii ala konec původní star wars trilogie ale chci mít možnost (jen pro dobrý pocit) dokončit hru stylem "like a boss"
-
-
Kdyby měli Bioware zakončit filmové Star Wars tak by s výbuchem hvězdy smrti byla zničena i Síla a přestaly by fungovat světelné meče to vše ve dvou barevných provedeních :D
-
-
ve třech *1*
-
-
Souhlasim. Vcera jsem to dohral a neveril jsem svym ocim. Znicit 5ti letou herni sagu behem poslednich 5ti minut, to se opravdu museli v Bioware snazit. Teda az na to, ze ja chtel happyend. Ale uprimne, cokoliv by bylo lepsi nez tahle narychlo sestavena sra*ka. Totalne mne to znechutilo jakekoliv dalsi hrani. A to jsem blahove planoval si projet najednou po sobe ME1, ME2 a ME3. No to uz se nestane. Puvodne byl jiny konec, ale po tom, co na podzim unikl, to zmenili. Fakt to nechapu. Kolik opravdovych fanousku by si dobrovolne znicilo zazitek tim, ze se podiva predem, jak to dopadne??
-
-
Plánoval jsem že si hru projedu za jinou classu, ale přesně jak říkáš, jak jsem to dohrál tak už jsem prostě neměl chuť to hrát znovu.
-
Já si jdu spravit chuť na ME2. Do té doby snad vyjde nějaké DLC s přijatelným koncem.
-
A nemáš odkaz na ten původní konec nebo alespon obsah toho konce. Hledám to všude ale pokaždé narazím na "vtipné" videa složené z jiných her.
-
-
Jasne, tady to mas
http://www.ign.com/boards/threads/somethingawful-the-plot-of-me3-changed-dramatically-big-big-spoilers.250066288/
Klini na spoiler a uvidis. -
-
Tak tohle aspon dava smysl :) diky moc
-
-
-
-
-
Záver hry odrbal všetko dobré čo sa o hre povedať dalo, celkovo pokazil dojem z celej trilógie. Good job EAware, hlavné je že nechýbajú gay scény.
-
Pro ty co nedohráli, může být video spoiler, nekazte si hru podíváním!
-----------------
http://www.youtube.com/watch?v=l11K1RI1kzQ
Bohužel s tím musím souhlasit :( -
-
Potvrzuji, tohle sedí. Bohužel.
-
-
Hmm, jsem jediny, komu se zda, ze Bioware lhali s tim, ze nejlepsi konec (effective military strength 5000+) se da dostat i bez hrani MP? Ja udelal, co slo, proskenoval, co slo a jsem na 3200. A co jsem koukal na fora, tak je na tom vetsina lidi stejne. To je pro mne posledni kapka a tahle firma u mne skoncila. Nutit lidem MP, na kterym jim se*re pes timto zpusobem je ubohost.
-
-
Je to ještě horší, 5000+ EMS bude možno dosáhnout z DLC a pokud bude perfektní konec tak bude také z DLC, protože ve hře na něj chybí video soubory.
(První DLC přidalo tuším 100 WA ?)
-
-
Tolik humbuku, tolik teseni, tolik ocekavani, tolik slibenych veci, ale nakonec to co mi proletlo za necele dva dny pocitacem, se mi nechce verit, ze je ten ME3 jaky jsem cekal, spis jaky slibovali. Citim v tom uz jen konzole ( mackat mackat bez premysleni ) a prednosti, ktere mel ME1, a ktere se mely vratit jsem nenasel.
Hra sama o sobe neni spatna, na dnesni pomery velmi kvalitni, ale nejak mi moc nesedi jako celek. ME1 mne nakousl spoustou otazek, ME2 mi prinesl velke ocekavani na ME3 a ME3 mi otazky nezodpovedel.
Po dohrani ME1 jsem proste musel hrat znovu a znovu, ME2 a ME3 proste jen dohral. Prirovnal bych to k Matrixu, a pak Matrix Reloaded a Revolutions. Proste pro mne je ME1 kultovni, zbytek uz moc ne :( -
-
Amen
-
-
Problem vizeraju nie konce, ako samotne ich prepojenie s hrou. Je to akoby vam dali pestou do tvare ked ked ste na vrchole stastia. Inami slovami EA a BW menaj prachov na reklamu a viac na na hru pani. Nebudem kupovat x downloadov, aby som videl konecne doladenie hry a konca.
-
http://www.youtube.com/watch?v=_qYm738hq1o&list=LL8XvL9BoQjdfFNJe0kvuo9A&index=2&feature=plpp_video
-
-
*1* http://www.youtube.com/watch?v=xQvPFNjxxU0
Dohodneme se že ten pitomej konec MA3 byl jen pitomej sen(s klukem), kdy reaper zjištuje Shepardovy skutečné záměry. OK? *1*
A že EA tajně připravuje DLC se všemi 16 konci, kde se konečně nějak projeví rozhodnutí z ME1+2+3. OK? *1*
-
-
Důstojný konec série. Který ale má nějaké problémy. Za nějaké může EA, za nějaké QA oddělení a za nějaké multikulti omnisexuální writeři. Jen příště bez retconů bioware, díky.
Ale devítku si to zaslouží, i když s odřenýma ušima. Můžu doporučit. -
Hm. Stale viac a viac ludi nad hrou place
-
-
Taky maj důvod... :-(
-